- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Hát igen az LG-n nekem se volt ilyen lehetőség,a progi csak annyit tud,hogy a telefon bekapcsolásakor amit én bepipálnék,megcsinálja helyettem,semmi mást.
Nem tudom miért hagyják ki néhány márkából/tipusból.
Mondjuk ha számítógépnek látja már jó pont,csak ez a funkció kellene.Valami más androidos telefonon nem tudod megnézni?bpmcwap: a két szalagkábelnek látod a helyét az alaplapon,azokat fel tudod hajtani,beledugod a szalagkábelt,és lezárod,ennyi.
this is life: én is rájöttem,hogy nem egyre gondolunk.
Nekem volt Iconia A1-810-em és a proci teljesítménye határeset volt,de inkább ami nekem nem tetszett benne,hogy az érintő vagy túl érzékeny volt,vagy úgy érzékelte,mintha internet oldal görgetésnél rákattintanék valamire.Bekapcsoltam a fejlesztői lehetőségeknél ahol mutatja az érintés utáni vonalakat,látszott a probléma ott is.Volt szervízben is,raktak rá valami újabb touch firmware-t,de nem igazán javult csak kicsit,mondjuk ez lehet visszavezethető a proci maximális kihasználtságára. Amúgy jó gép lenne,de annyit nem ér,amennyiért adják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest