Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#351) Yushchenko válasza Poctar (#349) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Speed(R) 2007-04-01 21:24:08-as üzenetébe leírta, hogy baja van a termékkel, az hogy azt mondta, hogy adj valami tippet vagy konpenzációt és nem azt hogy azonnal rakd fel a pénzt, és küldöm vissza ezt a szart, az csak a jóhiszeműsége. Szerintem elég egyértelmű jelzés volt, hogy gondja van a termékkel élni akar a garanciával. Az, meg hogy nem kerested meg msn-en, az már hagy ne az ő hibája legyen. Ha ennyire nagyon elfoglalt vagy(amit nem hiszek), akkor ne legyen időd semmit se eladni. Nekem ez a véleményem. Az meg hogy Speed(R) kollégából ilyen reakciókat váltott ki az eset egyáltalán nem meglepő. Szerintem elég sokat kérte szépen,

Ha nem lettél volna fenyegető akkor már visszakaptad volna a pénzt.
Szerinted ezt megeszi valaki?

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#352) Speed(R) válasza Poctar (#349) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csatlakozom az előttem szólóhoz és abbahagyhatod nyugodtam a Tooltip szerepkört, nem vagyok dankóros, hogy ne tudjak egy c@merát beállítani...

A 8 napos szövegedet írd papírra és töröld ki vele...Amint előttem is írták és én is írtam, a 2. napon jeleztem a problémát, aminek a megoldása csak és kizárólag neked köszönhetően húzódott el. Hogy ezt te nem látod be, az csak a gyermeteg lekednek köszönhető.

Ami a postai költségeket illeti, két pontban válaszolnék:
1.; Nem igazán érdekel, ahogy idepostázáskor, úgy visszapostázáskor is a feladó állja a cehhet ezesetben, nem utánvéttel küldöm majd, ne nézz f@sznak.
2.; Az, hogy neked 1100Ftodba került, a lámaságod eredménye, ajánlott levélként ~500Ft a költség és ugyanúgy célhozér. Ezt én is bebukom, meg a zsáknyi idegeskedést is lenyelem, szóval ne nagyon reckírozd a témát.

Ami pedig a hozzád intézett beszédeim hangvételét és színvonalát illeti, egy szőke 8 éves copfos kislány szintjén tipegek, csak néha előtör belőlem a harag, amit a tisztességtelenséggel szemben érzek bármilyen hasonló helyzetben :(((

Leírtam már, ez nem vitaműsor, csak egy lehetőség, hogy normális mederbe terelődjön az ügy, aminek az a feltétele, hogy fordított sorrendben szépen visszacsinálunk mindent és mindenki a maga kis tanulságával éli tovább az életét.
Lesznek még itt vélemények, látni fogod mi a helyes, onnan már rajtad múlik.

siskin
Ha hasonló helyzetben egy hónapnyi sz@rakodás után teljesen nyugodtan tudsz ilyesmivel szembesülni, akkor meghajolok előtted :R
De addig hadd döntsem el én, hogy mit gondolok/érzek és hogyan reagálok.
És tudod, ha ez alapján engem valaki meg akar ítélni, vagy véleményt akar formálni, szerintem csaki azt láthatja, hogy ragaszkodom a korrektséghez.
Ezt a keresztet gondolom belátod, nem olyan nagy baj ha hordozom.
Ebben a topikban nem szerpelt még a nevem és nem is fog, ha rajtam múlik.

Yushchenko
Majd még én álljak neki fényesre nyalni...én kérek elnézést, de nem. :R

[Szerkesztve]

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#353) siskin válasza Speed(R) (#352) üzenetére

siskin
(kvázi-tag)

Én csak azt mondom srác,nyugi.... :R
Tudod jól (hisz hozzá is szóltál anno) nekem is volt több hétig húzódó afférom,amikor a kiskancsó a pofámba röhögött a 15.000Ft-nyi dobbantott játékszoftverrel,az ügy mégis pozitívan végződött.Pár nap tényleg volt hogy beromboltam volna az arcát,de megéri? :( Az akció pillanatában talán,utána meg csak a probléma csőstül.Biztos vagyok benne hogy Poctar belátja hogy nincs igaza,és visszaadja a pénzed,ha ilyen sokáig megmaradt itt a PH-n,nem ''buta''.(?)

Nem vagyok bolond, a hangok is megmondták!

(#354) tothl válasza Poctar (#349) üzenetére

tothl
(őstag)

Meggondoltam, megsem szolok hozza. :)

[Szerkesztve]

(#355) Bagoly

Bagoly
(senior tag)

Újabb gerinces:GerusBp22
Olvasnivaló:
[link]

''A nagy Nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid Mának nézze túl szemem.''

(#356) nat válasza Bagoly (#355) üzenetére

nat
(senior tag)

:Y
Ez már tényleg felháborító ami itt a ph-n megy.

(#357) AmunRa válasza Bagoly (#355) üzenetére

AmunRa
(fanatikus tag)

Ehez a sráchoz képest a meztelen csiga gerincoszlop! :(

(#358) Org

Org
(fanatikus tag)

Ha' muro'pla'n, milyen emberek vannak mar PH-n, ahogy olvasgatok kezdek en is felni... ;)
Most kotok egy laptop vetelt aztan a csavoka mondta nekem h kocsmaba talalkozzunk aztan rendezzuk le ott a cseret, hat kicsit megijedtem mikor mondta, aztan valaszoltam h meg beszelunk addig. :DDD

''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''

(#359) Janoska26 válasza Org (#358) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Mi bajod van a kocsmával, biztosan inni akar egyet az üzletre. :) Szerencsére ezek az emberkék akikről itt szó van kevesen vannak, és hamar penderülnek is innen, de azért kell a kellő óvatosság mindenkivel szemben kell, kivéve pár emberrel akivel vakon megbízom innen a ph-ról, pl: Speed(R) cimborám akit mindenkinek csak ajánlani tudok :C :DDD

(#360) Org válasza Janoska26 (#359) üzenetére

Org
(fanatikus tag)

Hat annyira nincs semmi bajom vele, en is szeretek inni.
Csak olyan kocsmaba hivott amit azt se tudom h hol van, es foleg meg nem is voltam ott.
Szal nem felmert terulet, lehet leutnek aztan viszik a gepet, kocsit a ruhaim meg mindent. :) :DDD :D

(#361) Chesterfield

Chesterfield
(fanatikus tag)

Persze, csak annyi a bajod hogy nem tudod hogyé adják ott a sört :D

(#362) Org válasza Chesterfield (#361) üzenetére

Org
(fanatikus tag)

Jah, meg az h amikor megyek haza fele (kicsit ittasan) lesznek-e rendorok... :DDD

(#363) poffsoft

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!
tényleg tanulságos ez a topik.
A kerülendő tagok nyilvántartására, értékelésére valóban ki lehetne dolgozni valami rendszert, de:
Az alapelvek állandó, folyamatos megsértése miatt -előbb utóbb- szvsz a topikot zárni fogják. /privát üzenetek, privát adatok/

[Szerkesztve]

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#364) venember83 válasza poffsoft (#363) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eddig nem zartak a topikot, mert van ertelme s hasznos, tehat ezutan se fogjak. A privat adatok kozleseert pedig nem a topik zaratik, hanem aki kozolte oket az lesz leb@szva. Szerintem.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#365) nat válasza poffsoft (#363) üzenetére

nat
(senior tag)

A modik nem a topicot zárjak csak kitörlik az olyan hszeket és figyelmeztetnek és banolnak.

(#366) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)

szvsz bőségesen elég a neve, ill linkje a tagnak, aki inkorrekt volt... most idézni privátből nem korrekt... főleg, hogy általában itt csak az egyik szempontot látjuk... - a sértett téved erre...

(#367) Speed(R)

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szvsz ha valakinek egy vitás kérdésben privátidézésre támad kedve, az addig nem baj, amíg a másik fél nem ellenzi. :U A személyes adatok közzététele más ügy...

Poctar, nem válaszolsz?

(#368) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Cobrusz nevű ember nekem elég gyanús, 6-7 hirdetés ugyanannak a terméknek, gátlástalanul hirdeti magát más árusok fórumjaiban, hajmeresztő stílus. Én nagyon nem reszkíroznék meg nála egy vásárlást ezek után...

(#369) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

Furcsa gyerek: kurta.
Rendelt nálam hangkarit és alaplapot.Kérdés nélküld megadta minden adatát.
Na azóta nem volt neten.Nem volt msn-en.Telefonja kikapcsolva.
Nem akarom lehúzni a gíereket, mert lehet, hogy levágta a kezét egy fűrészgép, vagy leesett a feje és nem tud gondolkodni.
de illene visszajeleznie az e-mailokra,sms-ekre stb.stb ;)
Potom 60 rongy :W

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#370) valentinho

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen emberek után már nem is tudom hogyan vásároljon itt az ember...Maximum bazárosoknál merek csak!Hammonnal biztos biznicelnék mivel megbízható korrekt ember! :R

Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

(#371) Hammon Serra válasza valentinho (#370) üzenetére

Hammon Serra
(senior tag)

:R :R :R

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#372) venember83 válasza valentinho (#370) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Yep, en is erre gondoltam, ezek utan csak ostagtol/bazarostol veszek illetve attol akinek a neve legalabb 15-20szor megjelenik a Kivel erdemes uzletelni topicban. Pedig eddig semmi problema nem volt, de megijesztik az embert...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#373) valentinho válasza venember83 (#372) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

Valahogy úgy...De egy pár története elnézve már talán egy két őstagban sem lehet megbízni!Bár én nemrég csatltkoztam a PH!-hoz de volt már csalódásban részem!Nah jó nem offolok már annyit!
Üdv mindenkinek! ;)

[Szerkesztve]

Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

(#374) KrenAtesz válasza Hammon Serra (#369) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

vagy leesett a feje és nem tud gondolkodni

Ezen akkorát röhögtem, h az hihetetlen.. Kész :D :DD :))

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#375) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

m4ck11
Szar tápot adott el nekem, és kb leszarta hogy reklamálok. messzire kerüljétek el.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#376) valentinho válasza joergie (#375) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah teddék...Itt egy újabb példa!És napról napra egyre töb.... :O
Legalább újonc volt :F

(#377) KrenAtesz válasza valentinho (#376) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem :( [link]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#378) tothl

tothl
(őstag)

Durvak a sztorik !
Nagyon felhigult a garda. 10-12 evvel ezelott csak az ertelmesebbjenek volt szamitogepe. Legalabbis akkor meg a sok het garit is siman bevallaltam akarmelyik cuccomra, es nem is volt soha semmi gond.

(#379) poffsoft válasza greatchaos (#366) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bár a másik félnek is nyitott a kapu...
;]
A nickkel vannak hibák, a privi meg szabálysért.
a link teccik (=kifogásolt apró)
ya, ötleteket várok sorstársaktól: [link]

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#380) poffsoft válasza nat (#365) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg. De azért erre nem vennék mérget.... mert a mod is végetér egyszer

:B Azért magának a topiknak a hasznosságát egy pillanatig sem kérdőjelezem meg, hasznos. Csak soxor nagyon OFF -olódik.
szvsz itt ilyesmi hsz-ekre lenne szükség:

[link] eladó - vevő
kifogás : 1-2 sor
válasz: 1-2 sor

a la v@tera....

vitázni meg máshol, pl 'miért rontod a hitelemet -pro/kontra vitafórum'
simán belinkelhető előzménnyel.

srry, ez megint nagyon off lett... :R :))

(#381) poffsoft válasza Hammon Serra (#369) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem akarom lehúzni a gíereket, mert lehet, hogy levágta a kezét egy fűrészgép, vagy leesett a feje és nem tud gondolkodni.

kira!
gíereket=gyíkgyerek :F :F :F ...... :)
:DDD

(#382) Sanyi2007

Sanyi2007
(fanatikus tag)

atJILri: szavát (irását) adta, hogy másnap jön egy házért, amit nem adtam el.
Erre nem elég hogy nem jött, még annyi gerincesség sem volt benne, hogy ideszóljon, hogy mégsem jön...
Privát üzenetemre, amikor rákérdeztem, természetesen baszott reagálni...

-miről lehet felismerni a hülyéket? -? - A kérdéseikről.... ( Tozsdeforum.hu)

(#383) True válasza kirkri (#1) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Már csak arra kellene valamilyen megoldást találni, hogy ne kelljen mind az X hozzászólást elolvasni ahoz, hogy megtudjam az akivel épp üzletre készülök, szerepel-e itt a neve... Ezért ha kérhetem a topik nyitóját, vagy aki érez magában erre elég elhivatottságot, foglaljuk össze a nem ajánlott neveket, és ugy 50-100 Hsz-enként szurja be valamelyikünk a frissitett listát... Utána már csak ''CONTROL+C'', majd a frissek hozzáirásával, ''CONTROL+V'' és máris naprakészek vagyunk... Bár ez csak egy őtlet, de átláthatósági szempontból nem lenne rossz...

UI: Bocs ha már ezt valaki esetleg feldobta, de most sem volt humorom teljesen visszaolvasni... Üdv.

Nem póstázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...

(#384) poffsoft válasza True (#383) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ugye, ha maga a lista #380 féle lenne....
/megjegyzem, én simán keresem a lapon a nevet (Szerkesztés menü/keresés ezen a lapon)/, 300 hsz/lap, hamar végzek...)

(#385) True válasza poffsoft (#384) üzenetére

True
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Persze belém lehet kőtni, de nem lenne egyszerűbb igy? Mert én nem csak a ''FUN''-okra gondolok ezzel, hanem mindenkire akinek a te megoldásod nem annyira kézenfekvő, mert szerintem ő is megérdemli a tájékoztatást...
Vagy aki igy nem találja igy, az faragjon rá? :B

Mod: Abba bele sem gondoltam, hogy ha már a 4974Hsz-t éljük majd, akkor mennyivel 1Xűbb lessz majd.. Nem?

[Szerkesztve]

Nem póstázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál...

(#386) God Vazzeg válasza True (#385) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Kereső! :(

Találmány gyártási joga eladó!

(#387) deniro2 válasza poffsoft (#384) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Ph kereső nem egyszerübb?

(#388) poffsoft válasza True (#385) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Beléd kötni????
Tulképpen egyetértünk, nem?
Csak a hiányzó hős feltűnéséig mutattam egy módszert (és reklámoztam az én új projektemet) :F
A #380 nem teccik???

(#389) poffsoft válasza deniro2 (#387) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nemtom, nekem ez valahogy gyorsabb..... :DDD :U

de elmondhatnád, pontosan mire is gondolsz:
Ebben a topikban a hsz-ek-ben szeretném megtalálni a nick-emet.
teendőm? :B :F :F

[Szerkesztve]

(#390) Speed(R) válasza poffsoft (#389) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

beírod jobb fent a gyorskereséshez és OK. Kidobja az összes hszt amiben le van írva az adott név/nick. Ha konkrétan felhasználó hsz.ére keresel topikon belül, ezt írd be: &fuser=X (X= akinek a hsz.eit akarod látni)

(#391) poffsoft válasza Speed(R) (#390) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köcc! :R

(#392) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Kicsit megint meglepődtem: [link]

(#393) Sensei válasza DrGonzo22 (#392) üzenetére

Sensei
(fanatikus tag)

Van arca a kisfiúnak az biztos. :(

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#394) Yushchenko válasza DrGonzo22 (#392) üzenetére

Yushchenko
(őstag)
LOGOUT blog

Az a lol, hogy tényleg 13 éves :DD

73 110 116 101 108 0 52 101 118 97

(#395) Vigneau válasza DrGonzo22 (#392) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eh, ezek a mai fiatalok... :(

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#396) DrGonzo22 válasza Yushchenko (#394) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

És egyedülálló :))

(#397) Speed(R) válasza Poctar (#349) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jólvan hát Poctar, éppen elég időd volt gondolkodni, nem tetted. :U
Tisztességtelen, hazug ember vagy. Hamarabb utolérlek mint 1 sánta qtyát. ;)

(#398) poffsoft válasza Speed(R) (#390) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeket a paraméterezéseket hol lehetne kitanulni? Van itt PH!-n ilyen totyik??? :R :R

(#399) poffsoft válasza Yushchenko (#394) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de honnan???
:P

(#400) poffsoft válasza DrGonzo22 (#396) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem semmi!
És finom voltát -szinte nőies :DDD

A saját totyikját sem olvassa végig, az avatarokról nem is beszélve, uh. a funkcionális dislexia kizárva.... :DDD

Viszont ő nem fog átvágni... :o

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.