Sziasztok,
kerem, segitsen valaki! konyorgom
egesz nap a navi atalakitasaval kiserleteztem, de egesz egyszeruen nem jartam sikerrel
van egy 3.3 Luccam, es IGO8-at szeretnek/ szerettem volna felpumpalni, de sehogysem megy. elolvastam az osszes kommentet, az alapjan csinaltam, de eredmenytelenul
a problema:
1) bejutottam a rendszerbe, oke, USB-n keresztul, ahogy valaki irta ezt a lehetoseget (bepipaltam az usbchange.exe-n az opciot), ez is oke
2) felmasoltam a my flash mappaba az IGO-t, ahogy kell, es atneveztem az IGO.exe file-t, a Luccaera..., ez is oke
3) ha elinditom a navit, semmi problema, se hangakadozas, se lassulas, se semmi. Elindul az utvolnalszamitas, es a problema ekkor jelentkezik: Kizarolag azt az utat mutatja, amin megyek, mellette, korulotte csak egyszinu hatter van, se egyeb utcak, se epuletek, se stb...
Nem tudja valaki, hogyan lehet ezt orvosolni? mar nagyon-nagyon elegem van ebbol a Blaupunktos mizeriabol, sosem veszek tobbe ilyen termeket.... az egesz ugy sz. ahogy van
Kerem szepen, segitsen valaki, aki talalkozott ezzel a problemaval, es tudja a megoldast.
megjegyzes: ha torlom a my flash disk2 nevu drive-rol az eredeti Lucca adatokat, akkor is minden elindul, viszont miutan megadom az utvonalat, nem szamol, es nem tervez semmit, hanem valami "rekord" hibara nyamnyog. tudja valaki, ez mitol lehet?
jovo heten utazom Nemetorszagba, nem jonne rosszul egy navi, elfogadhato IGO terkeppel.....
elore is koszonom szepen a segitseget!
udv
fendi