Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion DV6-1200eh notebookom, ami hidegen (pl. ha áll fél napot), akkor nem kapcsol be, illetve alvó állapotból sem tér vissza. A venti pörög, a gép "melegszik", de a kijelző sötét és a numlock, capslock ledek villognak megállás nélkül. Elvileg a villogás száma alapján ezek hibakódot jeleznének, de nem találtam ennek megfelelőt.
Működés közben egyébként hibátlan a gép, sok óra után is, illetve "melegen" tökéletesen ki-be lehet kapcsolni, hidegen pedig úgy tudom elindítani, hogy bekapcsolom, nem indul el, de hagyom kb. fél percet menni, utána ki-be és újra hibátlan.
Mi lehet a baja? Elképzelhető, hogy proci, vagy inkább chipset? Most lett újrapasztázva, de ennek ellenére szerintem magas a CPU 60-70 fokos hőmérséklete netezés közben. (bár egy Athlon X2-ről van szó...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia