Hirdetés

Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz hodostamas #35542 üzenetére

    Na én azért tavaly május óta többnyire a CM vonalon mozgok, az esetek nagy részében (99%) azóta azt használok... és legfőképp a funkciói miatt. Azt nem tudom melyik a legjobb, de nekem legtöbbször nem az amit a Blade topikban a többség annak mond. :))

    (#35543) St3ven :
    Akksi időben passz a gyárihoz képest, de vannak képeim CM Rommal 5 napról (úgy hogy azért volt használva is mellette, nem csak a fiókban állt), de manapság mégsem azokat a régebbi CM-eket használom, az újakkal már csak 2-3 napig húzom használat mellett (na kb. ennyire nézem az akksi időt :D Nekem fontosabb egy holo feloldó gyűrű pl. mint a plusz 1 nap akksi :DDD)
    Sebességben egyértelműen jobbak a főzöttek (még a legrégebbi, legelső is, de azóta csak jobb lett)
    Mikor megvettem a Pengét tavaly jan. végén és történt ez a bizonyos Rom csere, akkor még csak gyári 2.1 volt pengére. A főzött egyértelműen gyorsabb, szebb volt... aztán jött a gyári 2.2, az is felment, mert kellett egy bizonyos gen váltás miatt, amit a gyári 2.2 frissítővel vittem véghez. A gyári 2.2 semmivel sem volt gyorsabb mint az előtte lévő főzöttek, ráadásul fapad volt... aztán ráálltam a 2.3 CM-re... na onnantól kezdve csak a CM kisebb kitérőkkel... Nálam leggyorsabb, legtöbb funkcióval bíró, és leginkább testre szabható rom...

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Aktív témák