Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Az-X

    őstag

    válasz borat26 #7743 üzenetére

    Rendben, akkor első szettnek ezt vedd. Az itthoni hifimen is ez van (NeoTech felirattal), a kocsimban is ez lesz.

    Fejegység és erősítő közé ennek van egy vékonyabb változata, nekem az van a kocsiban és nagyon jó. (az otthoni hifimen az van amit linkeltem, az még jobb csak a vékony fele annyiba kerül és könnyebben elfér)

    Mélyhez egyelőre nem tudok ajánlani, mert most egy kölcsön ládám van amihez kábelt is kaptam. Tehát még nem jártam jobban körbe a témát.

    RCA csatlakozóból ilyeneket vettem. Lehetne drágábbat is, csak az az érzésem, hogy nem venném észre (a pénztárcámat leszámítva persze).

    Tápkábel beszerzése csak nem lesz gond ha már ajánlottak. Ha nem akkor a KáCsá-nál azt is be tudod szerezni, csak lusta vagyok lemenni a kocsihoz megnézni a típusát :) Métere olyan 800Ft-volt. Ők árulnak amúgy biztosítékot meg hozzá való házat is.

    Szerk: Nekem sincs ezrektől duzzadó számlám (sajnos) :) Ezek a kábelek amiket írtam picit magasabb minőséget képviselnek mint amit a korábban írt hangszóróid megkövetelnek. Viszont ha később tervezel komolyabb első szettet akkor mindenképp érdemes egy komolyabb kábelt betenni.

    [ Szerkesztve ]

    :)

Új hozzászólás Aktív témák