Az egy kellemes kis notebook.
Mennyiert vetted, milyen oprendszerrel?

Az egy kellemes kis notebook.
Mennyiert vetted, milyen oprendszerrel?

Egyenlőre még nincs sajnos nálam, meg van rendelve. 175ezer (áfástól), Vista home premiummal. Áfa visszaigénylés után 150 alatt lesz pár ezerrel, szóval örülök, mint majom a farkának! 

Eleg olcson jut(sz)ottal hozza.
En anno nyaron Vistaval 180ezer local creditert vettem.

Sziasztok van egy óriási problémám vettem egy aspire 5920g laptopot felraktam rá az xp-t és az a nagy hejzet nem találok hozzá drivert sehol se vagyis egy párat igen csak a lényeg nincs.KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET HA VALAMEJIKTEK ÖSZEGYÜJTENÉ ÉS ELKÜLDENÉ NEKEM AZ EMAIL CIMRE NAGYON MEGKÖSZÖNÉM.

U:I MSN CIMEM robert.boros@hotmail.com

Szia!
Felejtsd el az XP-t arra a notebook-ra és tegyél fel Vista-t.
hanee
"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

OK

Vista driverek fent vannak a support.acer-euro.com oldalon. Mindent le tudsz tölteni.
hanee
"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

okés köszi mindent ha tudtok valamit irjatok

Szia!
Én például tudom, hogy a zebra csíkos 

És a fekete, vagy a fehér a csík benne?
Értem ezalatt azt, hogy fekete alapon fehér csík, vagy netalán fordítva? 

Állítólag szürke alapon fekete és fehér csíkosak 

Vistában lévő DVD készítő kihasználja mindkét magot rendesen 98%-on megy mind a kettő... nero meg a winavi csak az egyik magot használta hmmm

egyel több indok hogy vegyek vistat 
Miss Kittin, az Miss Kittin... jó zenék, jó fenék....

Sziasztok!
Nemtudom mindenki feladta e már a Vista Xp harcot de nekem sikerült. Hozzájutottam egy olyan xp-hez ami 2007 novemberi frissítésű. Betettem az Acer 5520G notebookomba, és fel is ment mint annak a rendje. Szépen felrakott mindent. Aztán jöttek a driverek. Kicsit paráztam mert mindenki mondta hogy nem megy semmi. Letöltöttem az Acer supportról a drivereket, előszőr a wlant. És ment. Nem hittem el, de ment. Akkor utána szépen mindent felrakosgattam. És megy minden. Illetve a kártyaolvasót meg az infrát még nem próbáltam de megy minden szépen. Van net, hang, videókártya. És az egész 2 óra volt. Aki meg szeretné használni az eMpoweringet, annak javaslom, hogy töltse le egy olyan noti supportoldaláról amihez a gyártó alapból Xp-t ad. És megy az is szépen. Ottvan az e betű az asztalon. Mondjuk én csak az ePowerManagementet tettem fel.
Szóval ne adjátok fel!
Mindenkinek sok sikert!!!

Sziasztok !Teljesen megkavarodtam. Próbáltam legalább ACER-fronton kiokoskodni valamit, erre még nagyobb lett a zavar. Adva van 3 gép az alábbi procikkal, árakkal:
ACER
5720Z-1A1G16Mi: Core Duo, T2310, 1460 MHz,1MB L2
150.000 Ft
5710Z-2A1G16Mi: Core Duo, T2080, 1730 MHz
150.000 Ft
5710G-101G16Mi: Core2Duo, T5500, 1660 MHz
180.000 Ft
A kérdésem : MELYIKET AJÁNLJÁTOK???- csupán a fentiek ismeretében.
Borzasztó hálás lennék persze, ha valaki a nicknevemhez illő szinten megvilágosítana a köztük levő különbségről, de ebben már nem is reménykedek.
Aggódva látom - gépvásárlás előtt - hogy a laptopok nevében 1-1 betűnyi eltérés
láthatólag nem jelentéktelen... 

Szia!
Én a helyedben az alapján döntenék, hogy mire kell a gép. A három processzor között nincs túl sok különbség teljesítményben (T2310 és T5500 között max. 25% elméletileg). Persze érdemes a jobbat megvenni, ha van rá keret (nem kerül sokkal többe). Az 5710 és 5720 mindkettő nagyon hasonló széria, nekem 5720G van, és egyelőre nagyon elégedett vagyok vele. Ez amúgy is nagyker árnak tűnik 
hanee

Hali szerintek ez milyen gép?: aspire3103 olcsó akkciós volt ráadásul még pista home basic is volt hozzá de azonnal töröltem
a Vista egy idegesitő beleugatós géplassító microsoft vicc. gáz egy op rendszer. na midegy.
AMD&Hardstyle 4 ever! Tudok 1 jó viccet! Mond! Nokia! :D :D

A most indulo akcioban az Electro Worldben az Acer 5720Z 129990 local creditert kaphato.
Persze csak akkor ha hamarabb er oda az ember mint a tobbiek.

Kedves Matyee!
Gratulálok ehhez a rendkívül értelmes hozzászólásodhoz..
Az akciós 1k.
A Vistáról pedig ha nem értessz hozzá kicsit sem, legalább butaságokat ne írj.
hanee

És mi van benne?
Hát az a gép nagyon megéri, én is csak attól félek nem lesz belőle,mire pénzhez jutok...
Amugy: T2310, 1GB, 160GB, X3100, webcam, a többi a szokásos mai elvárás 
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Ebben kell hogy legyen valami átverés, mert ennek a gépnek a nagyker ára is több ennél 

Sziasztok!
Egy érdekesség a Vistáról:
Alapesetben a memóriahasználat 40-50% között mozog. De!!! Most épp Corellel dolgozom, ami azt jelenti, hogy fut a képszerkesztő (Photo Paint) és a grafikai (Draw) rész is, amelyek meglehetősen mamóriaigényes szoftverek. A Vista - mintha csak érezné, hogy most nem Ő a legfontosabb - átengedte a memóriát!!! Az alap felhasználása leesett majdnem 30%-ra! (2GB + 1 GB Turbo Memory memória van a gépemben) Szóval, elégedett vagyok...
Aki nem használta még legalább egy-két hónapot, az ne fikázza, inkább próbálja ki. Igen, valóban vannak hibái és nem kicsi gépekre tervezték, de nekem SOHA NEM FAGYOTT LE! És ez fontos. Jah, várom a SP1-et, mint a megváltót, de most nagyon jó a rendszer. Sok dolgot megtanultam már a kezeléséről - átlag userként - ami nem jelenti a beleturkálást, állítgatást, stb.
Végszóként, most jól tudok dolgozni, szépen elmennek a játékok is és a megjelenés, illetve a navigációk a menüben nagyon tetszenek.
Mindenkinek szép napot!
Ui: gyönyörűen süt a nap, aki megteheti, ne a gépét tesztelje és buherálja, hanem menjen ki sétálni a levegőre!

Kanapékirály Bútor és Lakberendezési Webáruház »»» http://kanapekiraly.hu

Szia!
Egyetértek. Én is elégedett vagyok vele, így két hónap használat után. Most a notebook-on is gyönyörűen megy.
Bárcsak kimehetnék sétálni... a szakdogámat írom 

Sajnos én is dolgozom...
Készül a következő akciós újság.
(wéwéwé pont flat pont hu)
De nemsokára kimegyek, ha nem is sokat, csak a gumishoz - felhúzom a téli gumit!

Kedves újonc,
Ha már megvetted, minek kérdezed? Nyilván utánanéztél, hogy mire költöd a pénzed, nem?
Ja, hogy megnyugodj, bizonyos célra, bizonyos célcsoportnak, bizonyos körülményekre természetesen kiváló a gép!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Jó kis bútorbolnak tűnik, te csinálod az újságjukat?

Igen, épp a siófoki Flat Fenyőbútor és Alváscentrum nyitóújságon dolgozom...
Jah, és a cikkeket is én írtam!
Lehet kritizálni!

Lelkes újonc lettem!!!

Nyitasi akcio.
Amugy meg Google a baratod es megtudod, hogy mi van az Acer 5720Zben.

Google nagyon jó barátom, de az 5720Z modellt 3 különböző konfigurációval ajánlják netto 150 és 200 ezer között. Ne harizz, de rühellem, amikor valaki ilyet ír nekem, hogy google a jó barátom.. nem vagyok hülye 
hanee

Nekem meg azonnal felall a szor a hatamon ha olyat kerdeznek amit meg lehet keresni a Google segitsegevel kb. 3 masodperc alatt.
Es tovabbra is Google a baratod + Electro World ahol meg tudod nezni az aktualis akcios szorolapot!
Konyorgom kicsit hasznaljuk mar a fejunkben lotyogo feherjet.

Ha egy no sir azzal a ferfit zsarolja!
Pontosabban lelkiterrort alkalmaz.

Hello ACERek !
...szimpi nekem a 4520 (Athlon64 X2 ,1800,1G), rendelkezik valaki ilyennel? Mi a vélemény róla ?
...badarság lenne ezt photoshop-hoz használni (képkonvertálás RAW-ból,képkorrekciók)????(tudom,hogy 14,1",de kicsi a gép) Döntenem kellene,légyszives reagáljatok valamit!!! thx

Szia!
Ha téged nem zavar mérete a photoshopnál (ahol ugye előny a nagyobb képernyő), akkor semmi gond vele szerintem, magának a gépnek a teljesítménye több, mint elég lesz hozzá!
hanee

Néha az ember egyszerűen csak azért sír, mert nem tudja eldönteni, hogy sírjon-e vagy nevessen..
Ezen a fórumon feltűnt, hogy mindenki előszeretettel köt bele a másikba olyan dolgok miatt, amik miatt semmi értelme.. már rég megválaszolták a kérdésemet (ami egyébként egyáltalán nem volt ostoba kérdés, bár az valóban nem jutott eszembe, hogy az Electro World oldalán megnézzem, ugyanis azon még életemben nem találtam meg semmit, ha kerestem, az akciókból is csak pár db. szokott fent lenni). Szóval a kérdés nem volt ostoba tekintettel arra, hogy több különböző konfigurációval is árulják azt a notebook-ot. És igenis rosszul érint, ha ilyet írnak nekem, hogy google a jóbarátom, mert - már bocs - ez szimplán bunkóság.
hanee
[ Szerkesztve ]

A google különben se valami fene nagy barát, elvétve lehet belőle kiszedni a valóban fontos információkat. Oké, egy informatikusnak biztos csuklóból megy, mint a 'google a barátunk'-ozás, de (szerencsére) nem mindenki infós, halleluja. Uff.

[ Szerkesztve ]
Tegnap leejtettem a gépet.Szeremcsére táskában volt, így nem koppant nagyot a betonon.És lőn csoda: semmi baja nincs.Csak nem olyan szar gép ez az Acer.A multkor a 2,5"-os mobil usb vinyom csúszott ki a kezemből, majd pattogott egy kicsit a földön mire megnyugodott.Nincs rajta badsector.
Azt nem mondom, hogy próbáljátok ki , de úgy néz ki jóval többet elbírnak viselni ezek a szerkentyűk, mint ahogy kinéznek.
A pénz azért van, hogy elköltsük!

Szerintem nem bunkosag, hanem az onallosag fele halodo uton valo terelgetesek egyik verbalis kinyilvanulasat lattad a reszemrol.
Ja bocs, csak most vettem eszre az alirasod...

Szerintem hatalmas szerencsed volt.

Sziasztok,
Acer 5520G-s notim van, és olyan kérdésem lenne, hogy valaki próbálta már a gépet xp-vel ill. vistával?
Arra lennék kiváncsi, hogy nem érdemes -e vistát tenni a gépre...
A vga driverrel gondjaim vannak.
játék közben nagyon sokszor elszáll atidvag hibával, de ez csak a game közbe jön. ha nem játszom tökéletes.
Köszi a segítséget.

Érdemes Vistát tenni rá. Jobb a videokari drivere,
GO GUNNERS!

köszönöm!!!

Melyik vistát ajánlod?
[ Szerkesztve ]

Nem tudja vki,hogy hogy tudok behelyezni a frissen vásárolt 5315ös aspire gépembe Pcmcia kártyát?Mert nem tudom a fedelét kinyitni.
"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

Kiváncsi vagyok, hogy mit szóltok ehhez!
Stopperoltam a mentést. A dokumentum egy 315 MB-os Corel X3 formátumú anyag volt.
Külső vinyóra (7200rpm, 100GB laptop vinyó) 1 perc 13 másodperc alatt mentette el.
Saját vinyóra (5400 rpm, 160 GB) 1 perc 15 másodperc alatt mentette el.
Nekem kissé lassúnak tűnik, bár ami nagy előny, hogy XP alatt ebbe sokszor belefagyott, itt viszont nem.

Én nem ajánlok semmit. Nekem egy Home Premium van a géphez, azt tettem fel 
GO GUNNERS!

Erosen nyomd be az ajtot vagy mit es akkor kiugrik a helyerol a vakkartya.
Legalabb is az ExpressCard eseteben ezt kell tenni.

Köszi a választ!
Tényleg működik,kiugrott a vakkártya
Van egy HP notebookom is(sajna rossz), ott a vakkártya mellett volt egy gomb,amivel kilehett ugrasztani a helyéről.
ExpressCard/54 van ráírva
Most már minden ok!
"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."