Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #33993 üzenetére
Most nézem csak, hogy amit másodjára linkeltem az lehet nem lesz jó, mert
1 jack stereo-ból csinál 2 RCA stereo-t, ilyen "mobiltelcsis barátnővel hallgatózsdi"nekem meg nem éppen erre kellene, hanem 2x RCA mono és 1x stereo Jack kivitelben... -Vagy lenehet, hogy félre értem, sőt lehet, de akkor sem tűnik az elosztása és a kábele olyannak, amit az általam keresett célra szánnak, inkább ez is valami mobiltelcsis kábel...???módjára,
Az elsővel meg az a baj, hogy túl rövid lenne és hosszabb verziót nem találok belőle sehol, pedig ez a Speaka elég jó minőség, nem szívesem adnám ennél alább, amit még találtam hosszabbat az meg ilyen Dellock meg Hama márkájú és gyanúsan olcsók...
Ha erre tudnátok linkelni egy jobb webshop-ot, akkor köszi azt is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest