Kedves Ndruu! El tudod nekem készíteni az avatarom? Link
Előre is köszönöm! 
[ Szerkesztve ]
100% No Modern Talking

@ Kidus:
Ez így átmenne? Nekem ebben a formában nagyon bejön. Tudom még kéne mellé a kicsi is. Az lehet - mondjuk - csak a feje, minimális vállal?
[ Szerkesztve ]
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527
Ez a kép megfelelő lenne? [link]

zsírostészta! nagyon köszönöm!
akárkivót'tevótá

Ndruu: Nagyon szépen köszönööm!
Nekem ez így tökéletesen megfelel, de szuper 
Így hát engedélyt kérnék, hogy továbbmehessek ezzel a képpel:

Oké megértelek! El fogadom!
Wyll linkelte ezeket. Ez a legdagibb ez már átmenne?
Vagy hiába hájasítjuk nem menne át?
Vagy a levágott lábú menne csak el?
[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
Még mindig várom valami hozzáértő segítségét, véleményét, ötletét!

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Az elsőnél lehetne annyit módosítani, hogy a faág ne legyen ott? Bocs, hogy ezt nem mondtam előre, gondoltam egyértelmű. A vezetéket is el lehet hagyni.
Jelenleg ez a favorit. Köszi! 
A másik bagolynál max annyi kérés lenne, hogy a pánt felül vmi világosabb árnyalat lehetne. De ezt egyelőre tegyük talonba.
A 3. szuper.
A negyedikhez megpróbálok jobb alapanyagot szerezni. De egyelőre ez is talonba van csak.
[ Szerkesztve ]
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Ok.
rii: Tied is ok.
Assuming Control
Probald be az egeszalakost.
Assuming Control
Ok
Assuming Control

Kidus szerint rendben az arcképem. Már csak a kicsit kérném tőled, ha lehetek ilyen telhetetlen...
(Csak a fej minimális vállal, hogy valami látszódjék belőlem.
)
wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527
Erre egy kedves, ráérő Arcképgyáros/Kidus az ötlet szerinted?
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Vladi türelmesen vár sorára. 
Ilyen pingvin van mar sajnos ( ha jol tudom ).
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
Kidus, az aranybagolyra kérnék véleményezést.
[ Szerkesztve ]
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Menjen, balos kiskeppel.
Assuming Control
(#14023) woland_y2k válasza woland_y2k (#13850) üzenetére

Up, ha jól láttam nem válaszolt még senki. 
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
Parancs: 
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Ndruu, ez nagyon szuper, minden tiszteltem!
Annyit még lehetne módosítani, hogy az orra kicsit hosszabb legyen ("Grusabb"), meg hogy az arca egy fokkal világosabb legyen, illetve az utolsó, hogy a sál jobban elkülönüljön a kabáttól (mint mondjuk az eredeti képen az a szürkés kékes árnyalat)? 
Feladtam az előzőt, én nem tudtam megoldani, más nem foglalkozott vele, íme az új kép: [link]
A problémám, hogy ha elmentem gif-ben recések lesznek az élek.. ebben ha valaki segítene, illetve kicsit kipofozni a képet megköszönném 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Egy pontosan ugyanilyen? 
de akkor a msotani fejem is jó, csak applikáljunk rá valami WiFit meg egy fehér kalapot, meg valami kicsit betörősebb stílust

[ Szerkesztve ]
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
GIF-ben nincsenek transzparens pixelek, valószínűleg ezért lesz recés neked a széle, mert a program amivel elmented, valami módon az addig (bizonyára) átlátszó képszéli pixeleket is átlátszatlanná teszi, viszont így ezek a pixelek színben meg nem illeszkednek a PH!-s hátterekhez.
Ezért kell mentéskor (vagy akár már előtte) #B4B6B1 szürkére optimalizálni (matte): az átlátszó pixeleket úgy alakítja át a program átlátszatlanra, hogy előtte még alátesz egy ilyen szürke réteget, majd az átlátszó pixel új (átlátszatlan) színe az így kialakult keverék lesz. Ez így már illeszkedni fog az összes PH!-s háttérhez.
De le van ám ez írva. Ide próbálkozhatsz szerintem bátran. Az eredményt nyilván PH!-s hátterek előtt kell vizsgálni ([link]), fehér háttér előtt nem csoda ha recés.
Ha még így is recés/furcsa a széle, akkor az lehet, hogy olyan pixelek is szürkék lesznek, amikről te már nem láttad, hogy van valami minimális (néhány százalékos átlátszóságú) színtartalmuk. Az ilyen pixeleket nyilván törölni kell.
[ Szerkesztve ]
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Tökéletes, nagyon tetszenek, köszönöm a segítséged! 
Egyúttal szeretnék véleményt is kérni: továbbmehetek az egyikkel?
#14031 Kidus: akkor már csak részletkérdés, de: melyik legyen? Vagy mindegy?
[ Szerkesztve ]

Assuming Control
Vladi türelme rózsát terem 
→
→
→ 
Kicsit kisebb méretben
; 
"Dedicated to purpose beyond reason"
Ez a batman nem tetszik? 

köszi, nem rossz, csak egy kicsit furcsa
ha ezekből [link] ki lehetne hozni egy kicsit jobbat, akkor annak örülnék
(#14032) Ndruu nem csak Ő maradt ki, de én türelmesen várom a soromat

[ Szerkesztve ]
EVIL IS BACK!
..nem csak ő...(maradt ki). Én úgy a negyedik napja. Így feladom. Köszönöm szépen. Már nem kell.
.
Üdv.
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
üdv,
Ndruu+koxx csinált egy jó avatart nekem
kisebb finomítások kellenének már csak 
a sapkájára kellene egy szárnyaskerék (ha látszik olyan kis méretben), a sapka ellenzőjéről a fényes foltot törölni (zavaró), meg a kéken világosítani.
ígérem véget ér a kívánságműsor
köszönöm.
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

up \o/
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

És ez? Amiket linkeltél nem annyira jó a minőségük és kicsik is.

tomic: 2 Dr House is van
; 
[ Szerkesztve ]

Ezeket lehet választani vagy foglalt?
Foglaltak.
Esetleg Elvis [link]
[ Szerkesztve ]
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

Továbbra is várom valamely arcképgyáros segítségét! 
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Ááá nagyon tetszenek ezek. 
A második lenne a legjobb. Azért a punk frizura már túlzás.
A tetkót nem lehetne arra áttenni?
Igazából mindegy nekem mennyi haja van, vagy éppen kopasz, csak ha mindez átgondoltan jelenik meg, mint kérés, egy hsz-ben, akkor nem kellene ennyiszer újrarajzolnom. Most kipótolom este jobb oldalt a haját, hogy a gömb mögül induljon ki, de ha az sem lesz jó, akkor gondold át pontosan mit akarsz, nézd hozzá az itt támasztott kritériumokat és utána állok neki megint az egésznek.
http://www.flickr.com/photos/schbence/
Nemáá, attól lesz igazán egyedi 
En is kimaradtam, bar turelmesen(-ebben) varok 
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
De a hajam a valóságban is ilyen. 
más!
Wyll!
Nem lehet azt a bunkót áttenni a másik vállára vízszintesen? Ahogy ezen a képen a kalapács, csak a másik vállán és a feje mögött vízszintesen. Remélem jól magyarázom.
Atya ég
Pont ilyenre gondoltam 
Akkor ugye ebből kell egy kicsi is ha nem vagyok szemtelen
, és mehet a zsűri elé...
Ez a kép tökéletes
Köszi!
Elvileg most 15.én döntik el h kinek ok a kép
[ Szerkesztve ]
EVIL IS BACK!