Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) b3er

b3er
(fanatikus tag)

ez a 800:1 kontraszt nem karcsú egy kicsit? :F

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#2) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát szerintem ez nagyon kevéske,egyébként 2 HDMI,ez tetszik :C
az ára is egész korrekt,egy tesztre kiváncsi lennék,addig nem itélkezem :DDD de az ár alapján,hát nemtudom :F

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3) rollins válasza b3er (#1) üzenetére

rollins
(őstag)

ahhoz képest, hogy hiperszuper mai tn-ek csillió billió dinamikus kontrasztosak, míg az eredeti legtöbbször 700:1, nem karcsú, profile-okkal megoldják a többit
szerintem

(#4) varga911 válasza b3er (#1) üzenetére

varga911
(senior tag)

Elárulom hogy a dinamikus 20000:1-hez is kb. ezt takarja, csak nem hazudnak a marketingesek... :))

(#5) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már megint a hangszóró.A HannsG HQ191D hangszórólya olyan szar hogy rémálmomban sem gondolnám. :U Nem is használtam sokáig,inkább vettem egy 5.1-es Philips cuccost.A Wide kialakítás,az meg nem tetszik. :DDD

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#6) szasanyi válasza b3er (#1) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Az a lényeg, milyen a képminőség, azt vásárlás előtt meg kell nézni. A technikai paraméterek nem minden esetben tükrözik a valódi képességeket, sok esetben túloznak a valóságban tapasztalhatóhoz képest. Egyébként ebben az árkategóriában egy ilyen monitornál nem igazán adnak többet. :(

(#7) Abu85 válasza b3er (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dinamikus kontrasztra 15000:1-hez arányt ad meg a gyártó, csak nem tüntetem fel, mert maga a fogalom bullshit. :) A marketingesek új találmánya amivel most mossák a vásárlók agyát.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) szasanyi válasza Abu85 (#7) üzenetére

szasanyi
(PH! nagyúr)

Ez nem jó, de az még rosszabb az, hogy sok monitor esetén csak azt tüntetik fel.

(#9) djsunny válasza Killing (#5) üzenetére

djsunny
(fanatikus tag)

A monitorba épített hangszóró nem arra való amire egy 5.1-es hangfalszett. Egy irodába ahol épphogy ciceregjen valami; tökéletes ami benne van (sőt még sok is) és megspórolják a hangszóró árát valamint nem kevés helyet az asztalon. ;)

(#10) JanR

JanR
(őstag)

Nekem tetszik!
A kontrasztarányt néztem én is, de köszi a felvilágosítást :D

www.oaziscomputer.hu

(#11) b3er válasza Abu85 (#7) üzenetére

b3er
(fanatikus tag)

Jah értem akkor emberek, én voltam lemaradva, mert az én samumra 1000:1 hez van írva :R

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=73553

(#12) P100

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nem értem... az miért jó, ha 2 hdmi bemenet van rajta? Mire lehet azt kihasználni?

[ Szerkesztve ]

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#13) P00By válasza Abu85 (#7) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nehogy már Te döntsd el, h hagyom-é kimosni az agyamat ;]
;) :R

(#14) FireKeeper válasza P100 (#12) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pl gombnyomással lehet váltani a gép képe és egy hd-s set top box között.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#15) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jó cucc, a 2 HDMI jó ötlet volt és még árban is egészen jó. :K

A kontraszt meg elméleti adat, nem érdemes adni rá, meg kell nézni, milyen a képe, ahogy írták is.

PH semleges

(#16) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 TFT-ém van, és az egyik egy Hanns-G HS191D. Tökéletes a képe, sőt szebb mint az LG 22"-é.
Meg vagyok velük elégedve. Jó gyártó nagyon. :K

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#17) Male válasza b3er (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az 1000:1 is valós kontraszt, nem dinamikus csoda.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#18) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Elarulna valaki mi az a dinamikus contrast? Sok helyen olvasom de fogalmam sincs. :(

powerd by mango, no more droid

(#19) Male válasza negyedes (#18) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kb annyi, hogyha sötétebb a kép amit meg kell jeleníteni, akkor lejjebb veszik a fényerőt, ha világosabb, akkor feljebb.... ezt persze gyorsan kell csinálni, és így látszólag megnő a kontraszt...

Van akinek ez tetszik.... van aki nem bírja elviselni.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#20) EarL 007 válasza Male (#19) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak a legtöbb monitornál látható a késés. Ez a dinamikus kontraszt roppant idegesítő szerintem.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#21) rollins válasza EarL 007 (#20) üzenetére

rollins
(őstag)

Én még nem láttam, legalábbis nem vettem észre, vagy lehet nem figyeltem eléggé. Pedig nem volt kikapcsolva.

[ Szerkesztve ]

(#22) FMate

FMate
(újonc)

Nekem is volt Hannsg monitorom, én is csak jót tudok mondani róla, nem kell kifizetni a nevet,ellenben sok hasznos dolgot tudnak (pl 2 hdmi) amit más monitorok csak 1 tízessel többért.

Sajna kis hazánk boltjaiban nem túl gyakori vendég. (Úgy tudom ma már rendes magyar képviseletük is van úh. lehet támaszkodni a gyártó garijára)

Ja és a kábelek budle szoktak a moncsikkal jönni

(#23) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem jó kis cucc :) Ára se annyira para

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#24) kleinguru válasza KrenAtesz (#23) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Nekem is HannsG van, nagyon király, ár/teljesítmény bajnokok szerintem:)!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#25) P100 válasza negyedes (#18) üzenetére

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

Dinamikus kontraszt nekem először nagyon bejött, de aztán kezdett idegesítővé válni és abban sem vagyok biztos, hogy jót tesz a monitor élettartamának, ha folyamatosan váltogatja a fényerőt. Én kikapcsoltam...

Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

(#26) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az én 19-es LCD monitorom akkor a legjobb, mert abban nincsen ilyen dinamikus kontraszt. De nem is hiányzik éppenséggel. :DDD
Ilyen hans cucchoz van szerencsém nap mint nap, itt a munkahelyen van pár ilyen monitor. Nem rossz valóban, talán csak a dizájn ami nem tetszik benne. De legalább occsó.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#27) P100 válasza Kendek (#26) üzenetére

P100
(senior tag)
LOGOUT blog

A dinamikus kontrasztot ki lehet kapcsolni... én monitornál inkább azt nézem, hogy milyen a látszószöge. Nekem Samsung T200 van... egyedül alulról szar a betekintési szög.

(#28) Male válasza EarL 007 (#20) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Utálom én is... jókis fejfájdító megoldás.

(#29) zed1983

zed1983
(őstag)

Egy tesztet szívesen megnéznék róla, tetszik a 2db HDMI és maga a monitor sem csúnya :R

(#30) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értek a monitorokhoz....
Végülis ezen szaggathatnak a gyors mozgások egy filmben?Mert egy 60Hz-es LG-nél tapasztaltam.Valahol olvastam hogy 24Hz többszöröse a jó és a 120 a legjobb mert az az 30fps-t is prímán kiteszi.Most mi van ilyenkor?A többi monitort nem érdemes megvenni? :)

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#31) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

22-es Hanns.G monitorom van, és tök jó. Tuti, hogy ez is nagyon szupi. És sokan azt gondolhatják hogy noname szar márka, pedig egyszer tuti hogy nagy neve lesz. Legalábbis remélem. :))

(#32) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A dinamikus kontraszt önmagában nem hülyeség (pl. nem olyan rossz az, ha egy sötétebb jelenetnél nem süt át a háttérvilágítás, főleg TN-nél), csak általában nagyon sz@rul van kivitelezve.

tzsolesz: A képminőség elsősorban nem a márkától függ.

Gergő_: Amiken van HDMI, azok általában támogatják a 72Hz-t is, ami 3x24.

[ Szerkesztve ]

(#33) JuliusCaesar válasza Killing (#5) üzenetére

JuliusCaesar
(tag)
LOGOUT blog

A "hangszórólya" helyesírási hiba meg FAIL. Még rémálmomban se tűrném meg :U Azért ennyire igénytelenek ne legyünk, hiába net meg fórum...

[ Szerkesztve ]

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

(#34) e00dgy

e00dgy
(tag)

Igen tetszetős a kicsike. A kontrasztra meg annyit, hogy nekem egy Samsung van, igen jó fajta. 50 000 : 1 dinamikus kontrasztal, 1000 : 1 valóssal. már a 750: 1 is elég jó.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.