Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Szonyka #11084 üzenetére
Ha valóban a postán vagy a kézbesítés során tűnt el, és semmi bizonylat nincs róla, akkor nem lehet nyomon követni. Ebben az esetben gyakorlatilag a kettőtök megegyezésén múlik, hogy hogyan oldjátok meg.
Én is jártam így egyszer, hogy küldem a kábelt, és csak sima elsőbbségivel, majd egy hét után sem kapta meg a címzett, de az árát már átutalta. Leveleztünk, de biztosítottam róla, hogy mindenképpen kapni fog egy kábelt. Majd egy hét után találtak a postaládájukban egy papírfoszlányt, ami a boríték feladó részének egy darabja volt, elküldte, egyértelmű volt, hogy az én írásom, és hogy valaki kiszaggatta a postaládából a borítékot.
először gyanakodni kezdtem, hogy hátha a vevő akar megszivatni, de írta, hogy ebben az esetben elismeri, hogy nem én vagyok a felelős, mindenképpen kell neki a kábel, ezért kifizeti mégegyszer, de mindenképp küldjek neki. Mivel ő is korrekt volt, ezért csak a postaköltséget kértem el mégegyszer, és itt tanultam meg, hogy csak ajánlottan lehet küldeményt feladni. Csak puszta szerencse, hogy megtalálták a fecnit, és hogy nem hittek csalónak. -
shteer
titán
válasz
Szonyka #11084 üzenetére
megegyezés kérdése... miben egyeztetek? milyen feltételekkel postázza?
én minimum ajánlottan küldök mindent, kivéve ha a vevő külön kéri h sima küldemény legyen, ebben az esetben a felelősség az övé - 2000 huf érték fölött erre nem is vagyok hajlandó - ha kell neki, fizeti a költségét, ha nem, akkor megveszi más. ennyi.
-
Szonyka
csendes tag
Sziasztok!
Egyelőre még csak tanácsot szeretnék kérni, az illető nevét egyelőre nem hoznám nyilvánosságra. Történt, hogy 08.04-én megegyeztem egy usb-s külső hdd házikóról, az árát és a pk-t (3700 ft-ot) 08.11-én át is utaltam. A csomagot 08.14-én postára is adta elsőbbségivel, a blokk fotóját, amin a 775 ft-os feladási díj szerepel el is küldte, de a csomagot a mai napig nem kaptam meg. 08.24-én írtam neki, hogy valamit csináljon, mert nem ért még ide, 25-én válaszolt, hogy bement a postára, a feladás helyéről elvitték, többet nem tud tenni az ügyért. Én írtam neki, hogy ez így nem oké, hogy enyém a "buli" teljes egészében, ajánljon valamit, ami mindkettőnknek jó (én elhiszem hogy postára adta, de ide nem jött meg). Tegnap este 8-kor írtam neki utpljára, azóta volt online, de a privimre nem válaszolt, azóta sem. Szerintetek kinek van igaza, mi ilyenkor a megoldás?
Köszi előre is a válaszokat.
Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók