Kiegészítés: Kidus vagy Pompi szava a mérvadó arckép-ügyekben, ők a felelősek ezért. Mi csak apróbb észrevételeket tudunk tenni.
Tetszik Rocco meg a béka is. Szerintem jó vonalon mozogtok, de várjátok meg, mit mond Kidus meg Pompi 
Kiegészítés: Kidus vagy Pompi szava a mérvadó arckép-ügyekben, ők a felelősek ezért. Mi csak apróbb észrevételeket tudunk tenni.
Tetszik Rocco meg a béka is. Szerintem jó vonalon mozogtok, de várjátok meg, mit mond Kidus meg Pompi 
ebből vki egy verziót?
A válla miatt nehéz ügy (piros, kék és sárga teknősökből is próbáltam, de mindegyiknek ferdén áll a válla). Így csak a feje maradt... Mutatóba:

sálálé
Jo, bar nekem kicsit recesnek latszik itt.
Nem veszes, kicsit.
Assuming Control
Kicsit sapatag es konturtalan.
De ha igy tetszik, vegulis olyan problemat, ami miatt nem kene engedni, nem latok.
Assuming Control

Köszönöm a zengedélyt! 15-ig még megpróbálok reszelni rajta. Ha lesz jobb akkor azzal jelentkezem a request topikban.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Akkor akár vihetem is a "bizottság elé"?Mert nekem tetszik nagyon. 
[ Szerkesztve ]
Persze csak a fejére gondoltam én is. De most már nem tudom melyik lenne jobb, ez vagy a legelső

Ez PH!-sabb 
Nem akarok bunkó lenni, de az nem számít, hogy van már Rocko?
[ Szerkesztve ]

Eléggé eltérő a két kép.......de ezt én is megkérdezném!!!!!????Problémásabb ez mint gondoltam...
Eleg nagy a kulonbseg a ket kep kozt, en azt mondanam, mehet, de varjuk meg Pompi mit mond ra.
Sry, nem is emlekeztem ra, hogy volt errol a karakterrol barmi ezelott.
Assuming Control
Én is láttam, hogy van Rocko. Direkt utánanéztem, mert emlékeztem rá hogy van valami Rockos avatar, de mivel eléggé eltér a két verzió, így szerintem belefér. Van egy pár avatar, ami azonos karakterről készült, mégis el lettek fogadva.
Csézé: Faragjak még az utolsó verziós teknősön?
sálálé

Milyen rang után lehet az embernek egyedi avatarja?

600 napos regisztráció és őstag rang, rangok. Persze addig ne legyen az adatlapodon ezt kizáró beírás, azaz a Fórum szabályzatát be kell tartani. Látom a 600 nap már megvan, tessék aktívabban fórumozni, /írni is, nemcsak olvasni.
/
Ndruu: esetleg, ha kacsintana az a teknős.....

[ Szerkesztve ]
nem épp arckép szerkesztés de egy baromi jó reklám
egy kis arckép fun 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
nem tudom még gondolkodom h melyik legyen
Fagyit ne áruljon? 

Van vanília, csoki meg eper. A pisztácia kifogyott...
Egyébként nem tudtam megcsinálni kacsintósra, mert úgy nagyon bambán nézett ki.
Lett helyette egy kis javítás:

sálálé
Békapofa recétlenítve:

(52*46, 20*18, 21*19)
RoyalFlush: Igen, azon lehúztam egy picit a sárgából. Szerintem is jobb lett az.
[ Szerkesztve ]
sálálé

A jobb oldali színei szerintem jobbak.
(#7021) philoxenia válasza RoyalFlush (#7020) üzenetére

Nekem is az jön be jobban... 

#6941-es Doom sem felel meg a pH arculatnak?

Ezer hála és köszönet! 
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
Mind ugyanabbol az alapbol keszult, nem jo.
Keresni kell masik kepet.
Assuming Control

Aham, köszi, majd keresek, biztos igazad van.
Amúgy elolvastad a múltkorira írt válaszomat?

Erre a "Doom-arcra" nem találtam jó alternatívát, vagy az újabb Doom-okból kellene választanod, vagy valami mást....
El.
Az a baj, hogy bar neked tetszhet a pixelesseg, mi a minosegre gyurunk, hogy lehetoleg mindenki kepebol a legjobbat hozzuk ki, ezaltal a forum osszkepet is szebbe, egysegesebbe teve. Tobbek kozt ezert lett par regi alap-avatar is megbuheralva.
Van meg sok minden, amit csinalni kene/lehetne, de szep lassan azert haladunk elore.
Azt mondanam, ha ebbol nincs jobb minosegu kep ( bar ha nem jatekbol van konkretan, hanem ujsagbol vagy barhonnan mint karakter "megrajzolva", akkor van esely ra, hogy talalsz ), akkor keress masik fejet.
Assuming Control

Nem igazán tudom hogy akkor, ez itt megfelelt, avgy még nem az igazi?Meghogy probléma-e a másik rocko?

Ok.
Köszönöm mindenkinek a fáradozását!
Üdv.:
nemtommi
Konkrétan a haja pixeles, vagy más is? 
[ Módosította: BioNiCMaN ]
Amit Ndruu készített képet sztem egész jó lett, bár a forráskép minősége valóban rossz. Vannak ennél gyatrább minőségű avatarok is, pl ez

De a Ti döntésetek.
[ Szerkesztve ]
"Dedicated to purpose beyond reason"

Sajnos az eredeti kép minősége rendkívül gyatra.
(#6845) Picco: megpróbálok rajta javítani. Az eredeti képet belinkelnéd?
[ Szerkesztve ]
Hat ezt is most latom eloszor.
Eleg iszonyu.
Kene rajta valoban javitani.
Assuming Control

[ Szerkesztve ]
sálálé
Némely régi elég csúnya is lett a buherálás után, csúnyább , mint volt . Remélem nem sértek meg senkit, de olyan transszexuális lett igen sok.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Jag nem tudom h honnan vette ezt a kepet, mert amiket belinkeltem azok kozott nem volt.
ez volt az elso verzio
ha ebbol nem lehet akkor itt van nehany kep ami tetszik es talan szerencsesebb ezekbol:
1.
2.
3. ez az utolso talan a legegyszerubb
I see dead people!
Jelen! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
A tied mióta régi , általánosan választható kép ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Ez volt a korábbi bekért avatar, amit nem kaptál meg:

Megpróbáltam pofozni rajta:
![]()
Most ennyi. Vélemény?
Természetesen csakis a hátsó szándék vezérelt reagálás közben

RoyalFlush: Az első nekem kontrasztosabbnak tűnik. A második kicsit fakó, vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

![]()
[ Szerkesztve ]
Most jobb lett, bár a szemem már jojózik annyira nézem. Neked a 4 közül melyik tetszik jobban? Nekem a 2.
szerintem meg mindig visszadobnak, nekem legalabbis ugyanolyan pixelesnek tunik, de most linux alatt vok es nem nativ-ba megy a monitor, tehat lehet h csak nalam. 
a kepekbol amiket elobb belinkeltem, nem lehetne egy jobb minosegut csinalni? 
I see dead people!

A csápjai valóban nem az igaziak, szöszmötöltem vele, így sikerült.

Próba :
Az a baj, hogy a csápok ebben a méretben, vagy homályosak, vagy pixelesek lesznek... 
[ Szerkesztve ]
nem jelenik meg a kep...bar forraskodbol meg tudtam nezni, de igy feher hatterrel nem tudom eldonteni h jobb e 
I see dead people!

Nem lett jó, csak próbáltam élesíteni a csápokon, mire lépcsősen pixeles lett... 
Nálam ez sikerült:

sálálé

Úgy lenne (szerintem) a legjobb, ha a csápja vékony (elvékonyodó) maradna, csak recék nélkül. Összhatását tekintve tetszetősebb lenne, de Picco dönt.
(#7050) philoxenia: én sem mondtam, hogy könnyű
Szívás, óriásperec ez a csáp
[ Szerkesztve ]
(#7050) philoxenia válasza RoyalFlush (#7049) üzenetére

Ez az, amit nehéz megcsinálni, mert akkor meg a csápnak egyenesnek kellene lennie...