Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grabber

    addikt

    válasz kacsa7 #68371 üzenetére

    Alpine BT178-am van. De a crossover nem ezt jelenti? Pontosan nem találtam meg leírva
    CDE-178BT válogatott alkatrészekből készül a legújabb fejlesztések felhasználásával mint a BassEnginePro, testreszabási funkciók, Digitális időkorrekció, 9 sávos parametrkus EQ, EQ gyári beállítás, hangváltó, 24 bites DAC, 3 pár 4V-os előfokozat kimenet, kikapcsolható végfokozat.

    195BT-nél ez van leírva:
    Ez az egység aktív crossoverrel van ellátva. A crossover feladata, hogy limitálja a kimentre jutó frekvenciákat. Minden csatorna egymástól függetlenül vezérelhető. Ezáltal minden hangszóró pár a hozzá tervezett optimális frekvenciákkal hajtható meg.
    A crossover szabályozza a HPF-et (Felül átengedő szűrő), vagy az LPF-et (Alul átengedő szűrő) minden csatornán, valamint a slope funkciót (milyen gyorsan vezérli el a szűrő a magas, illetve a mélyeket). A beállítások a hangszóró karakterisztikájához kell, hogy igazodjanak. Hangszórótól függően, a passzív hálózat nem szükségszerű. Ha Ön nem biztos ebben a pontban, kérjük, konzultáljon a felhatalmazott Alpine forgalmazóval.

    De akkor az a biztos ha bent hagyom a gyári hangváltót. Csak gondoltam fejegységről jobban lehetne vezérelni ha direkt bekötése lenne. Ez lenne a logikus,de ezek szerint nem biztos hogy megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák