persze, mara megvaltozott a piac, de az a stajsz, hogy a microsoft 2 fordulonyi kezikonzol-generaciobol maradt ki, ahol bizony lett volna profit.
de foleg tapasztalat.
[ Szerkesztve ]

persze, mara megvaltozott a piac, de az a stajsz, hogy a microsoft 2 fordulonyi kezikonzol-generaciobol maradt ki, ahol bizony lett volna profit.
de foleg tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Egyrészt igaza is van, másrészt viszont nem is jellemző, hogy cégek a konkurenciát dicsérjék, vagy pozitívan lássák. 

Így van! 
Csak jelentenék be végre már az X360 utódját! 
én egyébként se vagyok nagy kézikonzol rajongó, de ha vennék akkor a mostani tapasztalataim szerint teljesen érintésérzékeny felületűt nem. kellenek a dedikált gombok sok esetben, lehet autoversenyezni döntögetéssel is persze, de egy analóg karral azért fényévekkel pontosabban irányítható.
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Okostelefonok mellett marginális a piacuk.
Nyilván az ázsiai piacot is számításba kell venni, és ott soha nem tudott igazán villantani az MS.
Meglátjuk, hogy milyen lesz a vita.
Milyennapvan?
Ez egyébként teljesen igaz.
Nekem volt anno PSP-m, DSi-m is, most meg Samsung Wave. A Wave-s játékok grafikailag verik a PSP-t is, de irányíthatóságuk sokkal rosszabb. Ez van.

Szerintem nekik teljesen elegendő, ha egy sima controlert fejlesztenek, amit mobilhoz csatlakoztatnak és kész. Tényleg csak a gombok hiányoznak a telefonról.

Szerintem jelen pillanatban játékélményben és a játékok minőségeinek terén a kézikonzolokkal csak az iphone versenyezhet. Az már szerintem is használható játékgépnek. Meg kell csak nézni az Infinity Blade-t. Az azért üt. De csak grafikában, játékélményre szerintem egy nulla, hogy csak abból áll hogy huzkodod jobbra ballra az ujjad a kijelzőn.
Kézikonzolra meg a gomb tényleg nagyon fontos. Ráadásul nem is beszélve arról, hogy ezt a hardvert a PS Vita előre beharangozott árának a többszöröséért kapnád csak meg okostelefonban:
Hardver:
* CPU: 4 magos ARM Cortex-A9 MPCore
* Kijelző: 5-inch OLED kapacitív érintőkijelző, 24-bit színmélység, 960 × 544 pixel felbontás (220 ppi)
* Grafika: 200 MHz SGX543MP4+ (133 MPolygon/s, 4 GPixel/s fill rate)
* Előlapi kamera
* Hátlapi kamera
* IEEE 802.11 b/g/n Wi-Fi, 3G, Bluetooth 2.1+EDR
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

Nem hisz benne, mert nincs nekik 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

A Microsoft nem hisz a készikonzolokban..na ja, MS sokban nem hitt...
Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

"A kézikonzolok nem hiszenk a Microsoftban"
http://mlzphoto.blog.hu/
Nem is értem, miért nem jött még ki egy BT kontroller telefonokhoz.
Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

Én meg nem hiszek a Microsoft-ban 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

van egy pár bt kontroller amit lehet használni telefonon is, csak hát hova teszed a telefont míg a kontrollert nyomod azt nem tudom =) nem telefonra találták ki, de ott is mükődik
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to!

Ez a kijelentés is mintha MS-berkekből (Bill Gates -1981) származna:
"640kb mindenre bőven elegendő most, és a jövőben is..." 
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=mongi
Én itt most igazat adok az M$-nek. 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

ez kamu, sosem mondott ilyet 
(valójában pont az ellenkezőjét javasolta mindig is... az IBM eredeti tervei szerint uis csak 512k-ra lett volna képes a PC)
Részben igazat adtunk nekik többen is... 
Csak ez olyan Trabant-os megnyilvánulása volt az MS-nek: "Nem vesznek annyi Lamborghini-t az emberek, mert egyre drágább a benzin!" ![;]](/dl/s/v1.gif)
Savanyú a szőlő, és magyarázzuk is a bizonyítványunkat. 
De részben igazuk van.
Itt most az a lényeg, ahogy a hírben is áll, jelenleg az fog kézikonzolt venni, aki "hardcore" játékos, magyarul szüksége van feltétlen arra, ha el hagyja a házat, ahol van PC+konzol, akkor tovább tudja folytatni a játékot nagyon jó grafikai minőségben. De! sajnos ez a réteg már lehet nem akkora, hogy ebből nyereséget lehessen kihozni, de még ha hozzávesszük azt a réteget is aki mondjuk megveszi, és használja, de nem a "hardcore" rétegbe tartozik, még lehet akkor se lesz akkora a nyereség, hogy ez a vonal megérje. Na most, aki meg nem abba a "hardcore" rétegbe tartozik, és vesz egy Androidos netán WP7 iOS rendszerű telefont, annak meg már nem fogja megérni a kézikonzol, mivel ugyan úgy tud játszani a telefonon, és ez a dolog kulcsa. Ma már a legnagyobb réteg nem vesz kézikonzolt, hanem megelégszik az okostelefon adta lehetőségekkel. Szerintem lehet ezen VITAzni (
), hogy az M$-nek nem tetszik a konkurencia, de szerintem most itt tényleg igaza lehet, nem csak az irigység szól belőle. 
Még ha ez a PS Vitánál nem is fog jelentkezni, de szerintem ebbe az irányba tart az ipar.
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

Nekem csak az érintőpad az egyetlen dolog ami nem tetszik a Ps Vita-ban.
Egyébként szerintem tuti befutó, pláne, hogy PS3 szintű grafikát kapunk egy kézi konzolban. 
Everything went better than you expected ^^"

a hardcore játékosok számára csak a kézikonzolok tűnnek értékelhető opciónak.
De csak amíg meg nem látják a Tegra3-at. Igaza van az MS-nek, ráadásul már megmutatta hogy hazai pályán is szanaszét tudja szopatni a Sonyt (Xbox).
morgyi:
Szerintem jelen pillanatban játékélményben és a játékok minőségeinek terén a kézikonzolokkal csak az iphone versenyezhet.
Azzal meg a Tegra2. Már most is, és nemsoká jön a 3.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

A WinPhone 7 a világ legsz@rabb oprendszere, és ha lehet, akkor még kötöttebb, mint az Iphone. Szerintem förtelmes, és kár, hogy ilyet meg lehet, illetve meg mertek csinálni 2010-ben...
Live your life, like it's your last day!

Már ne is haragudj, de miért is tudta szétszopatni a MS a Sonyt? Ja mert sokkal gyíkabb a konzoljuk, szarabb minőségűek ugyanazok Xboxon, mint PS3-on, vagy azért,mert amit a PS3-on ingyen kapsz, azért havonta fizet a sok birka? Pffff, méghogy a MS szétszopatta a Sonyt HÁHÁHÁHÁHÁÁH

miért is tudta szétszopatni a MS a Sonyt?
Mert jobb volt nála. Ennyi.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Sony fan vagyok, a ps3 ott figyel a tv mellett, DE
A multiplatform cimek sokszor xboxon szebbek, mivel könnyebb rá programozni. A ps vita az első modernkori Sony konzol, amire könnyű fejleszteni, és a ps4 is ilyen lesz.
Szóval azért ez eléggé nagy tévedés.
DANSZ!!

Előbb kijött, könnyebb rá fejleszteni, olcsóbb. Még mi kellene? Lehet, hogy a PS3 technikailag magasabb szinten van de aki szórakozni akar, az nem a konzol prociját fogja vizsgálgatni meg egyéb alkatrészeit, hanem csak bekapcsolja aztán hadd menjen.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

*Pikari nem hisz a Microsoftban*
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''
A pszichológusok viszont hisznek Pikariban... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Talán igaza van a Microsoftnak. Már arra se emlékszem mikor láttam utoljára pl. PSP-t a városban, de a telefonjukon játszó emberek mindennaposak.
[ Szerkesztve ]
Eladó QNKTC USB DAC, illetve fej- és fülhallgatók: http://bit.ly/mYX5Xi
Ne Magyarországot vedd alapul!
Japán, és más ázsiai országok nagyságrendekkel több konzolt vesznek.

Az az igazság, hogy az ilyen trendeket csak nagyon komoly és költséges marketingkutatás elvégzése után lehet látni. Mostanában fejeztem be iPhone 4-en a Death Rally-t és bizony jól jött volna egy analóg kar hozzá. Nagyon innovatív lett a VITA, jó hardverrel.
twitter: MatrixfanLive

Hát én is inkább a telefonokban hiszek, ha így haladunk könnyen lehet, hogy fölöslegessé válnak a kézi konzolok (de ez még erőteljesen a jövő zenéje).
De azért sokan otthonra is vesznek kézi konzolt, és csak ritkán viszik magukkal - van ilyen réteg is, talán ezért nem látni Mo.-n annyi PSP-t az utcákon?...
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
Én a sulinkban folyamatosan láttam psp-t. Legalább 10 gyereknél volt minden nap. Csak épp nem vették elő az utcán.
DANSZ!!

A microsoft a pénzen kívül hisz valamiben is egyáltalán?
i7 2600k, Asus P8Z68-V Gen3, Noctua NH-D14, Enermax NAXN 600W. 8GB Kingston HyperX, ASUS GTX 560Ti 448 DCII. NZXT Phantom 410 Black. 1TB Hitachi HDD. Logitech G500, G35, Razer szőnyeg, LG Optimus Black

Ennek ellenére egész sok program van rá. 

az iphone-mania elott hany psp-t, ds-t, gba-t lattal a magyar utcakon?

" ... a Microsoft még sem hisz a sikerében" 
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''

Aztán miért olcsóbb a box? Mert fizetni kell, hogy játszhass neten, meg vehetsz pár havonta új gépet, ha banolják a flash miatt?
A PS-nél meg ezek kiesnek, tehát kb. ugyanott vagy az eredeti játékokkal és az ingyen multival...
Ráadásul szerintem az xbox joy egy határ sz@r!

A másik meg, hogy Amerika alapján jelentik ki az ilyesmiket, ott meg pl. a newyorki metrón kb. 100 emberből 99-nek Iphone meg Ipod is van a zsebében... Oda minek portable konzol?!?