- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szia!
Érdekes,de nekem tetszik a tied ,úgy dupla hátlappal. Katamarán-ra még googleval semm találtam semmit hiába kerestem,lehet hogy olyan típusú hajóval hozták.

Ez az első ati kártyám bruttó 22.420.- jutottam hozzá, szerintem megérte jó kis kártya.
Én kártyám megegyezik a gyártó oldalán található verzíóval.
Mikor megérkezett örültem is ,mert akkoriban nem mindenhol lehetett kapni. Szabályozható a venti vezérlése és van overdrive funkció a cc-ben. Power Play technikának köszönhetően visszaveszi a kártya teljesítményét 2D-ben ,ha nincs szükség a 3D alkalmazások során használt teljes kakaóra így ilyenkor kevesebb is fogyaszt.
Kicsit nekiálltam meghúzni a karit mit bír , de nem vagyok tuning mágus így elsőre idáig jutottam vele. Később ,segítséggel további pontokat csikartam ki belőle. Anno új kiadású kártyáról lévén szó mégis gond nélkül felismerte Ubuntu 8.10-es rendszerem, nem kelett driverekkel szenvednem. Szóval örülők mai napig ,hogy őt vettem meg, halk ,stabil , van még benne kakaó ,ha majd kell. Mostanában a Grid-et nyúzom Ultra High / 1440x900-on és szakít
És könnyú takarítani a hűtűjét ,lepattintom ,rámegyek egy kézi antisztatikus porolóval és kész. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És könnyú takarítani a hűtűjét ,lepattintom ,rámegyek egy kézi antisztatikus porolóval és kész.