Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
limabp
csendes tag
Helló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem.
Nemrégiben elcseréltem egy Lcd monitort kb 1 hete.Amire cseréltem az papíros garanciás volt,az enyém nem.Nem vállaltam semmi garanciát,mert azt mondtam a cserélő úriembernek hogy jöjjön el és annyi tesztet futtat és olyat amilyet akar.Előtte természetesen leteszteltem én is egy eizo progival.Semmilyen hiba nem volt,és akkor sem amikor az úriember tesztelte.Egy xerox lcdről van szó annak ilyen müanyag előlap van az lcd előtt,azon belül volt némi piszok ez tisztán látszott.Meg is jegyeztem hogy 2 csavarral le lehet szedni és kipucolni.A piszok fekete szinű volt,ami semmiképpen sem lehet pixelhiba.Most durván egy hét után írt hogy jól átvágtam így megy úgy mert amire azt mondtam hogy piszok az pixelhiba volt.És kissebb fenyegetés gyanánt írta hogy nem tudja még hogy csinál e valamit tőlem függ,na most ezt nem tudom mire értette.Segítséget szeretnék kérni hogy ilyenkor mit lehet tenni.
A csere ídőpontja: 2008-09-13
EZT ÍRTA:
********[ Módosította: Racecam ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest