ez a 800:1 kontraszt nem karcsú egy kicsit? 
http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

ez a 800:1 kontraszt nem karcsú egy kicsit? 
hát szerintem ez nagyon kevéske,egyébként 2 HDMI,ez tetszik
az ára is egész korrekt,egy tesztre kiváncsi lennék,addig nem itélkezem
de az ár alapján,hát nemtudom 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

ahhoz képest, hogy hiperszuper mai tn-ek csillió billió dinamikus kontrasztosak, míg az eredeti legtöbbször 700:1, nem karcsú, profile-okkal megoldják a többit
szerintem

Elárulom hogy a dinamikus 20000:1-hez is kb. ezt takarja, csak nem hazudnak a marketingesek... 
Már megint a hangszóró.A HannsG HQ191D hangszórólya olyan szar hogy rémálmomban sem gondolnám.
Nem is használtam sokáig,inkább vettem egy 5.1-es Philips cuccost.A Wide kialakítás,az meg nem tetszik. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Az a lényeg, milyen a képminőség, azt vásárlás előtt meg kell nézni. A technikai paraméterek nem minden esetben tükrözik a valódi képességeket, sok esetben túloznak a valóságban tapasztalhatóhoz képest. Egyébként ebben az árkategóriában egy ilyen monitornál nem igazán adnak többet. 
Dinamikus kontrasztra 15000:1-hez arányt ad meg a gyártó, csak nem tüntetem fel, mert maga a fogalom bullshit.
A marketingesek új találmánya amivel most mossák a vásárlók agyát.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Ez nem jó, de az még rosszabb az, hogy sok monitor esetén csak azt tüntetik fel.

A monitorba épített hangszóró nem arra való amire egy 5.1-es hangfalszett. Egy irodába ahol épphogy ciceregjen valami; tökéletes ami benne van (sőt még sok is) és megspórolják a hangszóró árát valamint nem kevés helyet az asztalon. 

Nekem tetszik!
A kontrasztarányt néztem én is, de köszi a felvilágosítást 
www.oaziscomputer.hu

Jah értem akkor emberek, én voltam lemaradva, mert az én samumra 1000:1 hez van írva 
Én nem értem... az miért jó, ha 2 hdmi bemenet van rajta? Mire lehet azt kihasználni?
[ Szerkesztve ]
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

Nehogy már Te döntsd el, h hagyom-é kimosni az agyamat

pl gombnyomással lehet váltani a gép képe és egy hd-s set top box között.
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
Jó cucc, a 2 HDMI jó ötlet volt és még árban is egészen jó. 
A kontraszt meg elméleti adat, nem érdemes adni rá, meg kell nézni, milyen a képe, ahogy írták is.
PH semleges
2 TFT-ém van, és az egyik egy Hanns-G HS191D. Tökéletes a képe, sőt szebb mint az LG 22"-é.
Meg vagyok velük elégedve. Jó gyártó nagyon. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=
Az 1000:1 is valós kontraszt, nem dinamikus csoda.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Elarulna valaki mi az a dinamikus contrast? Sok helyen olvasom de fogalmam sincs. 
powerd by mango, no more droid
Kb annyi, hogyha sötétebb a kép amit meg kell jeleníteni, akkor lejjebb veszik a fényerőt, ha világosabb, akkor feljebb.... ezt persze gyorsan kell csinálni, és így látszólag megnő a kontraszt...
Van akinek ez tetszik.... van aki nem bírja elviselni.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Csak a legtöbb monitornál látható a késés. Ez a dinamikus kontraszt roppant idegesítő szerintem.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Én még nem láttam, legalábbis nem vettem észre, vagy lehet nem figyeltem eléggé. Pedig nem volt kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]

Nekem is volt Hannsg monitorom, én is csak jót tudok mondani róla, nem kell kifizetni a nevet,ellenben sok hasznos dolgot tudnak (pl 2 hdmi) amit más monitorok csak 1 tízessel többért.
Sajna kis hazánk boltjaiban nem túl gyakori vendég. (Úgy tudom ma már rendes magyar képviseletük is van úh. lehet támaszkodni a gyártó garijára)
Ja és a kábelek budle szoktak a moncsikkal jönni
Szerintem jó kis cucc
Ára se annyira para
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Nekem is HannsG van, nagyon király, ár/teljesítmény bajnokok szerintem
!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
Dinamikus kontraszt nekem először nagyon bejött, de aztán kezdett idegesítővé válni és abban sem vagyok biztos, hogy jót tesz a monitor élettartamának, ha folyamatosan váltogatja a fényerőt. Én kikapcsoltam...
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
Az én 19-es LCD monitorom akkor a legjobb, mert abban nincsen ilyen dinamikus kontraszt. De nem is hiányzik éppenséggel.
Ilyen hans cucchoz van szerencsém nap mint nap, itt a munkahelyen van pár ilyen monitor. Nem rossz valóban, talán csak a dizájn ami nem tetszik benne. De legalább occsó.
<-ƘƘ-> Rendszerment
A dinamikus kontrasztot ki lehet kapcsolni... én monitornál inkább azt nézem, hogy milyen a látszószöge. Nekem Samsung T200 van... egyedül alulról szar a betekintési szög.
Utálom én is... jókis fejfájdító megoldás.

Egy tesztet szívesen megnéznék róla, tetszik a 2db HDMI és maga a monitor sem csúnya 
Nem értek a monitorokhoz....
Végülis ezen szaggathatnak a gyors mozgások egy filmben?Mert egy 60Hz-es LG-nél tapasztaltam.Valahol olvastam hogy 24Hz többszöröse a jó és a 120 a legjobb mert az az 30fps-t is prímán kiteszi.Most mi van ilyenkor?A többi monitort nem érdemes megvenni? 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
22-es Hanns.G monitorom van, és tök jó. Tuti, hogy ez is nagyon szupi. És sokan azt gondolhatják hogy noname szar márka, pedig egyszer tuti hogy nagy neve lesz. Legalábbis remélem. 
A dinamikus kontraszt önmagában nem hülyeség (pl. nem olyan rossz az, ha egy sötétebb jelenetnél nem süt át a háttérvilágítás, főleg TN-nél), csak általában nagyon sz@rul van kivitelezve.
tzsolesz: A képminőség elsősorban nem a márkától függ.
Gergő_: Amiken van HDMI, azok általában támogatják a 72Hz-t is, ami 3x24.
[ Szerkesztve ]
A "hangszórólya" helyesírási hiba meg FAIL. Még rémálmomban se tűrném meg
Azért ennyire igénytelenek ne legyünk, hiába net meg fórum...
[ Szerkesztve ]
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Igen tetszetős a kicsike. A kontrasztra meg annyit, hogy nekem egy Samsung van, igen jó fajta. 50 000 : 1 dinamikus kontrasztal, 1000 : 1 valóssal. már a 750: 1 is elég jó.
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.