- eGPU tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tegnap delelott odajott a fonokom, hogy mit kene beszerezni a jovo heten telepitendo 5 rendszerhez, alig birtam lekormolni a listat, olyan hosszura sikeredett.
Arubeszerzo kollega meg velem anyazott, hogy delutan fel 3-ra vegeztem a bevasarlolistaval, igy osszesen 1 nagykerbe ert oda a hatbol.
Ugyhogy hetfon folyt kov, osszes kollega be lesz fogva legozni...De mivel a tajvani ipariPC szallitmanyunk meg kesik, igy hetfon megint az en "dedelgetett" tesztpeldanyom fog aldozatul esni...
-
DarkByte
addikt
Valaki rá is csapott a users -ben lévőre deszkára. Szerencséje hogy nem vették még meg a laptopomat és így nincs pénzmag rá.
-
nyunyu
félisten
Lassan mar a teszteles alatt levo/projektjeimhez szukseges gepekert is kozelharcot kell vivnom, mert valamelyik sales kollega vagy a fonokom mindig mindent kiarusit, ami nincs odacsavarozva az asztalomhoz.
Ezert nincs Atomom mar 2 hete...
Utana meg anyazhatok, hogy nem tudok dolgozni.
(Mult heten a 22" wide LG monitoromat csortak el, mondvan kell kiallitani, en meg szenvedhettem egy 15" Samsunggal, amin meg az ikonokat sem talaltam.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brave
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest