Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abydos
aktív tag
Fejleményeket közlök.
Sajnos nagyon nem vagyok elégedett, de egy lépést sikerült tennem.
Megkaptam az új tápot. Mikor építettem össze az alaplap dobozán a gépet (a házból a régit nem akartam újra fölöslegesen kiszedni) közben újra megpróbáltam a CMOS-t resetelni. Lehet ez, lehet az új táp, de elindult, végre volt kép!
Jippííí! Összeraktam, gondolván, hogy a táp volt a ludas, nincs problem. Megint elkezdtem Windowst telepíteni. A múltkorival ellentétben viszont most kereste a DVD olvasó driverét és nem akart feltelepülni (USB-ről telepíteném, mert nincs SATÁS olvasóm). Aztán újraindítom, hátha segít a boot sorrend átállítása. A Windows csak nem akar települni. Rányomok a telepítőnél, hogy kilépés, megszakítom a telepítést. A képernyő elfeketedik, nem történik semmi. Most kikapcsoltam a gépet, aztán be és újra sötétség.
Újra megpróbáltam a CMOS resetet. Szerencsére sikerült elsőre és bejött a BIOS. Leszedtem az 1.60-at és felraktam, most fejezte be.
Kérdezem: Ez normális, hogy a Windows hozzátud úgy férni a BIOS-hoz, hogy ne induljon el a gép, vagy ez lehetetlen és az alaplap szar. Megmondom őszintén, ezt elfogadhatatlannak tartom, ezt az állapotot :/ Nincs túl sok kedvem minden 5. restartnál CMOS dugantyúkat pakolászni :S
Nagyon szomorú vagyok, de remélem az 1.60 megoldja a problémákat.
Az a vicces, hogy úgy tűnik, akkor csinálja ezt, amikor szabályosan szeretnék kilépni a telepítőből
Véleményeket várnék, hogy szerintetek cserére szorul-e a lap?
Köszönöm az eddigi segítségeket is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest