Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    Sziasztok!

    Elkezdtem beszerelni a hangszorókat,amiket 1,5 hónapja vettem de sose jött még össze a szerelés.gladen audio alpha 165 amit ajánlott a forum,olyat is akartam venni. De miután felhívtam az egyik híres hifi webshopot,akik be is szerelnek,nekem a JL audio C1 650-et ajánlották inkább. Azt mondták ilyeneket szerelnek be,sok típust ismernek és bátran meri ajánlani,mert ez bevállt. Én meg hallgattam rájuk,spec is jobb és jókat is írtak róla. Persze magasakat külön elhelyezve,nem coax-ot kértem.
    Amit még ajánlottatok az az ajtó szigetelés. Ma későn álltam neki,nem sokat haladtam,de a vezető oldal külső szigetelése megvan. Szerettem volna a beépítő keretet használni a 6x8/165 miatt,de sajna nem is volt jó. Mázli hogy hallgattam rátok és az OBI-ban hulladék MDF lapot vettem 200 Ft-ért :) Ma ki is vágtam dekopírral. Én nem doglalkoztam annyira az esztétikummal,mert akkor 2x annyi idő alatt végeznék. Így is a 2 nap necces lesz,hogy befejezem. Jelenleg itt tartok,csináltam képet:


    Csináltam videót a Silent Coat zajszigetelési különbségről. Ez szerintem sokan elfelejtik :DDD [link]

    Pár kérdésem maradt:
    1, MDF keretet ti odaragsztjátok az ajtóhoz,meg a hangszórót is szoktátok ragasztani/alá szigetelnivagy elég a csavarozás?
    2, Egy 60w-os hangszóróhoz elég a gyári kábel vagy húzzak be egy 2,5mm2 újat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák