Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dwiki

    senior tag

    válasz biker #1363 üzenetére

    Első mondatod ugyan nem értem, de DTP= Desktop Publishing. Quark, többiek pl...

    Nem mondtam hogy nincs játék. Csak:
    1. Kevesebb (+ lasabban jönnek ki áltban szvsz)
    2, Ha neadj isten warez progit keresgélsz , nehezebb dolgod lesz (bár persze mi nem teszünk ilyet...)
    3, Hol állítassz be antialaist stb-t? Én nem találtam ilyet, de lehet én vagyok béna (nagyon nem is kerestem ugyan)
    4, A csúcsszuper Dualprocis G5-be 9600 pro-t raknak?
    Anno mikor G4-en meloztam MX200-as (de lehet440 ?) volt a gépembe, egy olyan gépbe ami jóval drágább volt mint az én otthonim, amiben egy Ti4200-as figyelt... Ettől függetlenül nagyon jókat Quake 3-tunk rajta előző melóhelyemen, az antialias hiánya nem igazán zavart, viszont az 1 gombos egér inkább :(. (mégse mondhattuk főnöknek, Te Q3hoz kellen egy 3 gombos...) Fel is mondtam :) ...
    Szóval én csak arra akarok kilyukadni, akár hogy is nézzük Mac nem játékra van kiatalálva, bár lehet rajta játszani. Mint ahogy irodai célra is lehet használni egy G5-öt, de hát nem arra van kiatalálva...
    Persze PS2 meg Xbox van játékra kihegyezve, de azért PC-t is sokan vesznek azzal az elsődleges céllal hogy játszanak rajta. (És a moduláris szerkezet miatt könnyebb összerakni egy PC játékgépet - megveszed minden elemből a legdrágábbat, és akkor van esély hogy 1 évig minden játék elfut rajta bazinagy felbontásban :) )

    Textura problémám PC-n személy szerinte egy Unreal verzioval volt még a Ti4200 ideében, de rájöttem hogy ősrégi a driverem, felraktam az újat, azt kész. Bár ez tovább tartott mint tíz perc, letöltés, telepítés, újraindítás.
    Bár nem játszok hú de sokat, mostanság pláne...
    Online snapszernek meg mindegy min nyomom (bár sajnos Macen nem igazán sikerült belőnőm, pedig próbáltam legújabb javat felrakni :( )

    Regedit meg mekkora király :) ?!

    Gyorsan fáradsz és már sántítsz? Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?

Új hozzászólás Aktív témák