Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz Cassidey #4605 üzenetére

    Amiket igazán szeretnék azok önmagukban többe kerülnek ennél. És ez sajna nem vicc. Pár dolgot vennék ebből is de sztem 3-400k körül megállnék. Egy Sigma 150 Macro meg egy makró ikervaku ami igazán jól jönne, meg egy szögkereső, esetleg egy 17-70 vagy egy 580 EX II vagy egy 10-20 EX vagy egy Canon 50/1.4 de ezek már nem olyan fontosak, ez már pénzszórás lenne. Ami ezen felül kéne, az meg vagy nem fér bele sehogyan sem 1 misibe, vagy már van.
    Ha 0-ról kéne 1 misiből építkezni, az más. Akkor kb. lenne egy D300-am vagy ami a régi nagy vágyam az az S5 pro, meg hozzá valami olyan Nikkor tele, ami kb. megfelel a mostani 100-400amnak, alá egy kitobi meg a mostani fix M42-eseim, valami korrekt Benro állvány meg a kiegészítő csecsebecsék (táska, szűrők, távkioldó, közgyűrűsor, pótakksik, memóriakártyák stb. a szokásos alap dolgok) és akkor kb. ugyanazt tudná a rendszerem, mint most, csak jobban. Így tippre ezzel kb. el is ment az 1 milla.

    [ Szerkesztve ]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák