Star Wars-os külsőt kapott az Xbox 360 játékkonzol

Az Xbox 360 játékkonzolból már láthattunk egyedi kialakítású darabokat, nemcsak házilag gyártottak közül, hanem eredeti, limitált példányszámban készített hivatalos darabokat is. Ilyen lesz például a szeptemberben érkező Gears of War 3 alapján készített mintás változat is. A Star Wars rajongókat azonban ez annyira nem hatja meg talán, de számukra is készül szerencsére valamivel a Microsoft, amit a 41. Comic-Con International kiállításon lepleztek le.


[+]

A LucasArtsszal együttműködve egy Csillagok Háborúja világát idéző konzollal rukkoltak elő, mely egészen pontosan a két droid, R2-D2 és C-3PO kinézetét kapta. Maga az Xbox 360 kapta a hordóforma robot kék-fehér festését, sőt, még a hangját is, ugyanis bekapcsolásnál és a tálca kinyitásakor a jól is mert csicsergést hallhatjuk. A Kinect szenzor fehér lett, a vezeték nélküli kontrollerek pedig a tolmácsrobot aranyszínű külsejét idézik.


[+]

A készülék egyébként 320 GB-os háttértárral lett ellátva, jár mellé egy Xbox 360 vezetékes headset, a Kinect Adventures és a Kinect Star Wars játékok, valamint exkluzív letölthető tartalmakhoz is hozzáfér a tulajdonos. A csomag, azaz az Xbox 360 Limited Edition Kinect Star Wars Bundle már előrendelhető, az ára így 450 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés