Home video készül retro köntösben?
De most komolyan: megértem, ha valaki fan, de ez tényleg túlzás...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Home video készül retro köntösben?
De most komolyan: megértem, ha valaki fan, de ez tényleg túlzás...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Nekem is lehetne elfekvőben egy a padláson, sok gondomat megoldaná.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Erre csak azt lehet mondani: Amerika.... a sok sznob és eszement hazája! 
És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******
Ha olyan nagyon sok pénzem lenne, mint ami még álmaimban sincs, na akkor én is tuti vennék ilyen cuccokat. 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Nyilván van annyi pénze a vevőnek, hogy ne érezze meg ezt a 625 ezer dollárt.
Eladó könyvek, hardverek, stb.! http://y0.hu/_W3

Sok sz@rházi gazdag éhbérért dolgoztatna aztán meg ilyenekre költik a pénzt, meg Ferrarira amit összetörnek. Pffuj
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Egyszer írtam egy ilyet, vagy valami hasonlót, és kaptam egy napos pihenőt.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Amerika egy teljesen más világ.. Mi itt Európában a balkán kapujában
el sem tudjuk képzelni, mennyire másképp és máshogy gondolkodnak ott a jó népek. Amerikában tényleg minden ócska és haszontalan dolgot el lehet adni, rengeteg "jó" példát lehetne erre hozni... 
[ Szerkesztve ]
És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

OFF
Nem hinném, hogy bármi olyasmit írtam volna ami a PH! lapcsalád elveinek sárba tiprását jelentené... Azért köszönöm, hogy aggódsz értem... 
Ja és én nem voltam rasszista.... nem faji alapon alkottam véleményt....
OFF
[ Szerkesztve ]

Állat !
Elbírnám nézegetni a nappaliban mint fő dísztárgyat 
Egy hasonló kamerát is elfogadnék 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Nagyon szép a kicsike, el tudnám nézegetni itthon... no meg az árát is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"I see the diamonds, but you only see the rock"

á kár h nem 1 millióért az szebb lenne
meg fájó h csillagok háborúja, star wars és kész ![;]](/dl/s/v1.gif)

Segítek cipelni a gépet ha osztozunk az árán ? 
Úgygondolom fejenként 60M+ forintból lehet venni egy aranyos kis Penthouse-t főleg ,hogy lent vannak az ingatlan árak rendesen és a maradék 30-35M ból futja az életre hosszútáv meg egy pici projis házimozi szobára is 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
Megegyeztünk! 
A házimozi szoba meg nagyon is jól hangzik...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

OKS 
Éppeszű keretek között egy használható szobát ki lehet hozni 2M hufból ..ami tényleg mozis külsőt is kap..akár kicsit Star Wars-os beütéssel itt ott (műanyagos és dekor munka ..belefér)
Apropó ez a gép lehet ,hogy pont egy komolyabb házimozi "szobában" köt majd ki 
És mi a francot csinál vele?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Én?
Használni nem tudnám...befektetésnek megérheti?
Tényleg más a gondolkodás. Sajnos itt a ritka és így értékes cuccokat nem becsülik meg. Most kifejezetten a hardverekről beszélek, de beszélhetnék sokminden másról. Ezt főleg a gyűjtők értik-érzik, de a legtöbben fel sem fogják szerintem.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Örül neki, hogy az övé... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Nem hozzád szóltam...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Ha ilyen sokba kerül örülni akkor kihagyom.

20-30 év múlva eladja haszonnal.
"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

Basszus hogy egyesek nem tudnak már mit venni a pénzükön....
[ Szerkesztve ]

Igen, ezt a mi szemünkkel felfogni és a mi agyunkkal megérteni szinte lehetetlen... Az tényleg egy más világ! Egyszer volt szerencsém amerikai fiatalokkal eltölteni egy hétvégét. Nekik csak az számított itt, hogy mi mennyibe kerül. Például két árban nagyon is különböző, de minőségre tök egyforma élelmiszer cikk (trappista, illetve mozarella sajt) közül a drágábbat választották és meg se fordult egy pillanatra sem a fejükben, hogy a jóval olcsóbb lehet, hogy ugyanolyan jó, sőt lehet, hogy jobb, mint a sokkal drágább... Illetve nem is érdekelte őket, mert a drágábbiknak "szebb" volt a csomagolása, a véleményem nem igazán számított
Na ez volt az a szitu amire nehéz bármit is mondani...
[ Szerkesztve ]

Ez még berúgókaros! Átlehet rajta látni vagy szita? 
[ Szerkesztve ]
Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!

Ez akkor szép("igazságos"), amikor otthon az első dolga, hogy véletlenül leveri az állványról
, mint az a csóka, aki megvett horror áron vmi festményt, és még az átvételkor mindenki előtt véletlenül átdöfte valamivel
Grat...!
"I see no God up here" - Juri Gagarin 1961

Azért ez elég kevés esetben fordul elő, hogy az olcsóbb árú minősége megegyezik vagy akár jobb a drágább áru minőségénél. Amúgy én nagy sajt imádó vagyok és elég nagy különbség van egy olcsóbb és egy drágább sajt között. 
Persze itt nem több ezer forintos árkülönbségre gondolok.
"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

Értem amit mondasz... De mivel ők nem értettek hozzá, mert életükben nem vettek trappista sajtot, tálán illet volna rám hallgatni és nem a csomagolás alapján vásárolni
Nem baj ez, mert otthon is így szokták...

[ Szerkesztve ]

mert európában nincsenek kőgazdagok és árverések, ahol milliókért mennek el mindenféle tárgyak. ugyanmár.

én nem erről beszéltem...

akkor viszont fejtsd ki bővebben, mert sikerült még idekeverned az átlagamerikait is, aki a drágábbik sajtot veszi meg a tescoban. nos, ne akard tudni milyen sajtot eszik az, aki ezt a kamerát birtokolja 

szerintem elbeszélünk egymás feje mellett.... Én a tapasztalataimat írtam le róluk. Azt hiszem ezzel nem bántottam meg senkit. Részemről a téma lezárva, többet nem OFF-olok
Már rég nem a filmfelvevő volt a téma... legalábbis amiről én írtam, ha visszaolvasol.
[ Szerkesztve ]

Ha azt nézem, Te is az árat nézted 
Csak míg neki mindegy, a 'drágább valószínűleg jobb is' alapelven a drágábbat veszi, mert megteheti, és így gondolkodni sem kell.
A magyar meg rá van kényszerítve, hogy abból gazdálkodjon, ami van, és kis gondolkodással is sok pénzt spórolhat meg.
ON: Akármennyire is pénzszórásnak tűnik ez a kamera, hihetetlen eszmei értéke van. És a gyűjtő, aki ezt értékeli, és meg is teheti, bizony hatalmas összeget is kiad érte.
Pont a hétvégén néztem bele a SW-bluray-be, és újra szembesültem vele, hogy eszméletlen minőséget produkáltak akkor '77-ben, nagyon magasra tették a lécet. Összehasonlítva az akkor sci-fikkel, ég és föld.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Ugyanolyan értékkpéző gyűjteménytárgy mint egy festmény. Aki megteheti diverzifikálja a vagyonát. Eltérő, hogy ki milyen szinten tudja és mivel éri ezt el. Én azt nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni
Kicsit nagyobb kitekintést és fantáziát várok el a kedves kollégáktól!
twitter: MatrixfanLive

Pont a hétvégén néztem bele a SW-bluray-be, és újra szembesültem vele, hogy eszméletlen minőséget produkáltak akkor '77-ben, nagyon magasra tették a lécet. Összehasonlítva az akkor sci-fikkel, ég és föld.
ez igaz, de azt ne felejtsük el, hogy 97-ben digitálisan felturbózták a trilógiát.

Nem érdekes, majd az örökösök kidobják... úgyis csak kacat lesz belőle.

Valakinek nagyon sok felesleges pénze volt, én erre fizetnék be, jól mutatna az előszobában. 
http://www.google.hu/imgres?q=han+solo+frozen&hl=hu&sa=X&biw=1280&bih=899&tbm=isch&tbnid=-Q7kmQ9bcnphtM:&imgrefurl=http://www.flickr.com/groups/views5000/discuss/72157625592494665/&docid=74gmRAYWvOByOM&imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1012/1038867447_9a62875bc0.jpg&w=333&h=500&ei=5s7gTpjODozN4QT1icHWBg&zoom=1
-

Linkként tedd be .. 

Ez mondjuk igaz. De az eredetire gondoltam.
Behind the scenes jeleneteket néztem.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Ennyi pénzért inkább ezt venném... Százmillió az időgép...
szerk.: véletlen az előző kommentre kattintottam az új helyett...
[ Szerkesztve ]

Mekkora kamu gép volt ez az autó! De viszont jól szórakoztam a sorozaton. 

Mindent úgy kell értékelni, hogy mennyi pénze is van az illetőnek, ha nagyon sok akkor kb olyan mintha én vennék valamit 100 000 Ft-ért 
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.

Ügyes volt aki eladta ,van üzleti érzéke 
Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.

Ha addig meg nem gyógyítják az összes elmebeteget...
Ez az egész vásárlósdi eléggé... hogy fejezze ki magát az ember.... szóval eléggé nem jó dolog.
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Meg áll az eszem.Ekkora baromság is csak Amerikában történhet meg.Mondjuk én,ha ennyi pénzem lenne (bár mennyi is lenne nem ekkora ökörségre költeném) Charlie Chaplin kapcsán árult kameráért,többet adtam volna.Valamivel régebbit,és maradandóbbat alkotott szerintem.
[ Szerkesztve ]
üdv.

ez nem elmebeteg, hanem mocskosul gazdag... 
[ Szerkesztve ]

ennek az embernek nem ennyije volt, hanem annyi, hogy ez meg sem kottyant neki 

Ez az a kategória ahol a pénz így boldogít,pillanatokra, és nem számít mi mibe kerül sose fogjuk megérteni ,de nem kell elitélni esetleg irigyelni lehet

[ Szerkesztve ]
Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.

Nem ítéltem el, csak jeleztem, hogy szellemileg sérült 
Irigyelni meg nem jó, nagyon nem.
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.