Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#101) Crusader01 válasza schwab (#100) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

ha ez igo 2006 plus akkor legyen ez :
[device]
type="BLAUPUNKT LUCA"

[debug]
slowsim=1
loop_sim=1
show_gps_pos=1
show_speed_limit=1

[interface]
gxoff=1
portrait=1
landscape=0
width=320
height=240
base="igo/320_240/"
basel="igo/320_240/"

[gx]
gx_width=320
gx_height=240
gx_format=128
gx_xpitch=2
gx_ypitch=640
gx_orientation=1

[gps]
port= 7
protocol = "NMEA"
com_port_speed = 9600

ha miomap 3.3 akkor ez:

[device]
type="BLAUPUNKT LUCA"

[debug]
smart_2d=1
slowsim=1
loop_sim=1
show_gps_pos=1
sound_q_length=200

[interface]
mio=1
gxoff=1
portrait=1
landscape=0
width=320
height=240
base="mio/320_240/"
basel="mio/320_240/"

[speedcam]
usemio=-12,90,37,27
enable_at_startup=1

[gps]
port= 7
protocol = "NMEA"
com_port_speed = 9600

(#102) schwab válasza Crusader01 (#101) üzenetére

schwab
(újonc)

sajnos igy nemjön be semmi

(#103) schwab válasza schwab (#100) üzenetére

schwab
(újonc)

van egy másolatom mio250 eredeti lemezröl hátha tudnál segiteni lehet hogy az jo lenne

(#104) Crusader01 válasza schwab (#103) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Irtam privátot

(#105) schwab válasza schwab (#103) üzenetére

schwab
(újonc)

szia. nem kaptam meg

(#106) Crusader01 válasza schwab (#105) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

hát pedig a privátnál bent kéne lennie. nekem ott van h elküldtem. de mégegyszer elküldöm

(#107) bubu1001 válasza Crusader01 (#106) üzenetére

bubu1001
(újonc)

Hali feltettem a mio3 at de dadog azt mondják az igoval tökéletesen fut honnan szedjem le segítsetek köszi!Van 1 link az üzikben de az nem jó azt írja a rapid hogy nincs ilyen!
:C

(#108) Crusader01 válasza bubu1001 (#107) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Irtam privátot!

(#109) Manooka

Manooka
(újonc)

Sziasztok!

Nekem egy Navman F20 navigációm van ,szeretnék rajta teljes szoftvert cserélni arra ami nálunk is tökéletesen müködik , ugyanis a készülék Angliából lett behozva és ami rajta van (teleatlasz asszem) csak 40% Magyarország térképet tartalmaz!
Bármilyen ötletre vevő vagyok mert így használhatatlan a készülék!

(#110) bubu1001 válasza Crusader01 (#108) üzenetére

bubu1001
(újonc)

Köszönöm a privit ,minden luccásnak üzenem most tettem fel az igo 8 at tökéletesen megy rajta plussz felraktam 1 videonéző programot is az is tök jó avit könnyedén nézek a navimon.Kipróbáltam a miomap 3.2 est meg a 3.3 ast is dadog a hang de az igo 8 zsír nagyon pláne így ha hosszabb úton vagyok és persze ismerem az utat a kedvenc filmem nézhetem a luccán! :DD

(#111) Skypper válasza barbau (#50) üzenetére

Skypper
(újonc)

sziasztok
nekem is gondom van a lucca 3.3asommal nem tudok rá semmit telepíteni csak az eredetit mit tegyek??? már láttam 1-2 helyen h IGO megy rajta csak azok nem tudták nekem elmagyarázni mert " nem ők csinálták". nagyon fontos lenne kérem aki tud segíteni priviben vagy e-mailben

(#112) Crusader01 válasza Skypper (#111) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

irtam pü-t

(#113) Skypper válasza Crusader01 (#112) üzenetére

Skypper
(újonc)

köszi ment re is és felvettelek msnre

(#114) Crusader01 válasza Skypper (#113) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

okok. irtam is

(#115) da012807

da012807
(újonc)

Sziasztok!
Van egy kis problémám. igaz az én kütyüm az Lucca mp3 - csak.
Feltettem rá a Miomap 3.3-at, megy is vele. Viszont a gps- része nemfrankó, max 3-4 holdat lát, azokat is eldobálja rendszeresen. COM1-en 57600- as portsebességen megy NMEA protokollal.
Azt hiszem ,az eredeti navi 9600-al ment csak.

A gyári gps- teszt program ez miatt nem is találja meg a vevőt.
Azonkívül a gps szinkron ideje késik vagy 7 órát a valósághoz képest.
Tudtok -e rá valami okosságot mondani?
Köszi, D.

(#116) robika01

robika01
(újonc)

Sziasztok!
Nekem sehogy sem sikerül szervíz módba hoznom. Nyomvatartom ezerrel a menüt és a bekapcs. gombot, de csak egy figyelmeztető szöveget kapok melyet leokézhatok...
Van ezen egyébként, mondjuk reset, vagy hasonló?

(#117) da012807 válasza robika01 (#116) üzenetére

da012807
(újonc)

kicsit tovább kell csak nyomnod a menü gombot és akkor jön be. kb 10 mp-t.

(#118) robika01 válasza da012807 (#117) üzenetére

robika01
(újonc)

Szia!
Kösz a választ, de nagyon balfék lehetek, mert nekem még mindig az az idióta üzenet érkezik.
Lehet, hogy én csinálom rosszul? Hogy csinálod pontosan?
Kösz a segítséget!

(#119) Skypper válasza robika01 (#118) üzenetére

Skypper
(újonc)

szia
amikor bekapcsolod és megjelenik az "OK" akkor nyomd meg a bal felső job felső bal alsó jobb alsó sarkokat

(#120) robika01 válasza Skypper (#119) üzenetére

robika01
(újonc)

Igen! Így megjött!
Nagyon köszönöm!!
Gondolom most már csak sokat kell olvasnom és fent is lesz valamelyik (IGO vagy MIO).
Ha nem sikerülne, tudnál még segíteni?
Addig is mégegyszer kösz!

Üdvözlettel R.!

(#121) Skypper válasza robika01 (#120) üzenetére

Skypper
(újonc)

persze h tudok nekem is innen segített 1 srác és azóta működik. majd még keresnem kell magyar MIO-tvagyIGO-. mert most megy a 8as IGO csak 1 régebbinek a nyelvi fájlaival, mert olyan IGO-t + MIO-t nekem nem sikerült feltenni amit telepíteni kell

(#122) Crusader01 válasza robika01 (#120) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Szia! Ha itt szétnézel, akkor biztos, hogy mindent találni fogsz. Csak ird be, hogy igo 8...és láss csodát ;] de értelem szerűen itt mindent kereshetsz, ami a rapidshare-en rajta van.

(#123) Crusader01

Crusader01
(kvázi-tag)

Ja és akinek igo 8 kell és (nem idökorlátosan) térképek, poi-k, 3d, épületek stb. az viszont ide látogasson el :D

(#124) Áki75

Áki75
(újonc)

Hali!

Érdeklődnék hogy Blau Lucca 3.3.-on gyárilag futhat IGo-s szoftver, vagy csak vmi töréses verzió lehet?

(#125) Crusader01 válasza Áki75 (#124) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Mostmár gyárilag igo-val adják, de "luccásított" igo az. Ugyan ugy néz ki mint az teleatlasos régi, csak igo térképeket használ. Az h mi fut rajta az a gyártól függ, mivel windows van rajta, igy futtathat szinte bármilyen programot, legyen az igo, miomap stb.

[ Szerkesztve ]

(#126) odiger82

odiger82
(újonc)

Üdv nektek!

Nekem is lenne egy problémám... remélem vki tud nekem segíteni... szóval nekem is van egy Blau 3.3am... és érdekelne pár dolog...
Pl., hogy miért nem kommunikál a PC vel adatkábelen keresztül... és honnan lehet beszerezni, hogyan lehet feltelepíteni az Igo szoftvert...
Ha lehet részletesen... mert még soha nem goglakoztam vele... most vettem a készüléket... és 1200 km és 11 óra után döbbentem rá, hogy nem oly részletes :)
Ha valaki esetleg tud segíteni... akár magyar nyelvű linket küldeni, azt nagyon megköszönném...
odiger82@gmail.com

Előre is kösz és üdv!

odiger

(#127) Crusader01

Crusader01
(kvázi-tag)

Irtam privátot

(#128) sosa60

sosa60
(újonc)

Sziasztok!
Abban segítsetek, hogy:
Szóval a regedittel szerkesszünk a lucca registry-ét -> keresd meg az ''Igo'' és a ''miomap''
részt benne HKLM/software -> valahol erre van, fejből nem emlékszem.

Mindkét részhez (Igo-s és miomap) add hozzá a köv. bejegyzést :

MapDir = ''\sdmmc disk\miomap\maps\''

ezt hogyan kell csinálni????

(#129) Crusader01 válasza sosa60 (#128) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Elöször is kell a regedit program, és utána elvégzed azt amit leirtál ;)

(#130) sosa60 válasza Crusader01 (#129) üzenetére

sosa60
(újonc)

Szia!
Köszi, hogy írtál.
De lehet, hogy nem jól tettem fel a kérdést..........

ugyanis nem tudok mivel írni!

(#131) sosa60 válasza sosa60 (#130) üzenetére

sosa60
(újonc)

Simán elindítom a regedit-et,
és meg van minden, de nem tudo, hogyan írjam be..........

(#132) Crusader01 válasza sosa60 (#131) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Amit adtam linket azon belül több minden van. Pl. billenytüzet is, amivel mennie kell :) Csak inditsd el azt is

(#133) ikare4

ikare4
(újonc)

Sziasztok!

TravelPilot MP3-hoz szeretnék valami jóféle frissítést, mert már kiakaszt a "butasága".
Segítsetek légyszi! Amatőr vagyok. :(
Próbáltam egy tuti IGO-t rárakni, de mintha nem is tettem volna bele a kártyát. Nem ismerte fel.

:R

(#134) sosa60 válasza ikare4 (#133) üzenetére

sosa60
(újonc)

Szia Crusader01!

Nem akar valahogyan ez összejönni :((
egyedül a törlésre reagál a billentyűzet.

Valamit nyilván nem jól csinálok........... de mit?

ha tudsz segíts!
köcce

(#135) Áki75

Áki75
(újonc)

Sziasztok!

Valaki tud ajánlani olyan linket ahol Asus R 600-on futó 32 országos IGO klón szoftver (My Way 2006 +?) frissíthető?

Bocs az off-ért!

(#136) ikare4

ikare4
(újonc)

Lécci HELP ME!
Hogyan etessek meg egy lucca MP3-mal egy IGO-t?
Köszönöm!!!!

(#137) Henro

Henro
(újonc)

Sziasztok!
Egy kis segítség elkelne.A Blau. lucca 3.3 (mp3) Service menüjébe nem tudok belépni még a gombok együttes nyomásával sem.Akkor pedig a mio map 3.2-t nem tudom felrakni rá.Minden ötletet szivesen fogadok.
Üdv: Henro

Nem baj,ha nem irok ide semilyen badarságot?

(#138) eos33

eos33
(újonc)

Sziasztok,

Blau Lucca 3.3 EE készüléken sikeresen telepítettem már a Mio3.2 -3.3 Igo 2006SE és Igo 8 progiat, de sajna az Igo8-on kívül egyiken sem működik a speedcam (és az nagyon béta még), ez miért lehet (minden létező speedkam frissítést feltettem). Mio-nál (kb. 4-5 relase-t is kipróbáltam) sys.txt-be beírtam amit kellett a speedcam-hez de továbbra is semmi. Simán SD-ről futtatom mindegyiket.
Ha van valami ötlet kérlek segítsetek, januártól baromi drága belefutni egy egy cam-be!
Köszi :((

(#139) Crusader01 válasza eos33 (#138) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Igo 8 és 2006SE be csak csak simán a speedcam mappába kell tenni a txt fájlt. Igy biztos hogy müködnie kell. De a sys.txt-be mit változtatsz te ezen? Nem kell!

(#140) F1DO válasza Crusader01 (#139) üzenetére

F1DO
(fanatikus tag)

Üdv néktek!

Nahát végigolvastam a topikot és én is bejelentem hogy szereztem egy lucca 3.3-at és térképet szeretnék cserélni rajta és bla..bla.. bla!

Egyébként Crusader01, asszem a legjobb az lenne, ha egybe copy+paste-al összeszednéd a 'hogyan csináld' írásaid és egybe letölthetően kitennéd valahova, szerintem egyszerűbb lenne.. :) (hacsak nem tetted már ezt meg)

Nekem az lenne a kérdésem, hogy meglehet-e oldani azt, hogy magyarország részletes + mondjuk olaszország térkép legyen egy memóriakártyán és azt menet közben - értsd az autóban cserélgetni lehessen? Ahogy olvasom ezek a minden egybe nyugat-kelet európa térképek nem elég részletesek..
Éshogy mekkora memóriakártyát érdemes beszerezni ha ilyen többtérképes igények vannak? 1GB - 2GB elég?

"Ha minden ésszerû lenne a földön, akkor nem is történne semmi érdekes..."

(#141) F1DO

F1DO
(fanatikus tag)

Egyébként IGO8-at szeretnék a gépecskére, de ahogy hallom még nincs is kész a program, meg időkorlátos, meg stb.. szóval nemtudom érdemes lenne-e már váltani rá, ha a megbízhatóság és a részletesség értsd a valós használat lenne a lényeg.
Egy külföldi körutazást tervezünk és ahhoz tényleg részletes és megbízható térkép(ek) kellenének..
Szóval valami tanáccsal tudnátok szolgálni, mindez hogyan lenne megvalósítható Lucca 3.3-on?

(#142) F1DO

F1DO
(fanatikus tag)

Ja és mégegy dolog lenne:
Valakitől meglehetne szerezni a gyári DVD-t?

(#143) F1DO válasza F1DO (#142) üzenetére

F1DO
(fanatikus tag)

Na, időközben megoldottam 'mindent' baromi egyszerűen megy rajta a miomap 3, mennek rajta a térképek és megmaradt az alap blaupunktos alapfelület (képnézegetővel, zenelejátszóval, navigációval).
Nagy az öröm, így már mindjárt más szemmel nézek erre a - pár - szerintem igazán hozzá nem értők által készített tesztben lenézett gps kütyüre.. ami szerintem - így már - nagyon faszájos kis cucc lett. :) :C

(Még egy pdf nézegetőnek örülnék nagyon, hátha van ilyen)

[ Szerkesztve ]

(#144) Crusader01 válasza F1DO (#143) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

Szia F1DO!
Ma feltöltök pdf, word, excel, és powerpoint nézegetöket. Du körül irok vmikor!

(#145) F1DO

F1DO
(fanatikus tag)

Eladó lett e ketyerém, leteszteltem, minden OK rajta, szerintem jó áron adom.. :D
A hírdetések közt (GPS,PNA résznél) megtalálható!

(#146) Crusader01

Crusader01
(kvázi-tag)

Akinek kell azért feltöltöttem 1-2 Office alkalmazást, plusz egy müködő billentyüzetet.
Sok sikert hozzá!

(#147) F1DO válasza Crusader01 (#146) üzenetére

F1DO
(fanatikus tag)

Nagyon szépen köszönjük!

(#148) F1DO válasza F1DO (#147) üzenetére

F1DO
(fanatikus tag)

Egyébként a többi windows rendszerű és IGO alapú navis PNA-t is ennyire 'egyszerű és rugalmas' programilag módosítani, változtatgatni?
Van valakinek más típusú PNA-val tapasztalata?
(gondolom a közel azonos hardverek és oprendszerek miatt hogy igen, más ketyerét is lehet így 'hackelgetni')

[ Szerkesztve ]

(#149) Crusader01 válasza F1DO (#148) üzenetére

Crusader01
(kvázi-tag)

A lényeg, h windows ce alapú legyen a pna, és a windowsba be lehessen lépni. Innentől kezdve mindent ugyanilyen könnyű megcsinálni. Nekem a lucca pl. windows-zal indul :D

(#150) Henro válasza F1DO (#143) üzenetére

Henro
(újonc)

Szia Érdekelne,hogy csináltad mindezt,mert nekem is jobban tetszik a blaus felület és a mio 3.3 helyett szeretnék rá igo-t.Előre is kössz a választ.

Nem baj,ha nem irok ide semilyen badarságot?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.