yolan: Ez egyelőre esélytelennek néz ki, nincs róla normális kép. Valami más után kellene nézni.
sálálé
Milyen beállításosat keressek amiből meglehet csinálni?
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

Szegény jin feje nagyon eltorzult
Valami ilyesmire gondoltam. 
[link]
Csak nem tudom a hátteret kivágni.
[ Szerkesztve ]
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

Hali
Ebből a jószágból szeretnék arcképet.
Nagyon megköszönném ha megoldanátok nekem.
Előre is kösz 
[ Szerkesztve ]
Origin: ciryboy TS3 cím: teamspeak.hu port:9987 szoba: C-Sector
yolan: Nem a beállítással (beállással) van gond, hanem a kép minőségével. Az összes kép, amin így áll az ürge, az túlszaturált és hiányoznak róla a részletek. Lehet akármekkora méretű, akkor sem jó. Ha a filmben találsz egy jelenetet, amin ugyanígy rajta van a szemüveg, akkor feltöltöd valahová és megpróbálom abból.
ciry: Nekem úgy rémlik ezzel már próbálkozott valaki korábban, akkor nem sikerült elkészíteni. Lehetséges, hogy most sem sikerülne.
Valamelyik moderátor mondhatna róla valamit, érdemes-e nekilátni az átalakításnak, vagy esélytelen a dolog.
sálálé

(Kolombusz) szerette volna anno avatarnak. Ennyi év távlatából elnézve, minőségileg hagy némi kivetnivalót maga után ez a megvalósítás.
szerk: és maga a figura sem a legszerencsésebb választás.
[ Szerkesztve ]

Amit mutattam abból ha a hátteret szineznéd ph-ra csak, az nem lenne jó?
Az a baj, hogy nagyon nyujtott amit csináltál és nem hasonlít az eredeti képre.

Abból a kis képből esélytelen bármit is kihozni. A képnek transzparens (átlátszó hátterű) gif-nek kell lennie, melyet #B4B6B1-re kell optimalizálni.
Értem.
Nem fontos ez a kép, ha esetleg ez jobb akkor ebből is tökéletes lenne számomra, természetesen a fegyver nélkül ha az hanyagolandó. Keresem a filmet, hátha abban lesz jobb kép ha ez sem az igazi.
Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

Értem.
Ez esetben kereshetek másik képet?

Oké akkor nézek mást 
Nektek nincs fel nem használt képeitek véletlen?
Meglesném, hátha bejönne valamelyik 

Ha nem tetszik az, amit Ndruu készített, nyugodtan...
(#11011) ciry: itt nézz körül: Új arcképek a PH!-n
szerk: de egyébként szerintem ebben a topicban is van emitt, amott olyan, ami végül nem lett felhasználva. Ezeket lehet egyszer jó lenne összegyűjteni, amíg nem törlődnek a képfeltöltő oldalakról.
[ Szerkesztve ]
Ja, good luck ![;]](/dl/s/v1.gif)
Assuming Control
403 Forbidden
sálálé
Elsore jonak tunik.
Assuming Control
Nem tudom, ez igy valahogy nem stimmel.
Kicsit olyan mintha egy kek paca lenne 2 szemmel meg fulnek latszo pupokkal.
Meg kicsit nagy is.
Mi ez amugy?
Ha lenne nagy meretu jo minosegu kep rola, valaki biztosan megcsinalna neked.
Assuming Control
Imageshack cenzúrázta. noob.hu link

Szétnéztem, de sajna a legtöbbet törölték a képfeltöltős oldalakról 
Ezt néztem még ki 
Tudom, hogy kis méret, ocsmány minőség, de mivel tök egyszerű kép és profi a stáb gondoltam megkérdem, hátha nem küldtök el a búsba 
Felmerült már korábban is, sajnos nem a legjobb választás. [link]
"Dedicated to purpose beyond reason"

Hát, nincs szerencsém 
Sobri Jóska? 

Nem jeleníti meg a képet már 
Na, akkor máshová töltöm fel [link]
Sziasztok!
Egyéni avatart szeretnék. Most, hogy már jogosult vagyok, meg szeretném kérni az egyik Arcképgyárost, hogy próbájlon nekem összedobni egy képet.
Elsősorban Vincet Vega-ra gondoltam a ponyvaregény c. filmből, de nem nagyon találtam képet. Ha ez nem jön össze, akkor egy Tarantino arcképnek is örülnék.
[link] hasonlóra gondolok, de ebből nem egyértelmű, hogy kiről is van szó.
[ Szerkesztve ]
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
a második vega tetszik, a tarantinok annyira nem, szegény elég torz. 
kerestem a hsz-t ebben a topikban, de nem találtam, nem csoda...
[ Szerkesztve ]
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

"Hogyan neveld a sárkányod" animációs film figurája.
Ezt vágtam ki, mellette az általam színezett változat:
eredeti vágás, színezett
[ Szerkesztve ]
Beginning is easy - Continuing is hard.
Inkabb olyat mutass, ami meg nincs korbevagva.
Assuming Control

Előre is örök hála

Köszönöm szépen RoyalFlush kollégának a segítséget az egyedi avatarom kiválasztásában és tervezésében!

[ Szerkesztve ]
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."
Esetleg ezt is meg tudjuk nézni ?

Azt hiszem remek munkát végeztél, köszönöm 
Főnökurak, engedélyezitek-e nekem ezt az arcképet? 

Köszönöm az eddigi segitségetek igy is.

Köszönöm, nekem megfelelő, ha a modik is elfogadják
Beginning is easy - Continuing is hard.

Ebbol a kepbol eselytelen sajnos.
Kicsi is, szintelen is, sotet is, es meg csuklyas is.
Assuming Control
Nekem tetszik! 1 évig biztos megleszek vele, köszönöm!
Kérdezem a modiktól, engedélyezik-e ezt az arcképet nekem?
Előre is köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
1 évig? Ha egyedi arcképet kapsz, azt utána már nem lehet lecserélni, alaposan gondold meg mit választasz.
sálálé
Az első hsz-ben olvastam, igaz nem 1 év hanem 2.
- Amennyiben már rendelkezel egyéni avatarral, de váltani szeretnél másra, 2 év elteltével megteheted (az idő mindig az aktuális arckép beállításának napjától ketyeg). Akár más téma is választható, az új kép feltételei ugyanazok, mint az első egyéni avatar esetében.
Akkor elnézést, nem szóltam. Úgy módosítanak a szabályokon, hogy én nem is tudok róla... (Nyilván nem fogom az első hozzászólást elolvasni naponta.)
sálálé
É mit mondassz az én "ló arcomra"?
Tudsz kezdeni vele valamit?
Nagyon megköszönném.
Üdv
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.
Semmi-semmi. Én mostanában átnyálaztam párszor, hogyan is működik ez az egyéni arckép, aztán emlékeztem rá. 
Viszont ez a kep igy nem jo, nem eleg rajzos, kilog az arculatbol, meg amugy sem stimmel vele valami, viszont nem tudom megfogalmazni, micsoda pontosan.
Assuming Control
Hatareset.
De legyen....
Assuming Control
Ez a kek sarkanyos tema valahogy meg mindig nem az igazi.
Mas tema esetleg?
Assuming Control

Az eredeti kep jo, ez a kicsi viszont igy nem, ez is tul fenykepszeru, meg tul kontrasztos.
Meg lehetne nezni belole egy uj verziot.
[ Szerkesztve ]
Assuming Control

Köszönöm szépen