Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Adott egy április 7-én vásárolt AS7740G, aminek már 13% elhasználódott az akksijából. Én nagyon sokallom, főleg, hogy volt lakótársam ma mondta, hogy az egy éves Acerének 100%-os még.

    Ilyen esetben él a gari? Amúgy Goldos vagyok vagyis elvileg elsőbbséget élvezek a sima 1 év garis termékekkel szemben.

    Az Acer facebookos fórumán azt írta az illetékes, hogy az egész gépet viszik ilyenkor, mert lehet, hogy a gépnek rossz egy áramköre és az roncsolja az akksit, ezért nem lehet olyat, hogy a futár hozza az újat, én odaadom neki a rosszat és viszonlátás :(((.
    Viszont azt írta az emberke, hogy a winchestert nyugodtan kivehetem, ha fontosak az adataim. Tényleg, ha kiveszem, akkor nem ugrik a gari ugye (elvileg ramot is lehet cserélni így)?

    Másik gondom, hogy már csomó helyen kérdeztem, meg itt az aprón is nézelődtem már párszor, de egyszerűen sehol sem kapok fóliát a gépem kijelzőjére és a tetejére.
    A hülyeazértnemvagyok-ban láttam egyedül figurásat, de az kell a francnak, sima egyszerű, átlátszós kellene emberi áron. Tud valaki ilyesmit javasolni?

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák