Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

persze, mara megvaltozott a piac, de az a stajsz, hogy a microsoft 2 fordulonyi kezikonzol-generaciobol maradt ki, ahol bizony lett volna profit.
de foleg tapasztalat.

[ Szerkesztve ]

(#2) geezer

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egyrészt igaza is van, másrészt viszont nem is jellemző, hogy cégek a konkurenciát dicsérjék, vagy pozitívan lássák. :U

(#3) Angel1981 válasza geezer (#2) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Így van! :K

Csak jelentenék be végre már az X360 utódját! :O

(#4) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én egyébként se vagyok nagy kézikonzol rajongó, de ha vennék akkor a mostani tapasztalataim szerint teljesen érintésérzékeny felületűt nem. kellenek a dedikált gombok sok esetben, lehet autoversenyezni döntögetéssel is persze, de egy analóg karral azért fényévekkel pontosabban irányítható.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Okostelefonok mellett marginális a piacuk.
Nyilván az ázsiai piacot is számításba kell venni, és ott soha nem tudott igazán villantani az MS.

Meglátjuk, hogy milyen lesz a vita.

Milyennapvan?

(#6) geezer válasza blackrulz (#4) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez egyébként teljesen igaz.
Nekem volt anno PSP-m, DSi-m is, most meg Samsung Wave. A Wave-s játékok grafikailag verik a PSP-t is, de irányíthatóságuk sokkal rosszabb. Ez van.

(#7) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

Szerintem nekik teljesen elegendő, ha egy sima controlert fejlesztenek, amit mobilhoz csatlakoztatnak és kész. Tényleg csak a gombok hiányoznak a telefonról.

(#8) morgyi

morgyi
(kvázi-tag)

Szerintem jelen pillanatban játékélményben és a játékok minőségeinek terén a kézikonzolokkal csak az iphone versenyezhet. Az már szerintem is használható játékgépnek. Meg kell csak nézni az Infinity Blade-t. Az azért üt. De csak grafikában, játékélményre szerintem egy nulla, hogy csak abból áll hogy huzkodod jobbra ballra az ujjad a kijelzőn.
Kézikonzolra meg a gomb tényleg nagyon fontos. Ráadásul nem is beszélve arról, hogy ezt a hardvert a PS Vita előre beharangozott árának a többszöröséért kapnád csak meg okostelefonban:
Hardver:
* CPU: 4 magos ARM Cortex-A9 MPCore
* Kijelző: 5-inch OLED kapacitív érintőkijelző, 24-bit színmélység, 960 × 544 pixel felbontás (220 ppi)
* Grafika: 200 MHz SGX543MP4+ (133 MPolygon/s, 4 GPixel/s fill rate)
* Előlapi kamera
* Hátlapi kamera
* IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi, 3G, Bluetooth 2.1+EDR

Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

(#9) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Nem hisz benne, mert nincs nekik :D

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#10) MichaelSD

MichaelSD
(őstag)

A Microsoft nem hisz a készikonzolokban..na ja, MS sokban nem hitt...

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#11) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

"A kézikonzolok nem hiszenk a Microsoftban"

http://mlzphoto.blog.hu/

(#12) Dark Archon válasza geezer (#6) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is értem, miért nem jött még ki egy BT kontroller telefonokhoz.

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#13) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Én meg nem hiszek a Microsoft-ban :D

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#14) MerLinh válasza Dark Archon (#12) üzenetére

MerLinh
(senior tag)

van egy pár bt kontroller amit lehet használni telefonon is, csak hát hova teszed a telefont míg a kontrollert nyomod azt nem tudom =) nem telefonra találták ki, de ott is mükődik

[ Szerkesztve ]

A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to!

(#15) mongi

mongi
(senior tag)

Ez a kijelentés is mintha MS-berkekből (Bill Gates -1981) származna:
"640kb mindenre bőven elegendő most, és a jövőben is..." :DDD

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi

(#16) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én itt most igazat adok az M$-nek. :K

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#17) Degeczi válasza mongi (#15) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

ez kamu, sosem mondott ilyet :(

(valójában pont az ellenkezőjét javasolta mindig is... az IBM eredeti tervei szerint uis csak 512k-ra lett volna képes a PC)

(#18) geezer válasza mrhitoshi (#16) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Részben igazat adtunk nekik többen is... :U
Csak ez olyan Trabant-os megnyilvánulása volt az MS-nek: "Nem vesznek annyi Lamborghini-t az emberek, mert egyre drágább a benzin!" ;]
Savanyú a szőlő, és magyarázzuk is a bizonyítványunkat. ;)

De részben igazuk van.

(#19) mrhitoshi válasza geezer (#18) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt most az a lényeg, ahogy a hírben is áll, jelenleg az fog kézikonzolt venni, aki "hardcore" játékos, magyarul szüksége van feltétlen arra, ha el hagyja a házat, ahol van PC+konzol, akkor tovább tudja folytatni a játékot nagyon jó grafikai minőségben. De! sajnos ez a réteg már lehet nem akkora, hogy ebből nyereséget lehessen kihozni, de még ha hozzávesszük azt a réteget is aki mondjuk megveszi, és használja, de nem a "hardcore" rétegbe tartozik, még lehet akkor se lesz akkora a nyereség, hogy ez a vonal megérje. Na most, aki meg nem abba a "hardcore" rétegbe tartozik, és vesz egy Androidos netán WP7 iOS rendszerű telefont, annak meg már nem fogja megérni a kézikonzol, mivel ugyan úgy tud játszani a telefonon, és ez a dolog kulcsa. Ma már a legnagyobb réteg nem vesz kézikonzolt, hanem megelégszik az okostelefon adta lehetőségekkel. Szerintem lehet ezen VITAzni ( :DDD ), hogy az M$-nek nem tetszik a konkurencia, de szerintem most itt tényleg igaza lehet, nem csak az irigység szól belőle. :U
Még ha ez a PS Vitánál nem is fog jelentkezni, de szerintem ebbe az irányba tart az ipar.

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#20) matej013

matej013
(újonc)

Nekem csak az érintőpad az egyetlen dolog ami nem tetszik a Ps Vita-ban. :) Egyébként szerintem tuti befutó, pláne, hogy PS3 szintű grafikát kapunk egy kézi konzolban. :DD

Everything went better than you expected ^^"

(#21) Dr. Akula

Dr. Akula
(PH! addikt)

a hardcore játékosok számára csak a kézikonzolok tűnnek értékelhető opciónak.
De csak amíg meg nem látják a Tegra3-at. Igaza van az MS-nek, ráadásul már megmutatta hogy hazai pályán is szanaszét tudja szopatni a Sonyt (Xbox).

morgyi:
Szerintem jelen pillanatban játékélményben és a játékok minőségeinek terén a kézikonzolokkal csak az iphone versenyezhet.
Azzal meg a Tegra2. Már most is, és nemsoká jön a 3.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#22) sshr3kk

sshr3kk
(tag)

A WinPhone 7 a világ legsz@rabb oprendszere, és ha lehet, akkor még kötöttebb, mint az Iphone. Szerintem förtelmes, és kár, hogy ilyet meg lehet, illetve meg mertek csinálni 2010-ben...

Live your life, like it's your last day!

(#23) sshr3kk válasza Dr. Akula (#21) üzenetére

sshr3kk
(tag)

Már ne is haragudj, de miért is tudta szétszopatni a MS a Sonyt? Ja mert sokkal gyíkabb a konzoljuk, szarabb minőségűek ugyanazok Xboxon, mint PS3-on, vagy azért,mert amit a PS3-on ingyen kapsz, azért havonta fizet a sok birka? Pffff, méghogy a MS szétszopatta a Sonyt HÁHÁHÁHÁHÁÁH

(#24) Dr. Akula válasza sshr3kk (#23) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

miért is tudta szétszopatni a MS a Sonyt?
Mert jobb volt nála. Ennyi.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#25) k. válasza sshr3kk (#23) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Sony fan vagyok, a ps3 ott figyel a tv mellett, DE
A multiplatform cimek sokszor xboxon szebbek, mivel könnyebb rá programozni. A ps vita az első modernkori Sony konzol, amire könnyű fejleszteni, és a ps4 is ilyen lesz.
Szóval azért ez eléggé nagy tévedés.

DANSZ!!

(#26) Archer válasza sshr3kk (#23) üzenetére

Archer
(őstag)

Előbb kijött, könnyebb rá fejleszteni, olcsóbb. Még mi kellene? Lehet, hogy a PS3 technikailag magasabb szinten van de aki szórakozni akar, az nem a konzol prociját fogja vizsgálgatni meg egyéb alkatrészeit, hanem csak bekapcsolja aztán hadd menjen.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#27) Pikari

Pikari
(fanatikus tag)

*Pikari nem hisz a Microsoftban*

,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

(#28) Bodz válasza Pikari (#27) üzenetére

Bodz
(őstag)
LOGOUT blog

A pszichológusok viszont hisznek Pikariban... ;]

Talán igaza van a Microsoftnak. Már arra se emlékszem mikor láttam utoljára pl. PSP-t a városban, de a telefonjukon játszó emberek mindennaposak.

[ Szerkesztve ]

Eladó QNKTC USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi

(#29) geezer válasza Bodz (#28) üzenetére

geezer
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ne Magyarországot vedd alapul!
Japán, és más ázsiai országok nagyságrendekkel több konzolt vesznek.

(#30) M@trixfan válasza mrhitoshi (#19) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Az az igazság, hogy az ilyen trendeket csak nagyon komoly és költséges marketingkutatás elvégzése után lehet látni. Mostanában fejeztem be iPhone 4-en a Death Rally-t és bizony jól jött volna egy analóg kar hozzá. Nagyon innovatív lett a VITA, jó hardverrel.

twitter: MatrixfanLive

(#31) bigga

bigga
(tag)

Hát én is inkább a telefonokban hiszek, ha így haladunk könnyen lehet, hogy fölöslegessé válnak a kézi konzolok (de ez még erőteljesen a jövő zenéje).
De azért sokan otthonra is vesznek kézi konzolt, és csak ritkán viszik magukkal - van ilyen réteg is, talán ezért nem látni Mo.-n annyi PSP-t az utcákon?...

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#32) k. válasza bigga (#31) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Én a sulinkban folyamatosan láttam psp-t. Legalább 10 gyereknél volt minden nap. Csak épp nem vették elő az utcán.

DANSZ!!

(#33) jocek91

jocek91
(tag)

A microsoft a pénzen kívül hisz valamiben is egyáltalán?

i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

(#34) LA_COSTE válasza sshr3kk (#22) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Ennek ellenére egész sok program van rá. :U

(#35) moli.hu válasza bigga (#31) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

az iphone-mania elott hany psp-t, ds-t, gba-t lattal a magyar utcakon?

(#36) Vertic

Vertic
(fanatikus tag)

" ... a Microsoft még sem hisz a sikerében" :O

'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''

(#37) sshr3kk válasza Archer (#26) üzenetére

sshr3kk
(tag)

Aztán miért olcsóbb a box? Mert fizetni kell, hogy játszhass neten, meg vehetsz pár havonta új gépet, ha banolják a flash miatt?

A PS-nél meg ezek kiesnek, tehát kb. ugyanott vagy az eredeti játékokkal és az ingyen multival...

Ráadásul szerintem az xbox joy egy határ sz@r!

(#38) sshr3kk válasza sshr3kk (#37) üzenetére

sshr3kk
(tag)

A másik meg, hogy Amerika alapján jelentik ki az ilyesmiket, ott meg pl. a newyorki metrón kb. 100 emberből 99-nek Iphone meg Ipod is van a zsebében... Oda minek portable konzol?!?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.