Arcvonásait? Konkrétan melyikre gondolsz?
Mert szerintem egy sincs neki. Az orrát is épphogy be mertem jelölni neki..
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Arcvonásait? Konkrétan melyikre gondolsz?
Mert szerintem egy sincs neki. Az orrát is épphogy be mertem jelölni neki..
>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<
Szem szaj. Hat igen, nagyban elegge mas.
Assuming Control

Megpróbáltam, de olyan hűde-szembetűnő különbséget remélem senki nem várt. Részemről tehát:

[ Szerkesztve ]

Üdv..
Kaptam [engedélyt] egyéni avatar képre
koxx segített [megteremteni]
ezzel mehetek tovább... elbírálásra..?
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Necces...
Kíváncsi vagyok mit mond erre Kidus, bár van tippem 
Plusz a harmadik lépéshez még kell egy kicsi verzió is majd.
Az
de ennyit tudtam belőle kihozni.
levi1392
; 
[ Szerkesztve ]
"Dedicated to purpose beyond reason"

és az gyerekek az nem számít hogy nekem nagyon tetszik...???
nagyon jó munkát végzett koxx.. 
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Az én fejhallgatós avatarommal, akkor kezd majd valaki valamit ? 
Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook
de számít, csakhogy ÉS kapcsolatban van Kidus véleményével, ami viszont a tiédtől független 
bigmasterg:
igen, persze, mivel megígértem, csak az ilyen nehezebb feladatoknak nehezebb nekiállni is 

Még egyszer hálásan köszönöm a rám szánt időt és energiát!

Ebből még megpróbálnátok nekem? tudom hogy necces, de kiváncsi vagyok, hátha mégis jó. 
Grafikai munkák, arculat tervezés és portrékészítés vállalása korrekt áron, nézd meg a referenciákat ! :) http://logout.hu/tema/igenyes_grafikai_munka_es_digitalis_portrekeszites/hsz_1-50.html
Hat ez igy sajnos nem.
Assuming Control
Elozo jobb volt 
Menjen az, nem akarok mar itt szorszalhasogatni.
szerk:
Kozben latom hogy mar reg bekerte....
[ Szerkesztve ]
Assuming Control

Én is köszönöm az avatarba fektetett munkát 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Egy ilyen helyette? Ez még nem végleges, csak bemutató kép.

Ez tök jó, meg aranyos is szerintem 
Źşë':
más kép is jó róla? pl ez?

jogos, köszi 
(#15021) phanzetomox válasza phanzetomox (#15012) üzenetére

Valaki kérem segitsen, még be akarok férni a 15.i csoportba 
Grafikai munkák, arculat tervezés és portrékészítés vállalása korrekt áron, nézd meg a referenciákat ! :) http://logout.hu/tema/igenyes_grafikai_munka_es_digitalis_portrekeszites/hsz_1-50.html
(#15022) bigmasterg válasza phanzetomox (#15021) üzenetére

Abba már szerintem én sem fogok beférni.
De nyugi, max vársz egy kicsit és a következőbe már csak benne leszel/ünk.
Eladó Hp ProBook 4510s: http://tinyurl.com/proboook
hát nem tudom hallode
az arcvonásról nem ismerek rá, az állkapcsa szélesebb mint valójában, ezek a képek átrajzolással készülnek, vagy körbevágjátok és csak akkor finomítotok még esetleg rajta? miután belinkeltem a képet Vito-ról gondolkoztam még el ezen: nem tudom mennyire jó anyag a koponya, tetején a hollóval (a képet csak 20x lehet megnyitni, utána napi limit megy rá és csak 1 nap után engedi újra megnézni - ez egy ilyen spéci wallpaperes oldal, amúgy nagyon jó
)
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
Az eredeti otleted foglalt, a koponya holloval pedig nem jo avatar anyag.
Assuming Control
Első önálló avatar próbálkozásnak meglepően jó, viszont sajnos ezzel együtt sem hiszem hogy Kidus rábólintana (nem tudom, eddig miért nem mondott semmit). Nekem főleg a képlevágás miatt necces, meg hogy kicsit egybefolyik a(z amúgy is kicsit kicsi) feje a lábával-testével. Mindez leginkább amiatt van, hogy egyszerűen nem jó a forráskép.
A kis képről alig vehető ki valami, de az már a legkevesebb, ha a nagy már működik.
Sztem várd meg Kidus válaszát (is)
Utána folytasd/kezdd újra a tőlem kapott és tőle várható tanácsok tükrében (de inkább ide, mert még rád is rád lesz szólva)
vagy
mondd el itt, mi a lényeg/koncepció egy-két forráskép kíséretében, és akkor megpróbáljuk mi
oks, és ebből lehet valamit kihozni?
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
Ez már most kivehetetlen, mi lesz ha 40x50-es gif készül belőle
Túl sötét, kicsi a felbontása.
oksa, próbálok másikat keresni, az a baj h amelyek eddig leginkább érdekeltek mind kilőve :s
Elkészítettem normálisan, hátha tetszik

Elsiklottam felette, viszont a velemenyunk egyezik 
Assuming Control
Ez jo 
Assuming Control

Ennél jobban nem tudom kiemelni a szemüvegét, mert a GIF színpalettája nem engedi.
Wyll: Akkor a fájlméret is megnő. Ha így nem tetszik Kidusnak, akkor megpróbálom úgy is és meglátjuk, mekkorára hízik...
[ Szerkesztve ]
sálálé
"Save for web and devices"-ben lehet állítani azt a palettát Adaptive-ra, meg másfélékre is - úgy nem jobb?
De így sem rossz amúgy.
[ Szerkesztve ]
Igazsag szerint nekem nem a szinevel volt baj, a sotet is jo volt csak vekony es nem igazan latszik, de tolem mehet ugy is csak ugy ereztem jobb lenne az osszkep egy hangsulyosabb szemuveggel.
Assuming Control

Nagyon jó, köszi.
Ami engem illet, mindkét verzió tetszik.
Átballaghatok a következő tocsikba, vagy folyamatban van még rajta némi átalakulás? 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

akkor kezdem az egészet megint.. elölről..
[link]? majdnem ugyanaz 

nekem az előző is tetszett... hidd el...
esetleg ezt elküldöm elbírálásra.. hátha...

Üdv..
Kaptam [engedélyt] egyéni avatar képre
koxx segített ez már a 2 verzió.. úja csak segített [megteremteni]
ezzel mehetek további... elbírálásra..?
Én ezt igennek veszem [link] még egy kis kép kell hozzá, du. megcsinálom. Innen már a requestbe kell menned ha kész a kép.

hát én is annak veszem.. 
de jobb a békesség.. 
rendben várom a kis képet.. köszönöm.. 
Ha sietsz még bekérheted, pont 15.-e van 
; 

most küldtem el... remélem még bele férek..
kösz mester mindent.. 

Valaki megnézi enyémmel mit lehet kezdeni?
köszi
Foglalkoztam vele, de a végeredmény nem lett megfelelő. Azzal a nagy gallérral nem nagyon lehet mit kezdeni.

Köszi szépen, akkor nézek valami más anyagot hozzá 
Ez akkor kilőve? [link]

Nem, úgy döntöttem jó lesz, ez
(kb. annyit agyaltam rajta mint ha feleséget választanék xD)
Tehát ezt szeretném kérni, koxx mester megvalósitásában.
Kidus mi a véleményed ?