Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz hugi0 #8206 üzenetére

    "- de miert a GTO-t veszed tampontnak ?"

    Talán mert arról volt szó korábban. :) A többi autóhifis JBL-t nem nagyon ismerem, szobai rendszereket inkább, és azokban is ott a JBL-hangzás. Nem az én világom... Szobai hangszóróknál is felmerült, hogy JBL-t veszek, Kef lett helyette, azonos áron sokkal finomabb, részletesebb volt.

    Roxeus: jövő héten csütörtök-péntek környékén tervezek menni karácsonyi vásárlókörútra. Természetesen már nincs az autóban az erősítő, de ha lejössz Gyöngyösre, meg tudom mutatni: kikapjuk az anyósülést az autómból, fél óra alatt megvan a csere. Ezt Pesten nem vállalom. :)

    orbano: persze, hogy dögös, de egészen más jellegű dög van benne. Nekem természetesebbnek, transzparensebbnek tűnik a mikro bármi másnál, mint amit ebben az árkategóriában (olcsótól középkategóriáig) hallottam.

    Egyébként sokadszorra rájöttem, hogy a Corolla nem autóhifire van kitalálva. Múlt héten egy toyotaklubos sráccal mélyládát cseréltünk (elvitte meghallgatni a Jr-em), és mikor visszahozta, hallgatóztunk kicsit. Carinája van, abban az ajtóban az Element mélyközepének több mélye van, mint nálam a Jr-nek. Nálam a beépítésre nem lehet panasz, igényes munka, az erősítők hasonlóak, neki is RSII van, szóval hasonló a lánc, mégis oltári nagy a különbség. Az ajtóimból többet nem lehet kihozni, az tuti. Ez van.

Új hozzászólás Aktív témák