Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tegnap delelott odajott a fonokom, hogy mit kene beszerezni a jovo heten telepitendo 5 rendszerhez, alig birtam lekormolni a listat, olyan hosszura sikeredett.
Arubeszerzo kollega meg velem anyazott, hogy delutan fel 3-ra vegeztem a bevasarlolistaval, igy osszesen 1 nagykerbe ert oda a hatbol.
Ugyhogy hetfon folyt kov, osszes kollega be lesz fogva legozni...De mivel a tajvani ipariPC szallitmanyunk meg kesik, igy hetfon megint az en "dedelgetett" tesztpeldanyom fog aldozatul esni...
-
DarkByte
addikt
Valaki rá is csapott a users -ben lévőre deszkára. Szerencséje hogy nem vették még meg a laptopomat és így nincs pénzmag rá.

-
nyunyu
félisten
Lassan mar a teszteles alatt levo/projektjeimhez szukseges gepekert is kozelharcot kell vivnom, mert valamelyik sales kollega vagy a fonokom mindig mindent kiarusit, ami nincs odacsavarozva az asztalomhoz.

Ezert nincs Atomom mar 2 hete...
Utana meg anyazhatok, hogy nem tudok dolgozni.
(Mult heten a 22" wide LG monitoromat csortak el, mondvan kell kiallitani, en meg szenvedhettem egy 15" Samsunggal, amin meg az ikonokat sem talaltam.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple asztali gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

eccer a fönököm eladta a switch-et ami nyolc gépet látott el nettel....300 forint volt rajta a haszna.... Az ilyet sosem fogom megérteni...

)