Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így első ránézésre nem sokat változott. Viszont még mindig nagyon nagy, és jól szellőzik.(gondolván)
A két tápos elgondolást pedig nem értem.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#2) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Nem is tudtam, hogy jön az utód mindenesetre nem rossz végre már fekete a belső is és gumírozott.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#3) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Na végre!! Sima 932-t is megvettem volna de visszatartott hogy nincs lefújva belülről. Így mindjárt pofásabb :C

30K-ért meg is venném, de tartom tőle hogy nálunk inkább 35-37K lesz belőle..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Finom, nagyon finom :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#5) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Úgy látom, hogy csak az én szemem számára nehezen emészthető ez a HAF széria. De szerintem túl csicsás. A sok luk/rács/múanyag rece rajta. Nem tudnám elviseli az asztalom mellett.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#6) FishAir válasza Ł-IceRocK-Ł (#1) üzenetére

FishAir
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Lassan visszaérünk ide:

Úgyhogy nem is hülyeség a két táp.

★ Heinekenesis ★

(#7) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Mindig is bejöttek a HAF házak, de a jelenlegi kis kuckómat már csak HAF X-re cserélném, de mivel egy fél konfig ára van a háznak így kimarad az életemből még egy darabig.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#8) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Na, ezen jót röhögtem.
Gyakorlatilag annyi a változás, hogy belül lefújták feketére és tettek a csomagba egy USB 3.0-s előlapi kivezetést... Bődületes! Erősen gondolkodom, hogy ezek miatt kicseréljem-e a "sima" HAF 932-met. ;]
Méghogy Advanced verzió?! Besz@rás.... :DDD

Ł-IceRocK-Ł: pedig egyszerű. Oda teszed a tápot, ahová akarod. (vagy elfér) :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#9) Daniford

Daniford
(tag)

Ez jóformán csak Facelift...

www.arma2.hu

(#10) bulbaa

bulbaa
(lelkes újonc)

Jó-jó, klassz hűtése van, de a zajjal senki nem foglalkozik?
Nem is tudom mikor volt utoljára "csöndességre kihegyezett" házról hír.

(#11) Probber válasza Fr3eWar (#5) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Nem csak te vagy így vele, az én szemem sem bírja ezt a látványt, szerintem nagyon ronda. Egyszerűen nem mi vagyunk a célközönség, ennyi.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#12) AirBooms válasza bulbaa (#10) üzenetére

AirBooms
(PH! addikt)

Ölég csöndes házikó...

(#13) TESCO-Zsömle válasza Ł-IceRocK-Ł (#1) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ígyis-úgyis kell a tetejénél az a +10cm, hogy kényelmesen elférjen az alaplap fölött egy 6cm vastag radiátor és az azt tartó 4cm vastag ventik. Ha meg már ott van, semmibe nem tart vágni rá egy ilyen nyílást...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#14) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Van azért már ennek a remek házikónak többféle verziója is. :K Van egy Black Edition ami szintén fekete belülről és az egész oldallap plexis viszont elhagyták róla a ventit. :( Jó, tudom hogy van AMD Edition is. :B ;) YouTube.

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#15) Ł-IceRocK-Ł válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Leesett. Azhittem hogy két táp miatt kell... látszik hogy fáradt az "agyam" :D

TESCO-Zsömle: na igen, így oké. ez elkerülte a figyelmem.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#16) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

De miért a 2 táp?
Kettőt egyszerre lehet használni benne,vagy csak tetszőlegesen le vagy fel helyezheted el?

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#17) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon jól hűt ez a házikó. Az újítás nem sok (feketére fújt belső, és hátlap, és usb3 kivezetés elöl).
De látom a porszűrők megint lemaradtak...

mod: 2 táphely azért van, mert szabadon választható, hogy alulra, vagy felülre teszed. Normálisan alul a táp, és felülre kerül a vízhűtéses cumo, ahogy Tescozsömle írta.

Amúgy a ház csendes, még ha 5 venti pörög is benne. Nekem van is egy eladó..

[ Szerkesztve ]

(#18) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Azért az USB3 helyett egy 3,5"-os SATA Bay-nek jobban örültem volna. :B

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#19) szki válasza tupacamaru (#18) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Jó lett volna egy olyan megoldás, mint a CM-690 II Advancednél:

[ Szerkesztve ]

(#20) tupacamaru válasza szki (#19) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Vagy mint a HAF X-nél, ott két fiók is van.

(#21) yakuza.tora válasza tupacamaru (#20) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Igen, az tényleg okos megoldás! :K

(#22) -Zeratul- válasza AirBooms (#12) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

azt nem mondanám, megvan a jellegzetes "szélzaj" a 4 ventillátor miatt

egyébként meg nyilván nem azoknak találták ki, akiknek már van ilyen házuk
az hogy fekete belülről, abszolút nem érdekel, előlapi usb3 panelt meg kaptam az alaplaphoz :P

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#23) Motion_Blur válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nyilván nem a HAF 932 tulajoknak készült a ház :U

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#24) Ł-IceRocK-Ł válasza Motion_Blur (#23) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azoknak (is) akik hiányolták az előzőből az Advanced újításait. Meg főleg a fekete belső festést. kiváncsi vagyok mennyi felárat kell érte fizetni. (nálunk)

(#25) Motion_Blur válasza Ł-IceRocK-Ł (#24) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Most 34-35K a sima 932-es, szerintem nálunk 40K-val fog nyitni :(

Az a baj, hogy egy házat utólag megfesteni belülről.. ha minőségi munkát akarsz, akkor az 10K. És az soha nem lesz ugyanolyan mint a gyári... úgyhogy ha a fekete 5K-val több lesz, még úgy is 'megéri', már akinek :))

(#26) tomic válasza szki (#19) üzenetére

tomic
(őstag)

Igen. Ez egy nagyon ötletes megoldás. :K

Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye.

(#27) Ł-IceRocK-Ł válasza Motion_Blur (#25) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen, és még járj utána, hurcigáld... szvsz nem éri meg.Bár kétségtelenül jobban mutat a fekete belül. Nálunk ismét érvényesül a miden drágább tendencia. Mint mindig. Aki ekkora házat vesz, annak van belepakolnivalója.

(#28) tupacamaru válasza Motion_Blur (#25) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Mint fentebb írtam, van fekete besejű annyiért mint a sima. (+plexi oldallap, - oldalsó venti)

(#29) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Ennyiért nem lenne rossz vétel....... :B

(#30) Ł-IceRocK-Ł válasza tupacamaru (#29) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kérdésre a választ magában foglalja az általad írt mondat:
"...lenne..." :C

(#31) tupacamaru válasza Ł-IceRocK-Ł (#30) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Viszont ha jó magyar szokás szerint a $=€ akkor sajnos Motion_Blur kollégának van igaza. :(

(#32) Ł-IceRocK-Ł válasza tupacamaru (#31) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És van egy olyan érzésem, hogy így is lesz.

(#33) TESCO-Zsömle válasza szki (#17) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Relatív, hogy mi normális. Én vízhűtéses gépbe nem szívesen rakok tápot alulra, de a muszáj nagy úr...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#34) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#33) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi hátránya van, ha alulra rakod? Csak érdekelne. :R

(#35) PCrevRM válasza Ł-IceRocK-Ł (#34) üzenetére

PCrevRM
(kvázi-tag)

Jó estét!

Nálam például előjött a szélzaj, amit az okoz, hogy a táp a ház alján elhelyezkedő rácson keresztül szívja a levegőt, aminek a zaja visszaverődve az asztallapról még intenzívebb.
Felsőtáposnál ilyen nem volt.

We are Outcast Consensus 1

(#36) Ł-IceRocK-Ł válasza PCrevRM (#35) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez változó, van aki még erre nem panaszkodott.
De ez lehet táp és házfüggő is.

[ Szerkesztve ]

(#37) Sandrew válasza Ł-IceRocK-Ł (#34) üzenetére

Sandrew
(őstag)
LOGOUT blog

Szétesik a vízhűtésed belefolyik a tápba. Gatya az egész gép.

(#38) Ł-IceRocK-Ł válasza Sandrew (#37) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos elgondolás. Na ezért (sem) akarok vízhűtést. ;]

#6: azt azért nem kéne :DD

[ Szerkesztve ]

(#39) Speed(R) válasza Sandrew (#37) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja. A föld meg lapos és leesünk a világ végén ;p Desztillált/ioncserélt víz ;)

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#40) TESCO-Zsömle válasza Ł-IceRocK-Ł (#36) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sandrew küldte a választ. Víz ellen nincs védve a táp.

(#41) Ł-IceRocK-Ł válasza TESCO-Zsömle (#40) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem. :R

(#42) szki válasza Speed(R) (#39) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg! A ráfolyt desztvíz nem okoz rövidzárat, és még segít is a hűtésben átmenetileg:)

Amúgy nekem alul van a táp, és se parkettán, de szőnyegen semmi visszavert zaj (bár a táp az egyik legcsendesebb fajta..)

(#43) yakuza.tora válasza Motion_Blur (#23) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nyilván.
De miért is nem? Simán kiadhattak volna egy olyan verziót, amiért érdemes lehetne lecserélni a korábbit! Lett volna mit kijavítani rajta...

(#44) proci985 válasza Speed(R) (#39) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és ez a gépben lévő porról is elmondható? én azért ezt annyira nem próbálgatnám, a desztvíz csak addig desztvíz, amíg ki nem kerül a csőből.

ház meg továbbra is nagyon kellemes featurelista szempontjából, bár külsőleg még mindig nem jön be.

yakuza.tora: arra ott az X;>

egyébként meg a HAF932nek pont az a lényeg, hogy jól hűt és még relatíve olcsó is (pl egy Temjin/X2000hez képest). ha nekiállnák toldozgatni, akkor mindjárt nem is lenne olyan olcsó, tehát a célcsoportnak már lehet nem jönne be.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#45) Ł-IceRocK-Ł válasza szki (#42) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre is utaltam, hogy nem mindegy a táp sem. Mármint zaj tekintetében, és ha már itt vagyunk az se mindegy hogy milyen felületen, és milyen magasságban van.

(#46) szki válasza Ł-IceRocK-Ł (#45) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Aha! A guruló kerekeken tartom a házat, és nem a korongtalpakon. Így pár centivel magasabban van a parketta/szőnyeg szintjétől a táp is.
De ekkora böszme házat egyáltalán ki tart asztalon?

(#47) yakuza.tora válasza proci985 (#44) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Majdnem 50K-ért? :U

(#48) Ł-IceRocK-Ł válasza szki (#46) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sokat tud jelenteni az a pár centi is. Láttam már ilyet asztalon! :D

(#49) Speed(R) válasza proci985 (#44) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A por összetétele nyilván lehet gázos, de szélsőséges eset..alu öntöde/csiszolda felett van műhelyem, tonnányi por van a ritkábban elővett cuccokon, ami valszeg nagy mennyiségben alupor is..mégsincs semmi gond egy portalanítás után. Maga a desztillált víz vagy akár a növényi olaj simán elvan a gépben, akár egy akváriumba süllyesztett rendszer is megépíthető..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#50) Motion_Blur válasza yakuza.tora (#47) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

50K vs. 35K - ez pont egy kategória különbség :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.