Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mandras81

    senior tag

    válasz Osynho #44466 üzenetére

    Köszi a gyors reakciót, főleg mert ha jól tudom, te még mindig a Maximus-t használod! :))

    A szett kilógásának nagyon egyszerű oka van: szemtelenül olcsón jutottam hozzá (olyan olcsón, hogy már leírni sem merem). Az erősítőről pedig: amennyire én tudom, ez a Magnat ugyanúgy nem keverendő minőségben a többi Magnat-tal, mint ahogy a Mac szett sem vehető egy lapra a többi mai Mac-cel, de javítsatok ki, ha tévedek. Kemény 7e Ft-ért vettem, és persze, ott van pl. ma is egy Signat RAM 15e-ért az egyik aprós oldalon, de az már dupla ár, így azt gondolom hogy - főleg ár/ érték arányban - teljesen meg fog felelni. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy minőségileg nem ér fel a Mac-hez, de - hogy magamat ismételjem - majdnem biztos vagyok benne, hogy 90-es tempónál országúton el fog törpülni a minőségbeli különbség. :))

    A későbbi fejcserénél is a flac-képességre nem feltétlen a minőség miatt, hanem csupán azért lesz szükségem, mert otthon a zenék többségét ilyen formátumban hallgatom, és nincs kedvem átkonvertálni azokat mp3-ra. Volt már passzív rendszerem Steg-ekkel meg Audio System X-Ion szettel/szubbal (a típusokat csak viszonyítási alapként írtam le), és ott sem hiányoltam az időkorrekciót, így szerintem most is megleszek nélküle.

    Némi információt elhallgattam, ezért lehet fura a 35-50-es kábeligényem: szub csak egyelőre nem lesz benne, a későbbiekben viszont elképzelhető, hogy bekerül egy másik erősítő is a mélyszekciónak, így már azt gondolom, hogy a 35-ös kábel javallott.

    Mivel hátul lesz az erősítő (mondjuk azt, hogy részlegesen low budget a dolog, hiszen építtetek ajtópanelt is valószínűleg, illetve a hangváltók is hátra kerülnek, így 20m hszkábelre lesz szükségem), ezért a későbbiekben a cseréje is elképzelhető/ egyszerűen kivitelezhető, amennyiben mégsem elégítene ki a hangzás...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák