- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gigabyte alaplap topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
saphancs #27981 üzenetére
saphancs: - A font changer-t hogyan kell használni?
Mindenképp root kell hozzá, a ttf kiterjesztésű fontokat be kell másolni az sd gyökerében lévő .fontchanger mappába, ha bold, italic is van át kell nevezni valami-bold-ra, csak így jelenik majd meg az app elinditásakor a lehetőségek közt...
Fateys: - Llamaval pont lehet. Feltételnek beállítod,hogy ha aktív a böngésző pl,akkor kapcsoljon át 3G-re,ha bezárod,akkor 2G-re.
Sajnos csak cyanogen rom alatt működik egyenlőre, de valós opció.
atillaahun: - Igen, azt csak root joggal tudod törölni, pl. Root Explorer-rel, a /system/app-ból.
Mióta az egyik romban rábukkantam a Root Uninstaller-re, azt használom
Úgy vettem észre sima Root Explorer törléssel egy app újratelepitésénél,, hogy hagyott szemetet maga után és nem engedte ferakni.
Azt hiszem pont egy billentyűzet volt, ami a lib mappába is rakott fájlokat.TRob1: - Akinek számít, a jövő kedden v szerdán megjelenő 2.75-ös GoLauncherEx...
Tegnap updateltem systembe a fix 2.73-at
Jól felpörögtek, remélem lesz valami SPB Shell 3D jellegü mutatványuk is...
Visszatérve a Llama tapasztalatokra, mindig egy állitó és egy tagadó beállitást kell alkalmazni, hogy megvalósuljon amit szeretnénk.
Mindig kell egy feltétel és egy művelet, valamint ennek ellenkező beállítású feltétele és művelete!
Határtalan dolgokat lehet vele automatizálni, csak szót kell érteni vele
Ma 11%-ot merültem (Llama nélkül már 40% körül szoktam lenni) hajnal 3-tól mostanáig, azzal a beállítással ha kikapcsol a képernyő az adatkapcsolat is megszűnjön, pedig volt hívás és mobilnet napközben...
Aktív témák
- Asus TUF F17 // Rtx 4060 8gb // QHD 240hz // 32gb ram // 13th gen i9 13900H 2.60Ghz // SSD 1 TB //
- Bravo 15 C7UDX 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 3580 15.6" FHD IPS i7-1370P RTX A500 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Erő és Megbízhatóság: Dell Latitude E6530 (14", i7) Laptop SSD-vel, laptoptáskával!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest