Egyedi Major League Gaming szériás beviteli eszközöket mutatott be a Mad Catz

A Mad Catz termékeinél eddig sem volt hiány testre szabható beviteli eszközökben, R.A.T. egereik többsége is ilyen, hiszen egészen részletesen be lehet állítani méretüket, hogy a lehető legkényelmesebben feküdjenek a játékos tenyerébe.

Mad Catz Major League Gaming Pro-Circuit Controller PlayStation 3 Edition
Mad Catz Major League Gaming Pro-Circuit Controller PlayStation 3 Edition

A gyártó ezúttal egy új szériát indított, az MLG, azaz Major League Gaming kiegészítőcsaládot, mely professzionális játékvezérlőket tartalmaz, melyek Xbox 360-hoz és PlayStation 3-hoz is használhatók. Az MLG Pro-Circuit Controller egy egészen egyedi gamepad, hiszen kiosztása a ProModule rendszernek köszönhetően változtatható. Ha szeretnénk, a joystickek és D-Padek megcserélhetők, így akár Xboxon is játszhatunk playstationös elrendezéssel, ha az a szimpatikusabb. Hamarosan különböző készletek is kaphatóak lesznek a vezérlőhöz eltérő színekkel, kialakításokkal. A gamepad ProCable vezetékkel is rendelkezik, ami három méter hosszú, fonott burkolatos és eltávolítható, így szállítás közben se kell körétekerni a kábelt.

Mad Catz Major League Gaming Pro-Circuit Controller Xbox 360 Edition
Mad Catz Major League Gaming Pro-Circuit Controller Xbox 360 Edition

A Tournament Edition Arcade FightSticks kiváló minőségű Sanwa Denshi alkatrészekkel van szerelve, és a klasszikus játéktermi gépek kialakítását idéző formát és elrendezést kapta. Egyedi dizájn is társul a készülékhez, és a joystickről a hatalmas, japán stílusú gömböt sem hagyták le. A Fightstick Xbox 360-hoz és PlayStation 3-hoz lesz elérhető a gyártó weboldala szerint – pedig valószínűleg nem vagyunk egyedül, ha PC-hez is szívesen látnánk egy ilyet.

Mad Catz Tournament Edition Arcade FightSticks
Mad Catz Major League Gaming Tournament Edition Arcade FightSticks

Az újdonságok a héten mutatkoznak be hivatalosan, és szállításukra sem kell már sokat várni. Az áraik viszont egyelőre nem derültek ki.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés