Hirdetés

Storm Enforcer névre hallgat a Cooler Master új háza

A Cooler Master az idei CeBIT alkalmával mutatta be először a játékosok körében népszerű CM Storm sorozat Enforcer névre keresztelt házát, ami tekintélyes méretével és igencsak tetszetős külsejével hívja fel magára a figyelmet. A feketére festett termék ezúttal a hivatalos bejelentésen is túl van, így a részletes specifikációk is kiderültek. A 8,9 kg-os torony ATX vagy microATX méretű alaplapot képes fogadni, a meghajtók pedig négy darab 5,25, illetve hat 3,5 colos rekeszbe helyezhetőek. A vállalat mellékel egy átalakítót is, amivel egy 3,5 hüvelykes eszköz szerelhető be a nagyobb fiókok egyikébe, továbbá a kisebb rejtett rekeszek sorát négy darab 2,5 colos tok is gazdagítja.


[+]

A 485 mm magas, 229 mm széles és 524 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 20 cm-es ventilátor kelti, mely vörös LED-et alkalmaz és percenként 1000 fordulatot tesz meg. A felmelegedett levegőt a hátul található 12 cm-es ventilátor távolíthatja el, továbbá az oldallapra és a fedőlap alá is felszerelhető egy-egy zajforrás, melyek rendre 12 és 20 cm-esek lehetnek. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s és két 3.0-s csatlakozót kínál. A processzorhűtő cseréjét az alaplap mögötti kivágás teszi egyszerűvé, a vízhűtővel rendelkező felhasználók dolgát pedig három apróbb rés könnyíti meg.


[+]

A CM Storm Enforcer szállítása májusban kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ára 90 euró lesz, ami a terméket figyelembe véve nem hangzik vészesen soknak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés