- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grave_444
nagyúr
Héé te mi alapján mondod ez a Sapphire kártyákra?!
Ha már a spórolásnál tartunk egy csomó gyártó csak 1 ventit tesz rá, a gagyibájt meg sokszor a gyári órajelet se bírja.
swagger55 Ha a driver a bugos, akkor előfordulhat játékban fagyás, fps drop, kockázás stb, de azért a reset gomb szerintem nem ide tartozik.
Persze egyszerűbb erre fogni mindent.
-
-
miresz
veterán
válasz
Andrewstarr #39008 üzenetére
Üdvözöllek a Gagyibájt klubban.
Sosem a minőségről voltak híresek. Sokszor a gyári órajeleket sem bírják a kártyáik.
-
-
proci985
MODERÁTOR
Kérem maradjunk a gyártól termékeinek lehetőleg objektív kitárgyalásánál. Ha ez nem megy, akkor pedig zárjuk rövidre a témát.
Az, hogy az xy kártyának milyen a hűtése itt érdektelen, ha nem 7850/7870/XTről van szó. Szemre két hasonló hűtés is lehet teljesen eltérő (pl ventik, nikkelezés, súly, lamellák kialakítása, hőcsövek, etc).
asdxv: Vagy érvelj, vagy ne mondj semmit. A ratyibájt és gagyibájt értelemszerűleg nem érv.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
lowzor #32793 üzenetére
Én már csak röhögök rajtad komolyan.
Látszik hogy még iskolás vagy.
A turbinától igen messze van hangilag nálad már divat lett a gagyibájtozás.
(#32794) PandaMonium: Én meg ASUS-al szívok folyamatosan úgy hogy én meg asust nem vennék többet mindegy milyen eszközről van szó. 2 notebookom volt asus. Az egyik gyenge volt anyagminőségét tekintve /zsanérok a másik meg túlmelegedett és lekapcsolt ráadásul úgy kaptam vissza garból hogy egy chips darab volt szorulva a kijelző panel meg a keret közé a billentyűzet szét lett barmolva és a "javított" gt 555 egyszerűen nem adott képet. Most meg van egy hibrid tv tuner asus a gyári szoftverétől win7 alatt folyamat dobálja a kékhalálokat a gép xp alatt nincs hang win 8 alatt jó de csak akkor ha semmilyen drivert nem teszek fel!
-
PandaMonium
őstag
válasz
lowzor #32793 üzenetére
Ezt a gagyibájtozást be lehetne már lassan fejezni...
Családban van Gigabyte HD7850, nem vészes a hangja, bár egy utólagos szoftveres szabályozás sokat tud lendíteni rajta. Ettől függetlenül tény és való, hogy az ASUS azért minőségibb alkatrészekből van összerakva, általánosságban mondható, hogy jó a tuning potenciáljuk is és halkak, hűvösek. Ha nem bánod a felárat amit ezekért a pluszokért elkérnek akkor mindenképp ASUS szerintem, de ha olcsón keresel kártyát akkor a Gigával se lősz nagyon mellé. -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
csucsbicep #29128 üzenetére
Jól néz ki!
(#29131) asdxv
Arról van itt szó hogy általánosítasz és "gagyibájtozol".Többek között ezért bújt ki a szög a zsákból. Nem csak ezt a fórumot olvasom hanem a külföldieket is. Korábbi modellekkel is volt tapasztalatom ennél a márkánál tették szépen a dolgukat hiba nélkül. Nincs tele a net hibás giga 7870 karikkal hiába is kerestem/keresem. -
lowzor
veterán
válasz
belinho #28735 üzenetére
Aki gagyibájtot vesz, ráadásul Voltage lock-osat, az meg is érdemli, ha úgy jár. A boost-ot 1 perc alatt letudom 1 nonboost bios felrakásával. 7950-re rengeteg van, sőt 7970 biosokkal is működik.
(#28734) marcusa:
Akkor azzal valami baj van, vagy user error. Bár lehet, hogy 1V-os az alapfesze, bár ahoz is kevés. Meg amúgyis ha 100-ból 1 kártya ellenpélda, az nagyon mérvadó. Amúgyis most olvasok először ilyet, hogy 1 7950 nem megy tuningban. 670-nél televan a fórum, meg webáruházakban is a hozzászólások ezzel.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Algotis #24954 üzenetére
Az ilyen általánosító emberekkel nem érdemes foglalkozni. Leírja magát, azzal hogy gagyibájtozik. Ugyan ilyen mikor az ASUS alaplapokat leszarozzák, mert csak az AsRock a jó, aztán meg ugyanezek a VGA-ból az ASUS-t istenítik. Nem látják milyen ellentmondásokba kerülnek saját magukkal.
Lehet jobb egy ASUS kártya, de azért valamit így leoltani nem kellene, ugyanis közöttük van 5eFt. Ebbe lehet belefér egy jobb hűtő. Az meg, hogy itt valakik azon versenyeznek kinek hány fokos a kártyája, meg már kezd unalmas lenni. 4-5 fokon megy a "dicsőségtábla" eloszlása, aztán ez megy hatvan oldalon keresztül. Kb. ennyi.
-
M@rdel
őstag
válasz
Dealer95 #21409 üzenetére
Az lehet, hogy most! De gigabyte is már 'gagyibájt', pedig friss példát nem tudok felhozni ellenük.
Igaz nem is veszek tőlük semmit.Viszont AMD vga = Sapphire.
Mindenki náluk jobb vga-t akar csinálni, páran tudnak is, csak jóval drágában.
Szóval nem lenne jó, ha a sapphire megítélése visszaesne.
Remélem lecseng ez a hiba széria náluk. -
miresz
veterán
válasz
->Raizen<- #18619 üzenetére
Csak nem bírtad ki mi?
De a helyedben én sem lennék büszke annyira az egyik legrosszabb ár/érték arányú procidra,és akkor a Gagyibájtrol még nem.is ejtettünk szót....
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #17963 üzenetére
"Nekem ingyen se kéne a 7950"
Kivéve, ha gagyibájt lenne, ezt elfelejtetted hozzátenni...
(#17967) darky@:
-
miresz
veterán
válasz
lowzor #15845 üzenetére
Nincs kint rossz kép. Mikor megjelentek a 7850-esek,raktam össze gépet PCX-től rendelt 7850-el,és így nézett ki,mikor kivettem a dobozból. Az új széria is pontossan ugyan úgy néz ki csak a matrica változott.
(#15844) GeneraL_XTX: Könnyen lehet. A Gagyibájt tápok,hát hogy is mondjam,nem az igaziak. Ki kellene próbálni,valami normális hatásfokú táppal.
-
válasz
Rocky100 #15716 üzenetére
a Gagyibájt OC kártyáknál szokott ilyen előfordulni leginkább hogy nem bírják már a gyári OC -se De néha megesik Asus vagy MSi és Sapphire kariknál is 1-2.db ilyen hibás példány
De a HD7xxx széria mind jól tuningolható, nem érdemes +pénzt kiadni amit magad is 2.kattintással megoldasz CCC -ben bár a 77xx szériánál már elég gyengék mostanság a GPU -k és a sima verziók nem mind viszik a gyári OS -s verziók órajeleit sem tehát 7770 nél azért van némi értelme a gyári OC verzióknak de 78xx nél nem mert itt az összes VGA tudja azt a parányi OC -t amit gyárilag rátettek
-
lowzor
veterán
válasz
menyoronc #10046 üzenetére
Sapphire, vagy MSI. Asus-t nem ajánlok, mióta láttam a tuning eredményeit. Gagyibájtot nehogy vegyél. Annak a legnagyobb a gyári órajele, és? Elvégezték a user helyett a 2 kattintást...Mellesleg arra sem fogadnék, hogy bírja a gyári órajelet
(#10045) seederking:
COD-ban nem elég a 60FPS, hidd el. Sokkal jobb a játékélmény, ha több van.
-
-
válasz
->Raizen<- #8599 üzenetére
És megéri neked az a +2-3.FPS hogy kínozod a GPU -t és a VRM -et! Mert az egy dolog hogy a GPU -t lehűtőd egy kicsit nagyobb venti fordulattal de a VRM és a fesz szabályzó chip TOTÁL hűtés nélkül van a gagyibájt kártyádon
Legalább a zafír kártyákon van egy hűtő lemez(mondjuk nem sokat ér de akkor is)
De te tudod, sz.tem használd annyin amennyit ALAPFESZEN megy
-
válasz
->Raizen<- #8535 üzenetére
Ezen most nem akarok vitatkozni veled, de addig örülj még nincs gond a gagyibájtoddal mert másik több 10 000. embernek nem is kevés gondja van a giga cuccokkal(nem csak VGA és nem csak HD7xxx széria) PL: a kistesó(7850.OC) ből én 7.db ból 5.öt vittem vissza gariba akkor sz.ted????????
szóval örülj hogy (még)jó működik
**************************************************************************************
Dealer95 igen 12.11b4 el*************************************************************************************
tasakos mind 2 nek ugyan olyan jó a hűtése(mint a Dual-X nek) MSi -nek azért picit megjön a hangja terhelés alatt!************************************************************************************
kovsol Teljesen jó a VTX3D ha nem tudnád a PowerColor készíti a vtx -eket isUgyan van bennük 1-2.széria ami nem olyan jó, de azokkal sem a HW -vel van gond hanem a szarul megírt BIOS -al, bár sajnos HD7xxx bios -ába nem lehet már bele nyúlni és ki javítani házilag mint ahogy lehetett pl a HD5-6xxx szériánál
-
-
miresz
veterán
válasz
tasakos #7787 üzenetére
Én ez: Corsair 600W GS alá nem adnám. Egyben hagyott 12V-os ág amin 49A-t tud. Ez kell neked,ha tuningolni is akarsz. A Gagyibájt tápokat meg felejtsd el.
Vagy kicsivel drágábbért Corsair TX 650 5év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BMW topik
- Macska topik
- Dell notebook topic
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest