Ezt tudtam kihozni belőle
; 
"Dedicated to purpose beyond reason"
Ezt tudtam kihozni belőle
; 
"linkeld be az engedélyed, valamint az arckép ötleted vagy konkrét képed" vs "a topicban csak az erre kijelölt Arcképgyáros kollégák készítenek avatarokat!"
Szerintem a konkrét kép a másik topikból kell, hogy származzon, akkor lehet ide linkelni.
[ Szerkesztve ]
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

Te egyszerűen zseniális vagy!
Én eléggé otthon vagyok Ps-ben, de ilyen kicsi avatarokat sosem csináltam. Próbáltam a leírás szerint a legjobbat kihozni belőle, de sehogy sem sikerült. Hiába no, ez is külön művészet.
Köszi szépen! Remélem, átmegy a rostán, mert nekem nagyon tetszik.
Eladó Tokaji András fotóművész Fényképezés a szabadban című könyve. Budapest Műszaki Könyvkiadó, 1977. 200 oldal, ragasztott, kiváló állapotban. Ár megegyezés szerint. http://tinyurl.com/c4tabfl 33 perce · Tetszik
Link, es nem kep.
Assuming Control
Jo, mehet.
Assuming Control

tiv83us
Walter White is Bad*ss!!
Jól rémlett.. Hm.. hát akkor lehet marad a régi, mostani leo.. Most hirtelen más ötletem nincs. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

Sőt még bajnokpityu avatarja is Joker.
Walter White is Bad*ss!!

Marad a gondolkodó álláspont...
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

Ebben esetleg tud valaki segíteni? 
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

A bajszával nem tudok mit kezdeni 
[ Szerkesztve ]

Az én képem annyira macerás?
Walter White is Bad*ss!!

Kéne hozzá rajzolni, hogy normális helyen meglehessen vágni...
szerk: a kérdésedre a válaszom, szerintem inkább az időhiány lehet az oka. Gondolom mindenki el van havazva a magánéletében.
[ Szerkesztve ]

Meg a sz@ros tn paneles monitoron is latszik, hogy szinteltebb, kontrasztosabb lett, bar nagyon nem ertek hozza. Nagyon koszonom neked! 
Penz van, esz nincs.....

Köszönöm
, remélem ez jó lesz kiindulási alapnak.
Walter White is Bad*ss!!
Jo 
Assuming Control

nem probléma
így is nagyon szuper lett
köszönöm! 
most akkor linkelhetem is ezt a hozzászólást, amiben a fotó van az arckép request topicba?
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
Nekem ilyen sikerült.
Kis képnek szerencsésebb csak a fejét használni.
; 
alibaba78:
A kezénél lemaradt a kalap széle
; 
[ Szerkesztve ]

Nagyon szepen koszonom megegyszer a remek, es faradsagos munkadat!
Penz van, esz nincs.....

Neked is nagyon köszönöm a segítséget !

akkor erre a két képre meg is kaphatom az engedélyt és mehetek is az arckép request topicba?

Én nem adhatok engedélyt (egyéb esetben sem) a saját magam által készített képre, meg kell várni az illetékes moderátor - jelen esetben Kidus - véleményét, ha jóváhagyja akkor mehetsz tovább.
[ Szerkesztve ]

Úgy látszik erről sajnos le kell mondanom 
Viszont itt egy másik kép, ennek a fejével már lehet kezdeni valamit?
"Egyszer fent...egyszer fent!"

Értem, köszönöm az információt 
akkor várok 
Mehet.
Assuming Control

Köszönöm! 

Sziasztok.
Az engedélyt megkaptam a cserére.Erre gondoltam:
[ Szerkesztve ]
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Kontúr lehetne erősebb ill a mérete is sztem lehet nagyobb, hiába 40x50px, optikailag kicsinek tűnik.
Ezekkel lehetne kezdeni valamit, vagy keresgéljek tovább? Ha lehet, akkor esetlegesen felhasználhatóak, vagy már foglaltak? 
[ Szerkesztve ]
Erre vélemény?
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

Sziasztok!
Ezek elfogadhatóak?

[ Szerkesztve ]
Nem tul jok.
Assuming Control
Ennyit tudtam kihozni belőle

C4mp3r
Ez a medve valahogy nem az igazi, nagyon széles nyaknál, csak ilyen szögletes vágással tudtam megoldani.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Megvan az engedélyem és szeretnék karácsonyra egyéni arcképet.
Szeretném egy arcképgyáros segítségét kérni, aki fénykép alapján elvállalná.
Kedves arcképgyáros kérlek írj, ha elvállalod egy privátot amiben megadsz emailcímet és átküldeném.
Előre is köszi!
Gábor
[ Szerkesztve ]
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

Köszönöm szépen
.
Nekem tetszik, remélem Kidus is áldását adja
.
Walter White is Bad*ss!!
Mehet 
Assuming Control
; 
RexpecT
; 
[ Szerkesztve ]
Jok
Assuming Control

Hú nagyon jó lehet!
Köszönöm szépen!
Kidus akkor ez mehet? Részemről okés.
Köszi mindenkinek :]
Nm 
Persze mehetsz tovább.
Koszonom, hogy megprobaltad! Sajnos rola masmilyen kep nincs, valoszinuleg keresnem kell egy uj jeloltet.
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31
Szia!
Ezek közül valamelyikkel lehetne kezdeni valamit? Mondjuk az első az jobb lenne, csak nem találtam belőle másfélét.
[ Szerkesztve ]

Mi a probléma a másodikkal? 
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
A lányból talán kihozható vmi normális kép, a 2.-nak neki se állnék, semmi nem látszódna belőle kis méretben.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! Kaptam engedélyt és azt szeretném megtudakolni, hogy a kiszemelt képet milyen fogmátumban tölthetem fel ide elbírálásra? Tehát még nincs szerkesztve, csak elbírálásra tölteném fel. Akkor is le kell kicsinyíteni 40x50-re?
MAEMO rocks
Megpróbálnál kihozni akkor belőle valamit? Megköszönném.