- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Előre szólok nem ér röhögni ,mert tényleg maki vagyok ehhez a témához és csak miattatok csínáltam, már akit érdekel !
Tehát, lejött a 3dmark proffesional+hotfix,de valamiért basic lett belőle.
Elíndult, ugye nem lehet semmi beállítást megváltoztatni !? maradt a Run 3Dmark gomb, teszt índítás. Első nekifutásra, délután mielőtt beharangoztam volna az új kártyám érkezését ,kíváncsiságtól hajtva ,lefuttatam az integrált Ati hd 3200-al.
Gépem paramétereit, későbbi képen láthatjátok. ( remélem jó ablakokat mutatok, 3dmark topikból lestem ) Nincs semmi "tuningolva" , megveszem a hardvert és használom ,ennyi.Ezek útán került sor a kártya beüzemelésére és a következő teszt futtatására ,ami nem kevés (legalábbis százalékos arányt nézve) pontszámelmelkedést hozott.
Ídőközben semmi nem változott a gép konfigurációiját tekintve. Kívéve a Catalyst driver cserélődött HD3200-nél 8.3-al , HD4670-nél pedig 8.10-el ,minden beállítási lehetőség úgyhagyva ,ahogy telepítés útán fogad. Result Details ablak értékeihez gőzőm sincs,ezt rátok bízom!Bocs,ha hosszúra sikeredett!
Szerk. a kártya ventije nem lett hangosabb,mert elnyomta a gyári amd, de igérem cserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Nintendo Switch V2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest