Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
tjb007 #60402 üzenetére
Igen, az Aldisnak a legfőbb vonzereje a 3 év garancia, amit még nagyobb gyártók sem adnak. A belső tárhely bőven elég lenne, viszont a régebbi proci és rendszer már nem túl biztató. Egyébként arról van infód, hogy az Aldisban hány mAh-s az akku?
A Colorfly - nak 6 000-est írnak, de gyanítom, hogy nincs annyi. Általában minden este töltőre kell tennem, pedig nem használom túl sokat. -
tjb007
nagyúr
Bármiféle gond, probléma nélkül le tudják játszani.
Maga a rendszer fel lesz skálázva, de a tartalmak a natív felbontásukon fognak megjelenni.(#60401) zaskar
Inkább nem mint igen.
Kisebb akku, régebbi, gyengébb SoC, kisebb belső tárhely, nem túl friss rendszer (frissítés nem lesz már rá), plusz az Aldisra 3 év a jótállás. -
zaskar
senior tag
válasz
Shingen #60399 üzenetére
Kösz szépen a részletes választ. Másik kérdésem a szakértőkhöz:
A 8.9-es méretű Colorfly tabletem megtetszett egyik családtagnak, és megbízott, hogy keressek neki hasonlót, de itthon, a garancia miatt. Nem rossz ajánlat az aldis tab sem 60-ért, de találtam egy olcsóbbat is, szerintetek meg szabad venni? Teljesen átlagos felhasználóról van szó, semmi extra igény nincs, főleg böngészés.
-
zozek
tag
Sziasztok,
Azt szeretném megkérdezni hogy az olcsóbb fajta gépek(pl.wayteq 7-8Q) hdmi kimenettel tv-re kötve letudnak játszani rendesen egy 1080p-s mkvt?A felbontás milyen lenne a tv-n felskálázott vagy fullhd?Vagy felejtős nagyon? -
Shingen
addikt
válasz
zaskar #60394 üzenetére
Ahogy előttem is írták játékoknál, meg bizonyos appoknál lehet gond nem futnak rendesen vagy egyáltalán nem.
Hogy megértsd, Topikgazda leírta régebben:
Az Android egy eredendően ARM architektúrára szánt rendszer, így az x86-os/x64-es Intel processzoroknak a natív kódot tartalmazó alkalmazásokat át kell fordítania, hogy futtatni tudja azokat. Ez a fordítás viszont nem minden esetben 100%-os, nem miden esetben sikeres, lehetséges. Vannak még olyan alkalmazások is, amiknél eleve ki van zárva ez az architektúra, bár ezek száma nagyon alacsony.
Mivel az LG-ben lévő SoC ARM architektúrára épül, így annál ilyen fordul elő, ezért problémamentesebb.
-
-
zaskar
senior tag
válasz
cidalain #60395 üzenetére
Ezek hiánya sem annyira érdekel, keveset használom őket, megnyitom böngészőből az FB-t, ha kell, de azért kíváncsi lennék az okokra. Játszani nem nagyon játszok, az általam használt többi app hibátlanul megy, remélem a jövőben sem futok bele olyan problémába, ami az Intel procira vezethető vissza (meg persze garanciális problémába, aminek az intézése gyakorlatilag lehetetlen...) A lényeg hogy szépen működik a tab, és azért lényegesen kevesebbe került.
Egyébként frissen telepítettem őket, Play-ből, gyárilag nem voltak rajta. -
cidalain
veterán
válasz
zaskar #60394 üzenetére
A face es msg appok azert szoktak menni intel procin. Bar annyira nem ertem a lelki vilagukat, lehet hogy a proci tipusa is szamit. Mondjuk itt ezt meg feszegetnem a helyedben ezeknek azert mennie kellene. Uninstall, majd frissen telepiteni play-bol?
De osszessegeben ilyen problemakra lehet szamitani. Foleg jatekok teren, vagy komolyabb appoknal. De ez csak varhato problema. Nem biztos hogy lesz... -
zaskar
senior tag
válasz
Shingen #60389 üzenetére
Én most vettem - igaz, Kínából - egy tabot (Colorfly i898A 3G) szinte teljesen ugyanezekkel a paraméterekkel, mint az Aldis. Eddig annyi tűnt fel, hogy a facebook és a messenger app nem indul el rajta (lehet hogy az Intel proci miatt?) , de egyébként meg vagyok vele elégedve.
Milyen hátrányai lehetnek még az Intel procinak? -
Shingen
addikt
válasz
csipesz_70 #60391 üzenetére
Lg g-pad 8.0
Igaz az Asusban ram 2Gb intel soc ami negatívum lehet.
Az lg meg hiába 1 GB ram nagyon jól optimalizált készülék, van rá droid 5 is 2 év gyári garival adják, pl MM. -
csipesz_70
csendes tag
Üdvözlet!
A segítségeteket kérném. Két tablet közül melyik a jobb választás?
Asus me572c
Lg g-pad 8.0
előre is Köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000 #60381 üzenetére
Dolphin Browser + Dolphin Jetpack + [link]
----------------------------------------------------------------
Szombattól az Aldiban. Elég jó ajánlatnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Home server / házi szerver építése
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest