Eszközkezelőből távolítsd el a kamera drivert, indítsd újra a géped, és elvileg újra feltelepíti a friss drivert, és jó lesz. Ha nem települne akkor lekell neked töltened egy friss drivert és felpakolni. Utána jó lesz.
Üdv: Csabee.
Eszközkezelőből távolítsd el a kamera drivert, indítsd újra a géped, és elvileg újra feltelepíti a friss drivert, és jó lesz. Ha nem települne akkor lekell neked töltened egy friss drivert és felpakolni. Utána jó lesz.

köszi szépen kipróbálom

Nem tudom mi lehet de ez a módszer nem működik ugyanazt csinálja még mindig ...
Eszközkezelőben jelez hibát? felkiáltó jel vagy kérdőjel van?
Sajátgép jobb klikk-> kezelés -> eszközkezelő

nem jelez azt írja megfelően működik
Az érdekes, akkor a telepítés biztos sikeres volt. Esetleg a kamerához nincs valami program a gyártó honlapjáról? Azzal megtudod nézni hogy működik-e.

Sziasztok!
Egy 7738G-m van, eddig nem volt túl sok bajom vele, viszont az egyre többször elkezdett lefagyni, amikor még garis volt. Ezért elküldtük szervízbe, ott kicserélték a HDD-t, de semmi nem változott, ezért újra visszavették, és kb semmit nem csináltak vele visszaküldték. (Sőt 32 bites windowst raktak rá... ) Sajnos tovább nem tudtam nélkülözni a gépet, és a garancia is lejárt. De rájöttem, hogy főleg akkor fagy le ha videót nézek vagy zenét hallgatok, vagy bármi olyan ami hanggal jár. Szóval játékok is néha kikezdik, de pl elég durva 3D-s tervező progikat használok, de az általában meg se kotyan neki, tehát a terhelés nem hiszem h bejátszik.
Valakinek van ötlete mi lehet a hiba, vagy hogy hova kéne vinnem, ha a hivatalos szervíz sem tudott segíteni?
Előre is köszi!

dik há má neharagudj h fikázom ami szar... örülj h a tiéd nem szar..

acer.hu ról szedd le hozzá a suyin v bison v chicony drivert amúgy macerás ez a crystal eye, nekem az messenger nem szereti, nemtom h az új messengerbe is van e ilyen gond de nekem a 2009esbe igen.

http://www.pcreview.co.uk/forums/acer-aspire-7738g-freezes-t3946135.html
totál ugyanaz a hiba mint a tiéd.. bár megoldást itt se írtak.. túlmelegedés? tegyél fel vmi hőmérő progit , esetleg porold ki
[ Szerkesztve ]

Köszi a linket, sajnos szerintem nem a melegedés az oka. Már ki lett takarítva, meg az ilyen teljesítmény teszteken lazán fut, minden hiba nélkül. Ahol vettük mikor másodszor visszajött szervízből 6 órán át tesztelték. Elég érdekes probléma, eddig azt hittem valami új driver lehet hibás, de ha annak a srácnak egy évvel korábban előjött, akkor valami más a lúdas...

az hogy megolvad a laptopod a sok jatektol az miert is az acer hibaja? normalis hasznalat kovetkezteben ilyen hiba nem fordul elo
az meg hogy te nem lattal itthon regi acert csak toshibat, dellt anyamkinjat nem jelenti, hogy nincs, a regi c110es, 2400as, 3000es sorozatbol vigan futkarozik rengeteg gep hibamentesen
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

mondjuk vidd el a magyar markaszervizbe ha mar nem garis

Sziasztok,
Meghalt a gyerek notebookja. Tudnátok ajánlani egy megbízható szervizt Debrecenben, amelyik Acer-t is javít? Nem garanciális...
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok, van egy 5820TG notim ati 6550 kártyával, és pl a dirt 3 teljes képernyős módban elég fura színeket produkál. Pontosabbana világos részek pirosban jelennek meg, mintha szolarizálna. Viszont ha átváltom windows ablakos módba a játékot akkor meg tökéletes. Mi lehet ennek az oka? Már feltettem újra az ati drivert de az nem segített. Az acer nem szokta az ati drivert frissíteni mert ha jól tudom ehhez nem lehet az ati.co-ról frissítést letölteni?
Ha valaki tud segíteni, előre is köszi

Igaz!
Nekem TM 2200-asom volt sokáig.
4 évesen vettem,kapott 1 PENTIUM procit,1GB RAM-ot.
2 évig használtam,nemrég adtam el,mert kinőttem.
Ismerősnél van,így tudom hogy máig működik,pedig már lassan 8 éves lesz.
Minden kezdő pilóta le tud szállni egy repülőgéppel.A profiknak egyben is marad!!!

Végül-is eldöntöttem, hogy ezt veszem meg. De egyetlen dolgot tudni szeretnék még előtte. Van-e beépített mikrofon? Volt anno egy eMACHINES E525-ösöm. Abban nem volt. Jó lenne tudni hogy ebben az E732-esben van-e. A boltok nem tudják. A cég honlapjáról nem derül ki. Jó lenne, ha egy tulajdonos írná meg a választ.

Én nem vagyok tujajdonos, de azt látom, hogy a tapipadtól balra, ahol az audio kimenetek vannak, van egy olyan furat, ami a mikrofonoknak szokott lenni. De mindjárt leszedem a manualt, megnézem.
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

Sziasztok!
Acer Aspire TimelineX 5830TG modellekkel kapcsolatban van valakinek tapasztalata. A melegedése érdekelne, mert én is ezt a laptopot néztem ki, de játszani is szeretnék rajta, mert elvileg alkalmas lenne rá, de azt hallottam,hogy a kelleténél jobban melegszik. Mennyire igaz ez?
lenovo Y570

Ha megy folyamatosan a letöltés akkor milyen hangja kell hogy legyen egy 250-es vinyónak? Néha kattan nagyobbakat. Az baj? Előjele lehet valaminek? Esetleg töredezettségmentesítés jót tesz neki?

Az én 250-es winchesteremnek nincs semmilyen hangja. Se letöltés se bármilyen használat közben.
lenovo Y570

az hogy hibás tápegységet raknak bele talán nem az én hibám..... és te honnan tudod h én mégis mennyit játszok? neked az a bajod h azt mondom arra ami szar hogy szar? hát ne haragudj én a pénzemért nem szart akartam ami fél év után megadja magát. ne okoskodj már bele...
[ Szerkesztve ]

lol ha hivatalos szervízbe nem mentek vele semmire akkor majd biztos márkaszervízbe fognak...

egyébként mért olyan fontos a beépített mikrofon? veszel hozzá egy headseteset sokkal jobb minőség...

nézegettem külföldi forumokon is írták a te problémád, lehet valami szériahiba, de sztem a sok acer imádó azt javasolná itt h ne szidd hanem ne csináld azt ami miatt lefagy és élj vele boldogan
hát a helyedbe ott megmondtam volna h köszönöm kérem vissza a pénzem ha nem tudnak mit csinálni vele vagy fogyasztóvédelem...
[ Szerkesztve ]
Sziasztok! Vettem egy Acer Aspire 3830T notebookot Windows 7 Home-al. Először le akartam ghostolni a winyót, ami elméletileg sikerült, de nem talál valami file-t és sajni javítani sem engedi. Valaki esetleg már lementette róla a gyári érintetlen rendszert? Nagyon megköszönném, ha valaki el tudná küldeni valahogy, mert neten sehol nem találom. Tudom, hogy elfogadja az OEM rendszert, de szeretném a gyárit feltolni rá. 

Konkrétan ghostolni próbáltad, vagy az eRecovery alkalmazással 3 DVD-re kimenteni? Ha előbbi, akkor próbáld meg ezzel, mert pont ilyen célra települ fel a gépre. Ha az eRecovery-vel nem ment, akkor jelezd a szerviz felé, mert hibás lehet a partíciód, bár akkor a win7 sem ment volna fel tisztán.
A lélek Isten üzlete, enyém az Ember
Ghostolni próbáltam a szűz partíciókat rajta Nortonnal. Lehet elkúrt rajta valamit. Addig felnyomok OEM telepítővel egyet, hátha valaki meglátja a hozzászólásom és megsajnál, majd elküldi...
Azért szoktam lementeni ezeket, mert ha esetleg majd évek múltán eladom, olyan, mintha gyári első indítás lenne. 
[ Szerkesztve ]

mindjárt leszedem a manualt, megnézem
Köszi, de sajnos ez nem ilyen egyszerű. Valódi tapasztalat kellene.

eloszor nezd meg valami particio kezelo szoftverrel, hogy mi a helyzet a recovery particioval
Nem, nincs jogod hozzá, és kérlek, egy hozzászólást írj, használd a szerkesztés gombot, és nem kell játszani a megmondóembert, és vegyél vissza a stílusodból, stbstb..
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Sziasztok!
Biztos volt már szó róla, de most így hirtelen rákeresve nem találok róla semmi infót, szóval: Ha kicserélem a vinyót a gépben, akkor a gyárilag hozzá adott win-t, hogy tudom visszatenni? Mivel csak recovery-ből tudja magát visszarakni, lemezt nem kaptam hozzá, lehet azt valahonnan igényelni, vagy oldjam meg?
[ Szerkesztve ]
origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps
Elvileg van a géped hátulján akkor egy serial. A windows oldaláról is letudod tölteni ha jól rémlik.
Semmi... Ott van helyén van, minden rendben ránézésre. Csak elindulni nem indul. Furcsa, de Optikai meghajtóról nem indult el a telepító. Csak USB-s megoldás tetszett neki. Szóval de a gyári rajta lévő, sem az optikai külső megoldás. Szerintem nem én rontottam el a partíciót ezek után...
Na mindegy, felment rá USB-ről és ennyi. Azért ha valakinek van egy 3830T mentése, ghost-ja, kérem szóljon! 
adam014: Letöltesz egy MSDN-es Win7-et (megfelelőjét az eredetinek pl Home Prem x64/x86) és mikor felment, telefonon aktiválod. Ez a legegyszerűbb. Tudomásom szerint netről, nem letölthető a dolog, ahogy most mondtak neked előttem. Csak egy telepítőt keress valahonnan.
[ Szerkesztve ]

elvileg ha acronis-szal aktivva teszed a recovery particiot akkor alt-f10-re el kene indulnia, elkepzelheto, hogy meghulyult valamitol

Akkor kezdek aggdni, mert az enyémnek azért van hangja... :S
HD sentinel-el nézd meg milyen állapotban van 

Sziasztok!
Nemrég vettem egy Aspire AS5830T-2314G50Mnbb ( LX.RHM02.018 ) típusú gépet. Jelenleg Windows 7 Home Premium x64 van rajta. Minden szép és jó, kivéve 2 dolgot:
1. Az acer oldaláról mindent sikerült felraknom. Miután láttam, hogy az nvidia oldalán van frissebb driver a vga-hoz leszedtem onnan, bár felrakni nem engedi, mivel szerinte nincs benne olyan kártya, amit kiválasztottam (GT 540M, bár a régi drivere fent van, működik rendesen). Mi lehet a hiba?
2. A másik problémám, hogy a hang időközönként véletlenszerűen reccsen egyet, akár winamp zenehallgatás közben, akár youtube videó nézés közben, de akár mondhatnám windows betöltésnél is. Amikor nincs hang, akkor nem jön elő, csak amikor "elkezdi a nótát". Ezt is az acer oldaláról telepítettem fel. A laptop hangszóróján és rádugott hangfal esetén is előjön. Valaki erre a problémára ismer valami gyógyírt?
Köszönöm előre is a válaszokat 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5745G notebook-om Nvidia GeForce 330M videó kártyával és 64bites Win 7 oprendszerrel.A problémám az hogy nem lehet a videó kártya drivert frissíteni,csak a gyárilag kapott 189.97 verzió számú illesztőprogrammal működik,ha a legújabbat akarom felrakni,kiírja hogy nem található kompatibilis eszköz a gépen.
Valakinek volt már ehhez hasonló problémája?Van rá megoldás,vagy nem is lehet frissíteni ezeknél a gépeknél?
Előre is kösz a segítséget!

altalaban csak az aceres driverrel mennek
Nekem 5742g van 540m GT és én Nvidia-ról telepítettem kapásból és tökéletesen fut szerencsére.

"Ha a BIOS-ban ki tudod választani, hogy csak az nvidia videókártyát használja, akkor meg tudod csinálni. Nálam a "Discrete" opciót kellett választani, és sikerült az 5650-hez felrakni a legújabb drivert. A frissítés után visszaállítottam "Switchable"-re, és így friss driverrel működik a videókártyaváltás."
Na vissza lapoztam pár oldalt és ezt találtam a videó kártya driver problémára.Kipróbáltam,müködik,de amikor vissza kapcsolom "Switchable"-re akkor nem oké a dolog.

Hali!
Nekem is 5830TG-m van, szerintem nyugodtan lehet vele játszani bírja. A hűtése is viszonylag halknak mondható, tehát ebből a dologból is pozitív dolgokat tudok. Nekem egyenlőre a hanggal van egy kis gondom, de lehet, hogy a dolby kavar be, mert amikor a kiemeléseket letiltom, akkor minden fasza, csak nem lesz olyan tökéletes a hang.