Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• abydos

aktív tag

Fejleményeket közlök.

Sajnos nagyon nem vagyok elégedett, de egy lépést sikerült tennem.

Megkaptam az új tápot. Mikor építettem össze az alaplap dobozán a gépet (a házból a régit nem akartam újra fölöslegesen kiszedni) közben újra megpróbáltam a CMOS-t resetelni. Lehet ez, lehet az új táp, de elindult, végre volt kép!

Jippííí! Összeraktam, gondolván, hogy a táp volt a ludas, nincs problem. Megint elkezdtem Windowst telepíteni. A múltkorival ellentétben viszont most kereste a DVD olvasó driverét és nem akart feltelepülni (USB-ről telepíteném, mert nincs SATÁS olvasóm). Aztán újraindítom, hátha segít a boot sorrend átállítása. A Windows csak nem akar települni. Rányomok a telepítőnél, hogy kilépés, megszakítom a telepítést. A képernyő elfeketedik, nem történik semmi. Most kikapcsoltam a gépet, aztán be és újra sötétség.

Újra megpróbáltam a CMOS resetet. Szerencsére sikerült elsőre és bejött a BIOS. Leszedtem az 1.60-at és felraktam, most fejezte be.

Kérdezem: Ez normális, hogy a Windows hozzátud úgy férni a BIOS-hoz, hogy ne induljon el a gép, vagy ez lehetetlen és az alaplap szar. Megmondom őszintén, ezt elfogadhatatlannak tartom, ezt az állapotot :/ Nincs túl sok kedvem minden 5. restartnál CMOS dugantyúkat pakolászni :S

Nagyon szomorú vagyok, de remélem az 1.60 megoldja a problémákat.

Az a vicces, hogy úgy tűnik, akkor csinálja ezt, amikor szabályosan szeretnék kilépni a telepítőből :(

Véleményeket várnék, hogy szerintetek cserére szorul-e a lap?

Köszönöm az eddigi segítségeket is!

Új hozzászólás Aktív témák