Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez igen :)

Már várom a fanyalgókat: csak 7 ms? :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2) Napfénysüti válasza ^Clown (#1) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem az nem izgatna, elfogadnék egy ilyet. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#3) Alex91 válasza ^Clown (#1) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Mivel ez szerencsere nem TN+film-es panellel van szerelve...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#4) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nem is olyan drága...

Aki hülye, haljon meg!

(#5) ^Clown válasza L3zl13 (#4) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 400 euró szerintem sem annyira sok érte, bár mire ideér kis hazánkba, lesz az több is sajnos.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#6) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ritka csúnya...

(#7) Integra válasza Tomate (#6) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tény, hogy nem lesz szépségdíjas, elég technokrata, de nekem bejön sötét borítással. ez eizo, nem samsung:)
az ára meg egész patent. más kérdés, hogy itthon nem 400 júró lesz, hanem 500

(#8) orbano válasza Integra (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ez még annyiért is kész főnyeremény :) bár jobban örülnék egy 27"-os, 1200pixel magas verziónak multitouch felülettel. ez a talp amúgy valami fenomenális.

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Anyám borogass ... nekem kell egy ilyen :DD nagyon tetszik :R

(#10) Hebry

Hebry
(senior tag)

Nekem tetszik, de csak sötét borítással.
Elfogadnám.

(#11) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

178 fok, végre. Plusz Full HD. Szimpatikus monitor, nem is szálltak el az árával.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#12) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na még senki sem szólt be, hogy mi van akkor ha filmet nézünk és kikapcsol. De mint tudjuk, ezt a kikapcsolgatós funkciót is ki lehet kapcsolni.
Amúgy frankó monitor, igazán jövőbeli képet fest a kialakítása. Elfogadnám én is szívesen, ha valaki esetleg itt szeretne meglepni vele. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#13) madgie

madgie
(VIP)

Ha tényleg négyszáz euró lesz, akkor abbahagyom a szemezést az LG W2600HP-vel, mert ez ugyan három collal soványabb, de legalább ejzó :)
(meg lehet sírva fakadnék picit, ha a mostani S1931 után valami szép sávos színátmenet fogadna az LG-nél)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#14) Mr.Csizmás válasza ^Clown (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miért csak 7 ms? :((

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#15) KTTech válasza madgie (#13) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Szerintem abbahagyhatod :D

Én csak azért nem gondolkodok rajta, mert +1 col nem nagy különbség a mostani Eizo-hoz képest :) (mondjuk a FullHD felbontás nem lenne rossz...)

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#16) Integra válasza orbano (#8) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azzal már szétmonitorozod a fejed, ha 1-1.5m távolságból nézed..
de 27-es eizo, ami komolyabb panelos, nem is 400 júró::)
szar ügy, ha s-pva monitor előtt ül az ember és szeretne nagyobbra cserélni, költséges.. :DDD

(#17) madgie válasza Integra (#16) üzenetére

madgie
(VIP)

"szar ügy, ha s-pva monitor előtt ül az ember és szeretne nagyobbra cserélni, költséges.. :DDD"

Na, eszondom én is :O

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#18) Lauda válasza Mr.Csizmás (#14) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi a problema vele? Mennyi legyen?

(#19) M107

M107
(senior tag)

Akik fikázznak azoknak is jó lenne azért e termék :C

Itt hívom fel mindenki figyelmét hogy a számtech 10 ezred másodpercenként fejlődik és soha nem lehet vele fejlődést tartani soha de soha

;]

Sokan itt a fórumon jó modjukban azt se tudják mit csináljanak mindenben csak a rosszat látják pedig lesz... ha neki olyan lehetne :P

Na csá

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#20) Integra válasza madgie (#17) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egy 30-as s-pva eizo árából már felső kategóriás 52-es lcd tv-t kapsz, ami tudja könnyedén ugyancsak ezt a felbontást. ha nagy nappaliban nyomja az ember a fotelből egy klavival a kezében, megfontolandó is lehetne ez a felállás:DDD

(#21) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C Jó kis monitor főleg a csusztatható magasság miatt. :R

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#22) Lauda válasza Integra (#20) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A felbontast tudja, de azt a kepminoseget soha. Csak gondolj bele ott ekkorak a pixelek es egy monitornal mekkorak.

(#23) einstein

einstein
(senior tag)

Először nem is akartam elhinni, hogy ilyen olcsó egy Eizo. :)
Szerintem, ha ez 400 euro, akkor hamarosan jönnek a +2"-os nem-Eizo VA-k ugyanennyiért.

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#24) madgie válasza Integra (#20) üzenetére

madgie
(VIP)

52 " széles kis túlzással a szobám nincs, minek akkora kijelző? :DD
Amúgy tudja az az elcédétévé az adobe RGB-t? Vagy csak szimplán bekalibrálható úgy-ahogy színhelyesre?

Láttam mostanság az ebay-en 560 GBP körül 30" IPS-es Hazro-t, ami nemcsak fantasztikus képminőség, hanem gyönyörű full alu ház is. De nekem már sok az a 180k, körülbelül 120k a lélektani határ, amit meghúztam. És azért rizikós is valamennyire az ebay-ről venni ilyesmit...

[ Szerkesztve ]

(#25) Integra válasza Lauda (#22) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

persze, ez világos, nem is vitatom. kérdés, hogy ki mennyire és mire használja.
ha erősen sok a film nézés benne és mondjuk a csajoddal és nem tudsz egy gurigát eltapsolni panelra meg tv-re, akkor.. :)

(#26) Integra válasza madgie (#24) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem hinném, hogy azokon a tv-ken rajta lenne az a csatlakozó hegy, természetesen nem grafikus melóra építik azokat:)

(#27) Lauda válasza Integra (#25) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tiszta sor. ;) en is ezert vettem inkabb egy monitort, mert ezt bamulom 99%-ban egy a maradekban a tv-t. :D

(#28) Khaal válasza Integra (#26) üzenetére

Khaal
(őstag)

150 ezerért láttam full-hds 32 colos tévéket, 2-3 db hdmi, d-sub, komponens csatlakozó már alapnak számít, de már vannak usb-sek amik pendriveról tudnak divxet játszani. Általában valamilyen PVA panel van bennük, szerintem némelyiken talán még a csatornánkénti színállítás is megoldott. Profi felhasználásra persze nem hiszem, hogy megfelelnek, de ebben az árkategóriában monitorból max 24-26 colosokat kapni, és a plusz 6 col, az plusz 6 col.

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#29) Mr.Csizmás válasza Lauda (#18) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mi a problema vele?

Az, hogy nekem nincs ilyen :O

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#30) madgie válasza Khaal (#28) üzenetére

madgie
(VIP)

"Panelilag" már előrébb járnak a TV-k, mint a mezei monitorok. Szerintem a 150k-s 32" TV-ben is valamilyen IPS panel van... de nem is ez a gond. Hiába jó a panel, ha két darab tévét nem lelni egy boltban, amin ugyanolyan színű lenne mondjuk a Ferrari-piros a Forma 1-ben. Ott nem feltétel a színhűség, sőt, sokkal inkább a túlszaturáltság a jellemző. Az Eizo amúgy azzal (is) kilóg az átlag LG-k és Samsungok közül, hogy bár a panelt nem ők gyártják, de az általuk gyártott elektronika teljesen más dimenzióba emeli az adott monitort. Nemhiába vakarózok én is, mire cseréljem le a 19" Eizo-t.

(#31) Lauda válasza Mr.Csizmás (#29) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD

(#32) ^Clown válasza Mr.Csizmás (#14) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD

(#33) old_artist válasza madgie (#30) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Nem kérdés, hogy egy EIZO-t csak EIZO-ra érdemes cserélni, nem szabad visszalépni szvsz, mert megbánhatja az ember, különösen, mint említetted "... az általuk gyártott elektronika teljesen más dimenzióba emeli az adott monitort." - különösen, ha azt veszed, hogy majd' minden EIZO-t 10bit színszámítás alatt már nem is gyártanak, ami a színterek és színintenzításokat pontosabban meg tudja jeleníteni, nem beszélve a kiváló sávosodásukat, és a pontosabb RGB színátmenetek megjelenését - különös képp a grafikai és képszerkesztési munkákat ha alapul veszzük, de pl. játékoknál és filmeknél is a szürkeárnyalatok leképezésénél, a sötét, árnyékos helyek pontosabb megjelenítésénél tapasztaltak kiváló megjelenítésekor a kijelzőn! :K

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#34) Termigáßor válasza old_artist (#33) üzenetére

Termigáßor
(tag)

Hát fanyalogjak? Nem tud 120Hz-et így komolyabb játékra nem lesz az igazi. Bár a display port ad némi reményre okot... (igazából a 120Hz új technológiaként hirdetése parasztvakítás, hiszen egyes notebookok paneljei már évek óta meghajthatók 150-180Hz-en is(!) - mivel nem a korlátozott sávszélességű dvi csatlakozást használják. )

Egyébiránt tökéletes monitor! Már évek óta várok egy ilyenre! (tökéletes színek, megfelelő méret, gyors válaszidő, kibírható ár) Nem gondoltam hogy pont az Eizo-tól fog megérkezni! :R

shield(gun) only...

(#35) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"VA típusú panellel"

PVA? :)

alba gu brath

(#36) old_artist válasza Solten (#35) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Igen, S-PVA panel lesz benne, és mint megszokhattuk a kiváló EIZO vezérlő egységgel, és 10bit színszámítással!
Nemsokára kapok majd hírt a pontos panel típusról, de valószínüsíthető, hogy Samsung paneles lesz!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#37) Solten válasza old_artist (#36) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv & Köszi. Need one... :K

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#38) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

Én csak ezzel az új dizájnnal nem tudok megbarátkozni... a régi letisztult SlimEdge dizájn jobban teccik.

(#39) bozont válasza madgie (#30) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Egy 24" Eizo-ra, legalább! ;]

Ez nagyon szép darab és 400 euro-ért meg szinte ajándék. Átszámítva kb 110k, de ha itthon 130k körül is lesz az ára, szerintem Best Buy lesz a nem TN panelos monitorok között. :C
És nekem külsőre is nagyon tetszik (főleg feketében), semmi csicsa, letisztult, visszafogott. :R
Érdemes rá várni azoknak akik most gondolkoznak valami komolyabb darab beszerzésén. :K

(#40) daa-raa válasza Termigáßor (#34) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem is játékra van tervezve. Ahhoz egyébként miért kellene 120Hz?

LCD-nél az idők végezetéig várhatsz a tökéletes szinekre... Ami játékoknál pl nem is igazán fontos.

Si vis pacem, para bellum.

(#41) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Jot tesz vagy nem tesz jot a kijelzonek az allando ki, be kapcsolas?
Pontosabban a keszenleti uzemmod.

En altalaban 10 percre szoktam allitani a Windows-ban az idot, hogy az utan kapcsolja ki.
Nyugodtan lejjebb vehetem az idot vagy a 10 perc jo?

(#42) L3zl13 válasza bozont (#39) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hogy jött ki neked ez a 130k?
Meglepne ha 160k alatt lenne...

Aki hülye, haljon meg!

(#43) old_artist válasza Johnny Cage (#38) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha már a "régi"-ről beszélünk, akkor "visszahozták" azt a 2000-es évek eleji "csúszkás" konzolt, nekem is jobban bejött az előző letisztult "oszlopos" és "EasyUp"-os SlimEdge design!

(#44) Johnny Cage válasza daa-raa (#40) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Pedig a kommersz monitorok nem csak a gyengébb színektől szenvednek. Van ott minden, az LCD összes gyerekbetegsége és az a baj, hogy a kettő között nincs igazán átmenet. Mondana valaki olyan TN panelos monitort, amelyik nem szenved durva bevilágítástól, kis betekintési szögektől, dithereléstől? Ezek egyenként is zavaróak, hát még együtt. Aki minőségi képet akar, annak ez nem elfogadható kompromisszum. Marad a drága VA panelos monitor.

(#45) bozont válasza L3zl13 (#42) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Csak tipp, de ha tényleg 400 euro körül lesz az ára, szerintem nem elképzelhetetlen. Ami nekem van S2431W az Amazon.de-ről nézve az árat 800 euro, ez most itthon kb 250k. Én reálisnak látom az itthoni 130-140k körüli árat. De majd úgy is elválik.

(#46) L3zl13 válasza Johnny Cage (#44) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

A kis betekintési szögek szvsz a technológia velejárói. Szóval nagy betekintési szögű TN+-os monitort ne is keress.

Aki hülye, haljon meg!

(#47) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Kb 3 éve úgy döntöttem hogy lecserélem a crt monitoromat egy LCD-re és már akkor is úgy voltam vele hogy nem kísérletezem hanem veszek egy jó MVA vagy S-PVA paneles felső kategóriásat. Itt a próhardveren vettem egy zsír új Samsung 214T monitort 130k-ért gari nélkül ami akkoriban olyan 200k körül mozgott a kiskerekben. A rizikó elég nagy volt de megérte, összehasonlíthatatlan a TN paneles monitorokkal habár azokból is akad egész jó példány. A mai árak már jóval kedvezőbbek főleg a kamionról leesett darabok ;] , de egy prémium kategóriás monitor elektronikája biztosan strapabíróbb és időtállóbb mint az alsó-közép kategóriáé.
Néhány hozzászólásban megemlítették az LCD TV-ket mint alternatívát, a helyzet az hogy egy LCD TV és egy Monitor teljesen más elektronikával bír. Egyszer kiterjesztett asztalként használtam a szóban forgó monitoromat egy LG LCD TV-vel és photoshop-al operáltam, gyakorlatilag csak a monitor volt jó a színek beállítására a TV használhatatlan volt akár milyen színbeállítást eszközöltem rajta(igaz hogy a TV belépőszíntű LC41).
Összegezve aki jó monitort akar annak csak ajánlani tudom az S-PVA panelt ráadásul már fejlettebb is az enyémnél. :K

(#48) Johnny Cage válasza L3zl13 (#46) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Pont erről beszéltem.

(#49) orbano válasza Integra (#16) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ne is mondd! két évet kellett várnom, hogy megvegyem a mostanit. még 5 év és lesz egy Dell 2709-em :D ...eizoról nem is merek álmodni.
az 1-1.5 méter meg nem gond. néztem ki jó kis hajtogatható monitorállványt, így igénynek megfelelően változtathatom könnyen a mélységet: melóhoz ideális a nagy közelség, mert egyszerre csak egy kis részletre koncentrálok, de jó, ha minden a monitoron van, filmezéshez, játékhoz meg kellő távolságra tudom tenni. A 24"-ost pedig 30-50 cecntiről nézem munka közben és tök jó :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#50) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

kicsit drága még... de az ötlet nagyon bejön!!

www.keytar.hu - improve yourself

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.