Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fnsteam

    tag

    Sziasztok !

    A lámpavillogásos témába szeretnék tanácsokat és tippeket kérni. Kezdem az elejétől hogy ne úgy kelljen mindent kihúzni belőlem.
    Mazda személyautó 1.3 benzin , 55ah exide premium akkuval (zsír új , előtte 77es volt benne azzal is ugyan ez a problem volt)
    A hifiszettem: elöl van egy komponens szett a fejegységre kötve, hátul két ovál , kicx kap27 erősítő , dld iw12es ládával kombinálva, 20as vezetékekről kapja a tápot dld 1farados kondival.
    Járó motornál (akár mennyit is pörög ) töltés van 14,4 V körül , de amikor szól a zene akkor az ingadozás eléggé nagy mértékű , 12V-ig is simán lemegy.És még úgy is érzem hogy nemszól rendesen akkorát amekkorát kéne. Próbáltam úgy is hogy a testet nem a kondin keresztül kapja hanem külön az alvázról , ugy is ugyan ez a téma , behúztam próbára egy kábelt az akkuról , akkor is ugyan ez volt. Már a generátorra gyanakszom , befogom méretni egy szakemberrel hogy mit mond rá, viszont ha már volt valakinek ilyen gondja vagy van valami ötlete szívesen fogadom őket :)
    Este eléggé borzasztó amikor totál elhalványul a világításom :/

    Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák