Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#9001) xedos válasza Nova96 (#9000) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Jaj... már a 2007-es 2.1-es minik is Core 2Duosak... :-)

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#9002) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Sziasztok,
Tudtok, mondani free paint szerű rajzoló programot képet kvágni festegetni, stb. :R

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#9003) Mela Kehes válasza Mr.Grincs (#9002) üzenetére

Mela Kehes
(senior tag)
LOGOUT blog

Paintbrush. Mondjuk nálam nem működik hibátlanul. Konkrétan amikor egyenes vonalat akarok rajzolni, akkor kilép. Kíváncsi vagyok nálad milyen lesz.

[ Szerkesztve ]

http://db.tt/SGOiGdiL

(#9004) Mela Kehes

Mela Kehes
(senior tag)
LOGOUT blog

Visszavonom, találtam működő verziót.

(#9005) Mr.Grincs válasza Mela Kehes (#9003) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Letőtötm próbának és írok. :R

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#9006) Mela Kehes válasza Mr.Grincs (#9005) üzenetére

Mela Kehes
(senior tag)
LOGOUT blog

Felülről a harmadik. Én ezt töltöttem le.

(#9007) rii

rii
(PH! nagyúr)

10.5 kéne ismerős gépére

én _sehol- nem találtam

mivel ki kellene előbb próbálni hogy a 10.5 megy-e ezért nem fizetős érdekelne ... utána ha ez megy, akkor hajélandó megvenni azt az os-t ami megy

10.4 nem jó ipod touch miatt
10.6 meg behalt

előre is köszi

akárkivót'tevótá

(#9008) TheMarci válasza rii (#9007) üzenetére

TheMarci
(fanatikus tag)

Pár torrentoldalon találtam 10.5-ös Leopardot.

@ Hellomarci | Do You Dream?

(#9009) rii válasza TheMarci (#9008) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

leopard-ra télleg kiadják ... áááhhh...

köszi!!!

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#9010) atomchicken

atomchicken
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Milyen módon tudnék egy 2011-es Mac Minire rákötni egy csak VGA csatlakozóval rendelkező monitort?
Köszi!

(#9011) TheMarci válasza atomchicken (#9010) üzenetére

TheMarci
(fanatikus tag)

Egy VGA - Mac Mini kimenet (fejből fogalmam sincs milyen, talán mini displayport) kábel közbeiktatásával.

http://xms.hu/apple.php?s=mac_kiegeszitok&s2=kabelek

(#9012) atomchicken válasza TheMarci (#9011) üzenetére

atomchicken
(kvázi-tag)

Tényleg a thunderbolt kompatibilis a mini display-jel, szóval egy Mini Display to VGA megteszi!
Köszi!

(#9013) marciart11 válasza atomchicken (#9012) üzenetére

marciart11
(tag)

Én vettem egy ilyen átalakitót és megy a 2011 Mac mini vel!

Keresek régi csöves rádiót, erősítőt!

(#9014) Virtualista

Virtualista
(tag)

Nekem pedig lenne egy olyan problémám, hogy letöltöttem/megvettem egy 0.73€-s appot, de mire az apple levonta volna a kártyámról a pénzt sajnos egy sajnálatos levonás miatt mínuszba ment a számlám. Ebből pedig egy olyan probléma lett, hogy most nem enged semmiféle update-t vagy új programot letölteni. A kártyán újra van keret. A kérdésem, hogy hogyan lehet újra megpróbáltatni velük leemeltetni az összeget, vagy milyen módja van, hogy levegyék a tiltást? Valaki tudna ebben segíteni?

Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!

------- Megbízhatóságom: href.hu/x/e43m - href.hu/x/e43o - href.hu/x/hc6m -------- Ha keresel írj emailt, azonnal megkapom!

(#9015) atomchicken

atomchicken
(kvázi-tag)

Ha a 2011-es i5 2.3GHz-es Minimbe memóriát akarok bővíteni, akkor rakjak bele 2*2gb-ot vagy hagyjam meg az 1*1gb-ot és mellé rakjak 1*4gb-ot?

Árban ugyan úgy jönnék ki, de ha az utóbbi mellett döntök, akkor ha esetleg majd bővíteni akarom 2*4gb-ra, akkor olcsóbban fogok kijönni!

Van valami hátránya az 1*1gb + 1*4gb-nek?

(#9016) Zefír válasza atomchicken (#9015) üzenetére

Zefír
(őstag)

nemtudom, de az úgy 6gb ha beteszed mellé, biztos sokat dob rajta, am nem tudom, mennyimemoria modul van egy miniben? nekem csak 2 ha jól tudom. :/ am mindképpen 1x4gb ot vegyél. nem sok értelme van a 2x2gbnak. szvsz. jó dc meg etc dehát kitudja? teszteket kéne nézni. na meg ha beteszed melé, akkor ugyanolyat nekk venned a 4gbosból mint az amásik 2db 1 gb-os.

(#9017) atomchicken válasza Zefír (#9016) üzenetére

atomchicken
(kvázi-tag)

Az a probléma, hogy ebbe is csak 2 hely van!
Most ugye van benne 2*1gb, szóval ha veszek bele egy 4gb-osat, akkor összesen 5gb lesz benne.

Dc, etc???
Nálam a dc az maximum "disconnecting from server-t" jelent az etc meg "stb" :)

(#9018) Alex91 válasza atomchicken (#9017) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Most meg azert azt tudd meg, hogy vegyes felallasban megy-e?!

De en amondo vagyok, hogy vedd meg a 2x4 GB-ot...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#9019) atomchicken válasza Alex91 (#9018) üzenetére

atomchicken
(kvázi-tag)

Nagy az esély rá, hogy nem menne?

(#9020) Alex91 válasza atomchicken (#9019) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Fogalmam sincs, de nagyon elképzelhető...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#9021) Zefír válasza atomchicken (#9017) üzenetére

Zefír
(őstag)

a dc az a dualchanel, [link] az etc meg az h pl fogyasztásban is kevesebb az 1 modul, és kisebb a hiba lehetősége a kompatibilitás téren is. de ez az utolsó kettő majdhogynem elhanyagolható.. mármint, valószínüleg olyan ramot fogsz venni amit kezel a minid, a fogyasztás meg valami eszméletlen kicsi különbség. :U Ha valamiben tévedek javítsatok ki!

(#9022) atomchicken válasza Zefír (#9021) üzenetére

atomchicken
(kvázi-tag)

Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Utána nézek és majd csak ha biztos vagyok a dolgokban akkor döntök.

(#9023) tajati

tajati
(tag)

Milyen tömöritö program van osxre valami olyasmi kéne mint winrar. mert semmit se tudok kicsomagolni:/

iPhone 4 32GB iOS 5.0.1| Marshall Major|| Mért hord a coca colás nap napszemüveget???

(#9024) TheMarci válasza tajati (#9023) üzenetére

TheMarci
(fanatikus tag)

(#9025) tajati válasza TheMarci (#9024) üzenetére

tajati
(tag)

Köszi!

De azt higyan tudom meg csinálni hogy ne zip be konvertálja hanem egyböl csomagolja ki? mert igy konvertálja zipbe aztán meg ki kell csomagolni

iPhone 4 32GB iOS 5.0.1| Marshall Major|| Mért hord a coca colás nap napszemüveget???

(#9026) atomchicken válasza Zefír (#9021) üzenetére

atomchicken
(kvázi-tag)

Vaterán van fent egy 2011-es iMac-ből kivett 2*2gb memória, ha nem megy fel nagyon az ár, akkor megvenném.
Az iMac-ből kivett memória kompatibilis a legújabb i5-ös Mac Minivel?
[Vatera link]
Leírások alapján ilyen kell a Minibe: 204-pin PC-10600 (1333MHz) DDR3 SO-DIMM RAM!

(#9027) xedos válasza tajati (#9023) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

unrar X

(#9028) Zefír válasza atomchicken (#9026) üzenetére

Zefír
(őstag)

Fogalmam nincsen, de h ha ddr3-as, és 1333mhz-s akkor szerintem kell hogy mennyen. ja és persze laptopram vagy mi az isten, ilyen So-dimm-es slotos.

(#9029) transmission válasza xedos (#9027) üzenetére

transmission
(tag)

nekem az nagyon nem vált be.. :(

http://tinyurl.com/ebaybazar <<---------- Szükséged van valamire külföldről olcsóbban? Akkor itt a helyed!

(#9030) xedos válasza transmission (#9029) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

Mi volt veled a gond?
Én főleg ezt használom + van egy vásárolt Rucksack-om...
Viszi a darabol és jelszavas fájlokat is...

(#9031) transmission válasza xedos (#9030) üzenetére

transmission
(tag)

Nagyon macerás volt vele az olyan fájlok kicsomagolása ahol ilyen r01, r02, r03..r99 kiterjesztések voltak..

http://tinyurl.com/ebaybazar <<---------- Szükséged van valamire külföldről olcsóbban? Akkor itt a helyed!

(#9032) Bling95 válasza transmission (#9031) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

miért volt macerás? egyre rámegyek és kibontja... legalábbis nálam ennyi

(#9033) rii

rii
(PH! nagyúr)

iPad2 jailbreak most von maga után garancia vesztést, vagy sem?

akárkivót'tevótá

(#9034) TheMarci válasza rii (#9033) üzenetére

TheMarci
(fanatikus tag)

Egyenlőre még nincs olyan, hogy iPad2 jb a nagyközönségnek. :/

(#9035) sp@rtan válasza TheMarci (#9034) üzenetére

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudtommal 4.3.3-ig van untethered, és amíg JB-elt iOS van rajta addig elvileg nincs gari, de amint nyomsz egy friss restoret már van.

(#9036) TheMarci válasza sp@rtan (#9035) üzenetére

TheMarci
(fanatikus tag)

Hopp, és tényleg! Sorry..

(#9037) rii

rii
(PH! nagyúr)

d'enksz!

akárkivót'tevótá

(#9038) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hello!

Van nekem egy Genius 5050 v2 típusú 5.1-es hangfalszettem. Az lenne a kérdés, ha vennék egy mac minit, akkor hogyan lehetne átküldeni a hangot a Geniusra? A mostani PC-ben ugyebár megoldott a dolog, megfelelő hangkártya van benne. Nézegettem, esetlegesen egy külső hangkártya lenne a megoldás? Ha igen, konkrét típust tudnátok mondani?

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#9039) tDr1v3r válasza joey20 (#9038) üzenetére

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Külső hangkártya , vagy erősítő... feltéve ha van a kiszemelt Mini-n optikai kimenet.

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#9040) biker válasza tDr1v3r (#9039) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

feltéve ha van a kiszemelt Mini-n optikai kimenet.

minden minin van, kombinált optikai/stereo 3,5mm jack

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#9041) joey20 válasza tDr1v3r (#9039) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha veszek, akkor ilyet veszek. [link]
de a hangkártya szimpatikus megoldás lenne. Néztem, 8-10k között is láttam. Csak nem tudom melyik az, ami tuti mac kompatibilis.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#9042) Gábor17

Gábor17
(lelkes újonc)

Hello mindenkinek!

Mostanában lettem mac felhasználó és bele futottam egy problémába...
Idei iMac em van Lion OS el .
Ha csatlakoztatok pendrive-ot akkor látja az adatot viszont nem hajlandó
sem törölni sem új adatot rá írni.

Ha valaki tud megoldást azt nagyon megköszönném :)

(#9043) Alex91 válasza Gábor17 (#9042) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Ne NTFS-re formazd...

(#9044) varsam válasza Gábor17 (#9042) üzenetére

varsam
(őstag)

vagy FAT32re formázod, bár arra 4GB-nál nagyobb fájlt nem fogsz tudni másolni, vagy felteszed az NTFS-3G nevű progit, amivel már tudod majd írni is az NTFS-t.

Mondjuk ha windowsos gépen nem akarod használni, akkor formázd mac os-nek megfelelően HFS+-ra.

(#9045) Bling95

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

eladtam a magic mouset, pénteken jön a trackpad :C

[ Szerkesztve ]

(#9046) Teng válasza varsam (#9044) üzenetére

Teng
(fanatikus tag)

Az összes NTFS kezelő progi $ es? Nincs olyan ami ingyenes és tökéletesen lehet használni?

Üdv

(#9047) atomchicken válasza Bling95 (#9045) üzenetére

atomchicken
(kvázi-tag)

Majd egy rövid beszámolót kérhetnénk?
Mert épp magic mouse vagy trackpad vásárlása előtt vagyok az új Minihez, csak nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb egy asztali géphez.
Köszi!

(#9048) Bling95 válasza atomchicken (#9047) üzenetére

Bling95
(őstag)
LOGOUT blog

Ha penteken megjon akkor meg karacsony elott irok rola:) bar vannak a topikban akik mar hasznaltak mindkettot,,lehet meg elobb irnak mint en

(#9049) hoodoo86 válasza atomchicken (#9047) üzenetére

hoodoo86
(tag)

Én már fél éve használom a magic trackpad-et, és tudom ajánlani. 1 hét volt mire megszoktam és beállítottam a nekem megfelelő gesztusokat (BTT-t is használok), azóta csak akkor szedem elő a razer egeret, ha játszani akarok, vagy photoshopban kell ténykedni. A magic mouse kényelmetlen volt nekem. Ha több időt adtam volna neki, lehet megszoktam volna.

(#9050) bLaCkDoGoNe válasza atomchicken (#9047) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

A trackpad egy kurvajó találmány, a mindennapos tevékenységekre csak azt használom. Az előttem szólóhoz hasonlóan én is csak precízebb feladatokhoz használok egeret. Két egeret használok, egy Magic Mouse-ot ill. egy régebbi Razer-t. A Magic Mouse-szal elég jól elvagyok, számomra kielégítően egyesíti a gesztusvezérlést és a precizitást, viszont valóban nem a legkényelmesebb. Ha a Razert használom, akkor viszont általában a megőrülés határára kerülök az alábbiak miatt:
- hiányoznak a megszokott gesztusok
- a "natural scroll" trackpad-en, MM-on teljesen természetes, viszont görgővel egy pillanat alatt belém vágja az ideget

A fentiek miatt a Razert szinte csak játékhoz veszem elő.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.