Rengeteg extrával rendelkezik az új Eizo csúcsmonitor

Az elmúlt évek alatt az Eizo név már-már fogalommá vált a monitorok piacán. A kiváló minőségű, igényesen felszerelt kijelzőiről ismert vállalat most a játékosokat veszi célba a Foris FX2431 névre keresztelt megjelenítővel. A 24,1 hüvelykes, szélesvásznú csúcsmonitor S-PVA panellel rendelkezik, és tv-ként is képes üzemelni. Emellett tartalmaz egy kétportos CPU switchet is, amely lehetővé teszi a munkát két számítógépen egyetlen USB-s billentyűzettel és egérrel.

A monitor natív felbontása 1920x1200 pixel, míg a képpontméret a dokumentáció szerint 0,27 mm. A 360 cd/m²-es fényerővel és 1000:1 kontrasztaránnyal rendelkező termék 178 fokos betekintési szögekkel dolgozik, a dinamikus kontrasztaránya pedig 2000:1. Az Overdrive technológia jóvoltából a megjelenítőnek 16 milliszekundumos átlagos válaszideje van, ami szürkéből szürkébe váltás esetén 6 milliszekundumot eredményez.


[+]

A 10,5 kilogrammos, 48 cm magas, 23 cm mély és 56,6 cm széles eszközön bemenetek egész tárháza található. A készülék rendelkezik egy D-Sub, egy HDCP-támogatású DVI-D, illetve két HDMI csatlakozóval, tv-ként pedig a további két HDMI, a komponens, a kompozit és az S-Video bemenet segítségével használható. A beépített, 4 wattos összteljesítményű sztereó hangszórópár a három 3,5 mm-es jack és a két RCA segítségével érhető el, míg a hang külső hangszórókba vezetését további két 3,5 mm-es jack aljzat teszi lehetővé.


A monitor csatlakozói [+]

A fekete és szürke színben megjelenő monitor több képmanipuláló megoldást is tartalmaz, ennek köszönhetően az igényeknek megfelelően az egyes feladatokhoz szabható a rendszer képminősége. Az augusztus közepén megjelenő Foris FX2431 nevű készülékre 5 év garanciát vállal majd az Eizo, az ajánlott fogyasztói ára pedig 898 euró lesz, ez hűen tükrözi a kijelző képességeit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés