Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tegnap delelott odajott a fonokom, hogy mit kene beszerezni a jovo heten telepitendo 5 rendszerhez, alig birtam lekormolni a listat, olyan hosszura sikeredett.
Arubeszerzo kollega meg velem anyazott, hogy delutan fel 3-ra vegeztem a bevasarlolistaval, igy osszesen 1 nagykerbe ert oda a hatbol.
Ugyhogy hetfon folyt kov, osszes kollega be lesz fogva legozni...De mivel a tajvani ipariPC szallitmanyunk meg kesik, igy hetfon megint az en "dedelgetett" tesztpeldanyom fog aldozatul esni...
-
DarkByte
addikt
Valaki rá is csapott a users -ben lévőre deszkára. Szerencséje hogy nem vették még meg a laptopomat és így nincs pénzmag rá.

-
nyunyu
félisten
Lassan mar a teszteles alatt levo/projektjeimhez szukseges gepekert is kozelharcot kell vivnom, mert valamelyik sales kollega vagy a fonokom mindig mindent kiarusit, ami nincs odacsavarozva az asztalomhoz.

Ezert nincs Atomom mar 2 hete...
Utana meg anyazhatok, hogy nem tudok dolgozni.
(Mult heten a 22" wide LG monitoromat csortak el, mondvan kell kiallitani, en meg szenvedhettem egy 15" Samsunggal, amin meg az ikonokat sem talaltam.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zelda Játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7-10700
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eccer a fönököm eladta a switch-et ami nyolc gépet látott el nettel....300 forint volt rajta a haszna.... Az ilyet sosem fogom megérteni...

)