pedig az mást jelent...
PC+multimédia
Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...

pedig az mást jelent...
PC+multimédia
jujj. 
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD
Ezt nehezen hiszem, mivel a régebbi macekre Power PC -t ''szoktak mondani'', sőt, mintha
rá is lenne írva...
Továbbá:
''Továbbra is kitartunk a Mac OS és a PowerPC platform mellett'' - mondta egy
Apple-szóvivô.
(Computerworld, 96. 11. 5., 2.o.)
Hogy is van ez?
Persze lehet itt más jelent a PC. Pl: Pure Computer... 
''De gustibus non disputandum est''
Nem. Egyértelműen mint géposztály emlegetik a PC-t.
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD
EZt most nem értem.
Mi ''nem''?
''Lehet, hogy itt mást jelent'' - írod.
Én meg reagáltam: nem.
Milyen nem gyári videokártyád van?
''A regebbi G4-ekbe egy halom belso vinyot tudtal alabpol betenni, es ket CD-t. Sztem felmertek a dolgok szuksegesseget.''
Igen, nekem az egyik dual G4-ben 6 vinyónak van hely.
''Es ezert mondja mindenki, hogy Mac-en meg inkabb Finder, mert az mukodik, es ott azert nem fejlodott ki a 2 ablakos kommander.''
Használható, használható, de néha annyira jó lenne egy kétablakos commander. Én erre a célra a CaptainFTP nevű programot használom. Az kétablakos, és működik lokálban is...

be kell menni a legközelebbi boltba, és kérni egy multimédia pc-t.
és nézd meg mit tesznek eléd. ennyi.

nézd, nekem ezt tanították, lehet hogy a tanár volt félretájékozott.
a powerpc egyébként nem ugyanaz megjelenésében mint a pc, mint ahogy a coca-cola sem azonos a pepsi colával.
UI:
géposztály pedig:
célszámítógép
mikroszámítógép
mainstream
stb.
[Szerkesztve]
Ja, már értem. De az csak ''vicc'' volt, azért volt: 
Hát igen, a tanárok tévedhetnek...
Én ismerek egyet aki azt ''tanítja'' hogy a Photoshop szar, a paintshoppro meg überkirály...
De a legjobb hogy ugye, mindig építkezik a Paintshoppo (értsd lop) a PS-ből, és az új
verziókba már azt is beintegrálják.
Ő meg önelégülten megjegyzi hogy az új PSP már ezt is tudja...
Szóval ilyen is van...
UI:
Amiket felsoroltál azok melyikébe tartozik a MAc és PC?
Szerintem a ''személyi számítógépbe'' 
Még mindig gondban vagyok a bill szétszedés üggyel. Ugyanis nem találok ilyen pici
imbusz kulcsot 
Hányas ez 1-es? Lehet ilyet kapni bótban?

mikroszámítógép, annak is az alja.
legalábbis ezt tanította.
egyébként volt olyan ''tanárom'' aki a hálózatoknál ezt tanította:
192.168.x.x
mert magyarországé a 192
mert ezé az intézményé a 168
ezé a teremé az x.
ezé a gépé a x.x

Hát végül is mikroszámítógépnek talán elmegy, bár én nem erre asszociálnék.
''A legfejlettebb operációs rendszer ingyen
A Sun állítása szerint a Solaris 10 a ma létező legfejlettebb operációs rendszer, amit
számos szolgáltatás tesz egyedivé. ... A Solaris 10 által támogatott processzorok között
találni a 32 és 64 bites Sun SPARC, valamint a 32 és 64 bites x86 processzorokat. A
szoftver kihasználja az AMD és Intel chipjeibe épített 64 bites kiterjesztéseket, valamint a
Hyper-Threading technológiát. ''

Kijött már a Solaris 10? És hogyhogy ingyen?
Hát most olvastam a cikket a ''konkurens oldalon''...
Le is tölthető....

hat 1-esnel nagyobb, 1.25 nel kisebb. nincs rajta szam sajnos, es nincs megfelelo eszkozom a lemeresere. talan 1.15 lehet ranezesre, de a kaphato szabvanymeretekbol sztem kiderul.
Mac Pro 2*Xeon Quad Core 2.8GHz 8GB + MacBook Pro 15.4" C2D 2.66GHz 4GB

ATI Radeon 9800 pro, zalmann passziv hutessel. Nem gyarit ugy ertem, hogy nem azzal vettem, kesobb cserletem bele...
Eddig az 1.5-ös volt (ránézésre
) a legkisebb amit sikerült szerezni, az nagy volt....
''1.15 ránézésre''
Ez tetszik, jó szemed van 

Nekem a MU commander jott be. Bar hogy oszinte legyek eddig 3x inditottam el, es nem sokat csinaltam vele. Nekem teljesen felesleges amugy... Elvagyok a Finderrel. FTP-re meg sztem a Transmit az nagyon kiraly. a TC-hez kepest mar az is nagyon teccik, hogy ha 2 napig nyitva van akkor is rogton tud UP-DOWNloadolni, nem izgat feleslegesen azzal a kerdessel, hogy connection lost, akarokerekonnektalnie? hanem csinalja.

Merre vagy? esetleg kolcsonadhatom ha gondolod.
Hát ennek kicsi az esélye. Győrben... De azért kösz...

Meg egy dolog ami egyszeruen nem fer a fejembe:
Egy ido utan minden PC vs Mac vitaban elojon, hogy dehiszen a Mac is PC. Persze PC mint personal computer, de miert nem lehet megerteni, hogy egy ilyen vitaban a PC az az x86 architekturara epulo szamitogepnek latszo targy alias szartaligara vonatkozik (jujjujujj, mindenkitol elnezest, de nem tudtam kihagyni ratdragon szavajarasat, ezen akkorat rohogtem, megsem tudom pontosan idezni), a Mac meg a Mac-ekre... Ezt a vitat elkerulend meg lehetne beszelni, hogy a PC legyen az ''A'', a Mac meg a ''B'', de akkor meg nyilvan az a problema merulne fel, hogy mindket platform az ABC egyik betuje, es hogy egyforman betuk, sot nem is gepek... khm... Szoval miert kell ilyenkor ezzel elojonni hogy a Mac is PC?

Poen, hogy pont penteken fogok 2x is atmenni Gyoron, de valoszinuleg sietosen... meg koran ill. keson
Na befejezem a topic agyonoffolasat.

Tényleg, érdekes. Megnéztem a Sun oldalát, az látszott, hogy megjelent, de hogy letölthető is, azt nem gondoltam volna.
[Szerkesztve]

a PC-k azért (is) tartanak a jelenlegi szinten(gyatra), mert a 80286-os után a 80386-os lefelé kompatibilis maradt. Szokták mondani, hogy a mai Pentium/AMD(néhai Cyrix) nem más, mint egy gyors 286/386-os.
akárkivót'tevótá
Ja, értem. Mert nekem is kéne egy erősebb, de inkább patchelnék egyet, mint venni drágán...
Majd megnézem. A Captain nekem is tudja ezt...
Aha. Persze. 
while (!sleep) sheep++;

www.xlr8yourmac.com -on nezz korul Bővebben: link
en most igy hirtelen nem talaltam patchelos temat, de nincs is tul sok idom
Szoval ha igy vesszuk akkor megiscsak gyarim, mert ez egy Mac edition-je a kartyanak, 1x DVI, 1x ADC porttal, valamint a alaplapon levo extra tap-ot is fel tudja venni. A szetszedos kepen amit belinkeltem azon van egy par kep amin latszanak a dolgok.
Amugy a patchelessel vigyazni kell, mert csak olyan kartyakkal megy, ami RAM tip/mennyiseg, GPU szinten teljesen megegyezik a Mac-es valtozateval. De hogy Firmware-t hol talalsz hozza azt nem tudom. A en kartyamon is ugy frissitettem Firmware-t, hog yletoltottem az ATI site-jarol egy programot, ami magaban hordozta az osszes tamogatott tipus Fw-jet, es a megfelelovel updatelt.
>A b, példára pedig szerintem nem a ''*'' karakter a megfelelő, hanem a ''kérdőjel''.
>(DOS-nál)
Nem a ''megfelelő'' hanem jobb híján nem tudsz mást.
Megjegyzem, a megoldás ? jelekkel nem tökéletes, mert az a és b karakter között tetszőleges számú karakter lehet.
Igen írtam is rá példát.
Tehát vagy konkrét számú kérdőjel, vagy a * mindent visz.
Tehát tény hogy nem tökéletes, tetszőleges számút nem tudsz megoldani.

Letöltöttem a darwin 7.01-et x86-on futó változatát.Próbáltam felrakni,bootolt is rendesen de az elején megállt,hogy nem látja a vinyot valami ilyesmi.Ha valaki tudna segíteni esetleg, milyen fájlrendszer kell neki?

ellenvélemény?
A PC-t ennek ellenére 1000 jobban szeretem, mint a MAC-et, csak elismerem ezt a nagy múltbéli hibáját(a többi mellett).
akárkivót'tevótá

a kérdőjel csak 1,
míg a * karakter enged meg tetszőleges számú karakter, nem?
a?b 3 jegyű nevek
a*b 3, vagy annál több
jav: sztem elnéztem valami .......... de má' mind1 
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá

Sorry, nem igazan vagyok otthon UNIX-ban. Igyekszem azert. Na most hogy az x86-os Darwinnak
mi kell azt nem tudom. Annyit tudok rola, hogy File rendszer tamogatasa egy felturbozott VFS
(virtual File System) -en alapul, minek reven konnyen hozzaadhatok ujabb FS-ek a mar
tamogatottakon tul (HFS, HFS+, UFS, ISO 9660)... Na de most ez egy szerkezeti felepites, hogy
maga ez a verzio mit tamogat... hmm.

Én megbocsátok neked, annál is inkább mert úgy látom a tudásodban vannak még hiányosságok. De nem haragszom a felhozott elég bugyuta példa (G3-as) ellenére sem!

mert úgy látom a tudásodban vannak még hiányosságok
Nem kéne fölényeskedni, a te példád legalább ilyen rossz volt.

Nem hinném, hogy lenne olyan korlátolt valaki, hogy G3-ast vegyen 2004-ben, DTP-re! Amit írtam szerintem nyílvánvaló, aki akarja megérti, aki meg nem az megjegyzéseket tesz!
Bizonyára vannak a tudásomban hiányosságok, mint mindenkiében, de ez hogy jön ide?
Azé kösz hogy megbocsátassz
...
A példa abszolúte nem volt bugyuta (legalábbis igencsak illett a hozzászólásodhoz) szvsz,
másrészről más is lecsapta a magas labdát ha megfigyeled...
Higgadás, vagy közbelépek.
Hát egyáltalán nem nyilvánvaló. Jó, tételezzük fel új gépet akarsz venni. Akkor is vehetsz
E-mac-et, i-macet, G5-öt, ezeket is kisebb nagyobb procival, felszerelséggel, és akkor a
PC-ről (hogy milyen pc) még nem is beszéltünk...
Szóval... Igazából semmi nem derült ki a hozzászólásodból...

Csak a poen kedveert Bővebben: link
keressetek ra a ''gat'' szora 

Te sem írtál semmi konkrétumot, kábé ennyit: A Mac gyorsabb, mint a PC. Milyen PC, milyen Mac? A G3 is Mac, nem? 
Na ez az!

G
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu
még nem fix, de lehet, hogy holnap be tudok szorítani egy meetinget corel ügyben 
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu
Holnap nem vagyok. Péntek dél körül jobb lenne. 
pénteken reggeltől estig vidék, akkor majd jövő héten 
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu