-
PROHARDVER!
Alcor Access O819M Táblagép
Frissítve: 2015.09.27
Frissítés oka: új firmware + ROOT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzinTibi
csendes tag
Én a Windowsos verziót használom a KingoRoot-ból.
[link]Használata nem nagy ördöngőség. Csak feltelepíted a progit, a készüléken bekapcsolod az USB-debuggingot, más néven USB-hibakeresést. Elindítod a Kingorootot ami rögtön kapcsolatot keres az eszközzel. Csatlakoztatod a tabletet/telefont és vársz h felismerje. Közben a készülékre is rárakja a kingoroot magát, de ezt rögtön látni fogod mert el is indul. Nálam a tablet kért kommunikációs engedélyt a számítógéppel való adatcsere miatt, azt leokéztam és vártam. Nem biztos h mindenkinél csinálja, de nekem egy darabig eltartott mire felismerte. Ha az meg van akkor már csak a root gombra kell rátapicskolni és elkezdi a műveletet. Feltelepíti az SU kezelőt majd az alábbi kép fogadja az embert ha minden okés.
Érdemes mielőtt szétcsatlakoztatjuk megnézni, h valóban root jogokkal bírunk e, mert nekem is először azt írta h rootolva, aztán még sem volt, majd rányomtam a ROOT AGAIN, lefutott újra és akkor már tökéletes volt.
Ennyi dióhéjban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest