Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Bugfix1984 #15129 üzenetére

    ugyanakkor fogadjuk el, hogy sokaknak bűzlik a "nem azt jelenti,hogy elfogultak, csak az nvidia-tól kapnak egyedül pénzt ha hozzák a target eladásokat" helyzet. Mert ugye onnantól hogy valaki anyagilag érdekelt abban hogy minél jobban fogyjon az egyik oldal, de kevésbé abban hogy a másik (elvégre nem jön extra prémium onnan), már megingatja számomra az objektivitás és pártatlanság hitét.

    (#15138) Keldor papa: azért van egy kis különbség abban, ha egy piac két céget takar vagy több tucatnyit. Toyota reklámmal nem befolyásolod annyira a Volvo eladásokat, mint amennyire nvidia reklámokkal az amd-ket.

    (#15148) Ren Hoek: "miért érné meg üzletileg"
    azért az nem hátrány, hogy ha a user látja hogy 900-as nvidia-kon már lehet jól futtatni a hairworks-öt, de 700-asokon kevésbé, akkor vált, és mivel elégedett volt az nv-vel, megint nv-re, mert persze minden más radeon lassú, bugos, kazán, driver hibás és használhatatlan. Emiatt pedig ugyan nem szaladnak 980 Ti-ért az emberek, de mondjuk 970-980-ért igen. És mivel a userek 95%-ában fel sem merül hogy az nvidia a hibás, így az elégedettség sem látja kárát.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák