Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz G.Zs. #9177 üzenetére

    "elsőre"

    Milyen jó, hogy nem 5 percre vesz az ember fejegységet... ;)

    Egyébként a beállításhoz is érteni kell. Elfogadom, hogy vannak nálam erre hivatottabbak, ugyanúgy, ahogy a bitumenezést, a kábelezést is jobban érti a szakember. Teljesen fölöslegesen szórakozom a fej beállításával, nem áltatom magam azzal, hogy jobban vágom, mint egy tényleg hozzáértő, aki tucatnyi, kb. ugyanilyen alapokra épített rendszert látott már, és mondjuk SQ Európa-bajnok, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, és keni-vágja a fejegység és az erősítők kapcsolási rajzát, a hangszórók lelki világát, mindemellett jó füle van, ismeri az ízlésem, és beállított több tucatnyi autót, jól. Nem elégszem meg a saját (egyébként nem rossz) fülemmel, ha van nálam alkalmasabb, elérhető ember erre.

    Egyébként 2. a beállítást nem kell túlmisztifikálni. Tudni kell, mit akarsz hallani. Ha aktív rendszerben egyszer megtalálod a keresztezési frekiket, meredekségeket, akkor már csak egy sweet pointot kell keresni, ami kezdőnek pöcsölős meló, profinak már megy csípőből. Nekem eltart pár hétig, Gyuri belőtte 3/4 óra alatt, jól.

    Egyébként 3. tapasztalatszerzésnek nagyon jó dolog a beállítgatósdi. Engem annyira már nem izgat az autóhifi kütyüzés része, de elfogadom, sőt, megértem, desőt, irigylem, ha valakinek van ideje és kedve órákat ülni az autóban, és állítgatni a rendszert. Tavaly nyáron nekem is jó móka volt, de egy darabig elég volt belőle. Majd a következő kocsiban kezdem elölről.

Új hozzászólás Aktív témák