Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szia!
Érdekes,de nekem tetszik a tied ,úgy dupla hátlappal. Katamarán-ra még googleval semm találtam semmit hiába kerestem,lehet hogy olyan típusú hajóval hozták.
Ez az első ati kártyám bruttó 22.420.- jutottam hozzá, szerintem megérte jó kis kártya.
Én kártyám megegyezik a gyártó oldalán található verzíóval.
Mikor megérkezett örültem is ,mert akkoriban nem mindenhol lehetett kapni. Szabályozható a venti vezérlése és van overdrive funkció a cc-ben. Power Play technikának köszönhetően visszaveszi a kártya teljesítményét 2D-ben ,ha nincs szükség a 3D alkalmazások során használt teljes kakaóra így ilyenkor kevesebb is fogyaszt.
Kicsit nekiálltam meghúzni a karit mit bír , de nem vagyok tuning mágus így elsőre idáig jutottam vele. Később ,segítséggel további pontokat csikartam ki belőle. Anno új kiadású kártyáról lévén szó mégis gond nélkül felismerte Ubuntu 8.10-es rendszerem, nem kelett driverekkel szenvednem. Szóval örülők mai napig ,hogy őt vettem meg, halk ,stabil , van még benne kakaó ,ha majd kell. Mostanában a Grid-et nyúzom Ultra High / 1440x900-on és szakítÉs könnyú takarítani a hűtűjét ,lepattintom ,rámegyek egy kézi antisztatikus porolóval és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzol Screenshot
- ASUS routerek
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Boya BY-M1 mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest