Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rnick
újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni telefonvásárlás ügyében.
Két telefon között vacillálok, ebben szeretnék tanácsot.
A telefon vodafonos 4G képes kártyával lenne használva,városban és városon kivül is, ennek ahogy néztem mindkettő telefon specifikációja megfelelne.
Az egyik telefon az Ulefone Paris.
a másik:Leagoo Elite 1
A Brand tekintetében nekem egyik sem mond semmit, melyik a megbízhatóbb, vagy nevesebb tekintve , hogy egyiket sem ismerem.Tudom a két telefon sem árban sem specifikációban nem ugyanaz, igazábol van amelyik az egyikben szimpi , van ami a másikban.Jobban húznék a Leagoo elite 1 felé, annak ellenére , hogy drágább.Annál egy dolog van ami számomra negatív, hogy a hatlapot nem lehet levenni , igy azt hiszem a mágneses autostartómat buktam , mert annál egy fémlapot kell betenni a hátlap alá, de ez igazábol nem érv , majd kitalálok rá mást.Illetve egyik fórumtárs ebben a hozzászólásban emllített valami szenzorok hiányát.Hát nem igazán értek hozzá, ahogy néztem közelség , fény, van rajta. Ami fontos még a gps a navigációhoz , nem tudom ehhez kell-e még valami szenzor ami esetleg nincs meg a Leagooban.Ilyen iránytű és mágneses szenzorok nem igazán kellenek , illetve azt sem tudom mire jó, semmire nem használtam még ilyet szerintem.
Az Ulefone Paris-t azonnal meg lehetne rendelni, akár eu raktárból is.A Leagoo Elite 1 ahogy látom még sehol nincs, főleg eu raktárban.Nem annyira számít az idő, ha van rá esély, hogy november végéig beszerezhető a Leagoo akkor szerintem várnék rá, főleg ha azt más is jobban ajánlaná.
Elnézést ha hosszú voltam , visszajelzéseket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- iPhone 13 256GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4624
- iPhone 15 Pro 128GB gyári független kiváló akku!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÚJ MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Core 7 240H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi