Hirdetés

Aktív témák

  • Male

    nagyúr

    Úgytűnik nekem is ide kell jönnöm :(

    Július végén vettem Victor-y-tól egy Philips webkamerát [link] . A pénzt csekken küldtem neki Július 27-én... ami állítása szerint csak augusztus 4-én érkezett meg. Ezután augusztus 7-én adta postára a kamerát egy bélelt borítékban. A kamera megérkezett, azonban hiányzott a lába, illetve alul szét volt nyílva. Szerencsére ezt vissza lehetett pattintani.

    Ekkor jött a meglepetés: a driverét egyszerűen nem lehet feltelepíteni a gépre (telepítés közben kiírja mikor kell csatlakoztatni a kamerát, akkor rádugtam, eltűnik az üzenet, és bejön, hogy ''Waiting for windpws to install Audio device'', és itt megáll...).

    Jeleztem neki a problémát, és hogy azért még megnézem más gépen/OS alatt is... mire annyi javaslata volt, hogy használjak Win98-at :W . (vétel elött direkt rákérdeztem, hogy megy e XP alatt... és van is XP-s driver hozzá, a Philips oldaláról letölthető)

    Ekkor még arra gondoltam, hogy csak a windowsom nem tetszik neki, hát kipróbáltam még 3 másik gépen, összesen ötféle kombinációban (Windows 2000, Windows XP és Vista alatt), de egyikkel sem működött. Vista kivételével ugyan az volt a gond mindenütt.... (Vistához nincs hivatalos driver, csak felhasználók által készített, de azzal sem ment.)

    Azóta MSN-en elérhetetlen (19 napja), küldtem neki Privit (aug 16-án), nem válaszolt, és mostmár a hírdetés topicja is zárva van.... Így arra jutottam, hogy ez már nem lehet véletlen, itt bizony szándékos átverésről van szó.
    (közben kellett, hogy itt járjon, mert az adatlapjáról törölte az MSN címét... illetve úgytudom a topicja sem záródik magától, bár ez utobbiban nem vagyok biztos)

    Szóval senkinek sem javaslom, hogy vele üzleteljen. (nem tudom, hogy ezt szokás e itt megadni, de a neve: T**** V****, K****... pontos címet azért nem írok be, de egy üzletnél így már beazonosítható akkor is, ha más nicken jön ide).

    "Fejlemények azóta:
    2009.04.23.-án megkeresett Victor-y, hogy szeretné rendezni ezt a dolgot. Mégpedig úgy, hogy visszautalná a webkamera árát. Ezt elfogadtam, adtam neki számlaszámot, és tényleg meg is tette. A pénzem rendben megérkezett, így most beírtam/beírattam ide a történetnek ezt a befejező részét is, hiszen így korrekt.
    "

    **** - Moderálva. - Grafiqs

    [ Módosította: Grafiqs ]

Aktív témák