Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez igen,ez tetszik :C mondjuk lehetnének kicsit nagyobbak a panelok mondjuk,ugy 22

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó is

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#3) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na játékosok most biztos örülnek :) Mondjuk énis el lennék egy ilyen szerkezettel,a mostani 2mb-s kártyám biztos ki is használná :D

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#4) FID

FID
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem be jön nagyon is bár lehet zavarna az a távolság ami középen van! Ut2007 osztott célkereszt :DDD

www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

(#5) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de hogy lehet ezen játszani?
+ ha csak az egyiken, akkor nem látom értelmét :F

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) Dudikoff válasza shteer (#5) üzenetére

Dudikoff
(lelkes újonc)

honnan veszitek, hogy ez játékra való? a cikkben is írják, hogy üzleti felhasználásra szánták.

[ Szerkesztve ]

(#7) HyP3b0y válasza shteer (#5) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Én már próbáltam, hogy két 22"es samu egymás mellé...rövidéletű ötlet volt, semmire nem jó, max. egyiket állítod és azon programozol másikon meg segédlet vagy isten tudja mi de játékra használhatatlan. Végül nálam is egy 22"es és a régi 19"esem maradt úgy, hogy 22"esen játszottam 19"es pedig "készenléti és gadget" monitor volt...

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#8) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Huhh, elfogadnék egy ilyet, persze min 19" moncsikkal, de így sem rossz :)

Esetleg még valami durvább színhelyes panelekkel is ütne!

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#9) shteer válasza Dudikoff (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ugyanis a monitorok szegmensét vette célba a játékosok körében népszerű gyártó

ezt olvastam félre

így a feltett kérdést meg tudom válaszolni én is :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

De állat, az egyiken lehet nézni a John Rambot, a másikra meg rá lehet pakolni a sonkás szendvicset és a sört! És még erre mondják, hogy az otthoni felhasználók igényei a háttérbe szorulnak? :D

[ Szerkesztve ]

(#11) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ez egy fos.
Inkább 3 képernyő kellett volna... középen normálisan lehetne látni a célkeresztet meg a szemben lévő ellenséget 2 oldalon meg az infók lőszer, csapat állás, bármi..
WoW-ban egy 3 kijelzős monitor hasznára van az embernek na de egy FPS-ben? Semmi addon vagy egyéb.

Kezd iPon szint lenni...

(#12) lewisfm

lewisfm
(kvázi-tag)

Nos nem játékra szánták. Én programozok, s egy-két alkalommal megadatott, hogy 2 monitort használjak. Azóta is erről álmodozom.

Egyikben a forráskód, az összes többiben a többi: design szerkesztő, tulajdonság szerkesztő, komponens tallózó, debug window és még sorolhatnám.

3 monitorral is ellenék, csak ki kéne találni, hogy hová rakom.

Egyébként ilyen felhasználásnál nem számít, hogy a monitorok szorosan egymás mellett vannak-e vagy sem.

(#13) hcl válasza Puma K (#11) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mint már meg lett mondva, nem játékra való...

Brókerek, de csak sima adminisztrátorok is gyakran használnak 2 monitort. Grafikusokról nem beszélve, bár nekik ez nem elég jó minőségű.

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#14) TESCO-Zsömle válasza lewisfm (#12) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fölfele is lehet terjeszkedni. ;)

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#15) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

én azt imádom, hogy előttem a notesz, tőlem fél méterre az lcd-tv. kiterjesztett asztal, valami mozit benyomok, közben böngészek, beszélgetek.. :D majd veszek egy nagyobb 20-22" -s monitort is valamikor ;)
azt nem tudjátok, hogy ha van VGA és HDMI kimenetem, a HDMI menne mondjuk a tévére, VGA meg a monitorra(a sorrend végül is majdnem mind1), ugyan úgy lehetne kiterjesztett asztal?

(#16) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Kár, hogy nem lehet jobban variálni a monitorok egymáshoz viszonyított helyzetét.

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#17) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1 Dvi madzagon, hogyan oldják meg a kiterjesztett asztalt? A Klónozást megoldható lehet hardveresen, de a kiterjesztett asztalra kíváncsi lennék. Vagy maga az oprendszer látja 2x1440 széles és 900 magas megjelenítőnek?

True Success is Blonde

(#18) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Minimum 22"-ban kellett volna gondolkodni, főképpen ilyen áron :F

130k, abból veszek két jobb 22"-ost. jah az nem EVGA :U

8ms vicc :(

[ Szerkesztve ]

(#19) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

hát egymással szembe fordíthatók vajon?
az ötlet egész jó a kivitelezés már hibádzik a monitorok meg ennyiért pff

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#20) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes, úgy tűnik csak én érzem kicsit túlzónak az árát a specifikációihoz képest. Ennyi pénzből már van esély rá, hogy kapok két nagyobb méretű és felbontású monitort, plusz hozzájuk egy állványt. :F

Vagy van valami extra benne, amit figyelmen kívül hagytam, pedig a cikkben említik?

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#21) hcl válasza Szemjuel (#15) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem megold6ó.

(#22) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"220 cd/m²-es fényerővel és 500:1 kontrasztaránnyal"

Hány évet ugrottunk vissza az időben? ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#23) Ste válasza leviske (#20) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy Dvi csati a 2 monitornak és a webcam :)
nem kell szerelni, madzagokkal szórakozni. valahol megvan az előnye az állítható állvánnyal is.
Jó lenne ez, csak nem nekünk van árazva

True Success is Blonde

(#24) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon kicsi irodába prezentációhoz ideális. De én inkább egy újfajta, modernebb kasszagéphez tudnám elképzelni. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#25) Kopi31415 válasza Ste (#17) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán ahogy Matroxék?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#26) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

dual monitoros kivitel irodai használat esetében is nagy segítség, dtp, cad, 3d esetében a sok paletta miatt pedig ajánlott. Sajnos ez utóbbira az EVGA terméke valószínűleg nem igazán megfelelő a TN paneljával. Érdekes próbálkozás, ennél többet én nem látok benne. Játékok esetében a "Supreme Commander "és a régi "X2 - The Threat" támogatja a dual screen megjelenítést és ha jól tudom akkor az MS Flight Simulator 9 is elboldogul vele, bár ez utóbbit nem próbáltam. Ezeken kivül szvsz játékok esetében nincs sok érteleme ennek a kijelzőnek. Ráadásul kíváncsi lennék a garanciális feltételekre és a szervizelésre, arról nem beszélve, hogy igy egyszerre mind a két monitor szervizbe kerül ha az egyik beszarik.

Hosszú évek óta én is mind a munkahelyen, mind otthon 2 monitort használok, illetve újság tördelénél áttértem a 3-ra (1 profi CRT és 2 gagyi 14" lcd - 1. e-mail / szöveg, 2. szerkesztés, 3. paletták).
Kényelmes a 2 vagy 3 monitoros megoldás. Mellesleg a macintosh már a win 95 megjelenése előtt támogatta a több monitoros videomegjelenítést.

[ Szerkesztve ]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#27) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Erdekes egy elgondolas.

(#28) hcl válasza gliskard (#26) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nemtom, cad-nél mennyire fontos az, hogy színhelyes legyen a cucc. Ha csak rajzol valaki, akkor szerintem mindegy. (Mármint ha nem a nyomdai előkészítést csinálja.)

(#29) dani3l

dani3l
(fanatikus tag)

Hát érdekesen néz ki az biztos, egyebet nem látok benn..

Azt meg tudja valaki mondani, meg lehet-e csinálni két monitorral azt, hogy az egyiken pl játszok, a másikon mondjuk böngészek/msnezek/stb?

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#30) hcl válasza dani3l (#29) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Simán. De miért akarnál egyszerre? Elveszi az FPS-t :D

(#31) Dale válasza dani3l (#29) üzenetére

Dale
(fanatikus tag)

Nem nagyon. Természetesen miközben megy a játék, futhat a másik monitoron böngésző, MSN vagy amit akarsz, de ha a játék aktív akkor onnan az egeret már nem húzod át a másik monitorra, gépelni sem tudsz... Talán 2db egérrel működik de ezt nem próbáltam, remélem valaki megnézi neked, de ehhez is kell akkor kettő billentyűzet, ha egyáltalán alapból lekezeli a rendszer a két konkurrens input focust...

http://engine-designs.com

(#32) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó kezdeti próbálkozás. Ahogy az EVGA-t ismerem szerintem hamarosan jön a gamer edition is.

(#33) tsii_H

tsii_H
(tag)

nem tok mindegy hogy hogy lehet rajta jatszani??? nem arra lett kitalalva!!!!....ez tipikusan ugyan az amikor csomoan azer sirnak, mert egy netbook-on akad az 1080p-s video, es akkor mar milyen szar. az se arra van kitalalva. jo hogy nem reklamaltok erte hogy milyen szar az IFA mer lassabb mint egy lamborghini.. nem arra valo..kesz.. siman hasznos egy ilyen monitor. pl meloban en is (meg a tobbiek is persze) 2 monitoron melozok. az egyiken megy a monitoring (17"), a masikor meg lehet dolgozni (19" wide) a felmerulo hibakon, es elhihetitek sokkal kenyelmesebb mint ha alttabolgatni kellene folyton hogy van e valami fennakadas itt vagy ott, es hotra lesz@rom hogy hogy lehetne jatszani rajta. van letjogosultsaga egy ilyennek bizonyos helyeken, es ott jol is fog jonni annak aki megveszi. mer van az hogy barmlyen hir megjelenik a PH-n es egybol jonnek a tudatlanok fikazni hogy szar, holott bele se gondolnak hogy mi is a celja a cuccnak.
u.i: akinek nem inge ne vegye magara

(#34) Kopi31415 válasza dani3l (#29) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kiterjesztett adztal, és ablakban futtatod a játékot.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#35) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hasonló kiépítésben dolgoztam éveken át. Egy 14 collos laptopon voltak az üzenetablakok, mail, stb, a 17 collos TFT-n meg a Word, Excel, vagy épp a net. A legjobb felállás amikor pl. két eltérő nyelvű dokumentumot hasonlítasz össze, és párhuzamosan tudsz bennük haladni. Nagyon tuti.
Végre egy gyártó aki nem a designt hajhássza, hanem gondolkodik is. Kár a két monitor közötti vastag káváért, én ezen még csiszolnék a helyükben.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#36) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

oké és akkor ezt kérem ehhez a géphez
http://prohardver.hu/hir/itt_a_cyberpower_fekete_viperaja.html
:DD

-=The digital artist of the darkside=-

(#37) zbory

zbory
(kvázi-tag)

ennyi pénzből 2 ezeknél jobb monitor is kijön. nem értem minek választaná valaki ezt

If all the economists were laid end to end, they would not reach a conclusion. George Bernard Shaw

(#38) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

http://www.youtube.com/watch?v=Tn_ZHoEJfHM&feature=related

és még simán élvezhető is

(#39) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

zsir ez a cucc.
gondolkodtam egy idoben meg egy 24-esen a masik melle, de sajna az asztalon nem ferne el 2 db. asztalt is kene vennem. de ahhoz meg nincs kedvem.

aki meg jatszani akar, az rakjon maganak ossze egy ilyen matrixot.

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#40) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Ez szuperalkalmatlan játékra... Játékra csak a triplehead rendszerek jók...

(#41) Arnold2 válasza Egzee (#40) üzenetére

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Ez szuper fantasztikus, de olvasd el akkor még egyszer a hírt: "...A dupla megjelenítővel rendelkező, InterView 1700 névre keresztelt termékkel azonban az üzleti szférát célozza a vállalat, így az otthoni felhasználók igényei kivételesen háttérbe szorultak..."
Szóval valóban szuper alkalmatlan, ez tény, bár én személy szerint adnék neki egy esélyt, de nem is játékosoknak szánták.

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

(#42) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez semmire nem jó sajnos
sajnos túl messze van egymástól a két panel széle.
nekem két 19-es dell van egymás mellett, sokkal jobban összeérnek mint ez a képen de így is van ca 2 cm műanyag a két panel széle között..
rohadt idegesítene ha ezen kéne játszanom.
amúgy nagy királyság, önszántamból biztos soha többet nem akarok 1 monitoron dolgozni.. néha még egy harmadik sem ártana:)

(#43) Jaffafa

Jaffafa
(fanatikus tag)

Nem rossz, de az ára egy kicsit sok, meg a felbontás is lehetne picit több.

Bámulatos, hogy mennyi ember nem tud olvasni manapság........ :W

[ Szerkesztve ]

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#44) TESCO-Zsömle válasza Jaffafa (#43) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugye? Pedig a topikban is leírták ugyanazt, ami a cikkben is ott van... :DDD

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#45) rebugra válasza zbory (#37) üzenetére

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jaja igazat adok....ennyiből 2 Márkás 24" Samsungot teszek be inkább...de nem rossz fejlesztés...

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#46) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tényleg. Kéne olyan monitorállványt gyártani, amin többféle VESA felfogatási pont van, és ugyanígy hajtogatható. Csak mondjuk úgy, hogy akár a két LCD szélét is összeillesztheted.

Kajálnák a népek.

(#47) zed1983

zed1983
(őstag)

De durva... :Y

(#48) Integra válasza hcl (#46) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egyszerű, veszel egy tartóállványt, sok féle van.
nekem 1-1 rúdon van 1-1 kar
de van olyan, hogy 1 rúdon 2 kar

(#49) hcl válasza Integra (#48) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aham! Ha nem tudom eladni a Samsungom, akkor csak meg kéne lépni :)

(#50) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Valóban pofás cucc!
Tényleg lehetnének nagyobbak a kijelzők! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.