- Nikon DSLR topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Erősítő, hangfalak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videókártya nem dolgozik rendesen (20-30% kihasználtság)
- Hobby elektronika
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rnick
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni telefonvásárlás ügyében.
Két telefon között vacillálok, ebben szeretnék tanácsot.
A telefon vodafonos 4G képes kártyával lenne használva,városban és városon kivül is, ennek ahogy néztem mindkettő telefon specifikációja megfelelne.
Az egyik telefon az Ulefone Paris.
a másik:Leagoo Elite 1
A Brand tekintetében nekem egyik sem mond semmit, melyik a megbízhatóbb, vagy nevesebb tekintve , hogy egyiket sem ismerem.Tudom a két telefon sem árban sem specifikációban nem ugyanaz, igazábol van amelyik az egyikben szimpi , van ami a másikban.Jobban húznék a Leagoo elite 1 felé, annak ellenére , hogy drágább.Annál egy dolog van ami számomra negatív, hogy a hatlapot nem lehet levenni , igy azt hiszem a mágneses autostartómat buktam , mert annál egy fémlapot kell betenni a hátlap alá, de ez igazábol nem érv , majd kitalálok rá mást.Illetve egyik fórumtárs ebben a hozzászólásban emllített valami szenzorok hiányát.Hát nem igazán értek hozzá, ahogy néztem közelség , fény, van rajta. Ami fontos még a gps a navigációhoz , nem tudom ehhez kell-e még valami szenzor ami esetleg nincs meg a Leagooban.Ilyen iránytű és mágneses szenzorok nem igazán kellenek , illetve azt sem tudom mire jó, semmire nem használtam még ilyet szerintem.
Az Ulefone Paris-t azonnal meg lehetne rendelni, akár eu raktárból is.A Leagoo Elite 1 ahogy látom még sehol nincs, főleg eu raktárban.Nem annyira számít az idő, ha van rá esély, hogy november végéig beszerezhető a Leagoo akkor szerintem várnék rá, főleg ha azt más is jobban ajánlaná.
Elnézést ha hosszú voltam , visszajelzéseket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nikon DSLR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Erősítő, hangfalak
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 94% ! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest