Hirdetés

Még több tankkal szolgál a Cubitek

A Cubitek az elmúlt héten leplezte a Mini Tank névre keresztelt számítógépházat, mely nevéhez híven nem rendelkezik nagy méretekkel, de sok termék elfér benne. Úgy néz ki, hogy a Tank elnevezés egy házszériát fog takarni, ugyanis bemutatkoztak az XL és HTPX jelzésű modellek is. A kinézetük nagyon hasonlít a kistestvérükhöz, de már kezelik a méretesebb microATX vagy ATX alaplapokat, sőt az utóbbi megoldásnak az E-ATX méretei sem jelentenek problémát. Mindkét házban található négy ventilátor, melyek közül az elülső 23 cm-es, míg a hátsó és a két felső légkavaró 14 cm-es kiterjedésű. Szintén alaptartozék egy eltávolítható rögzítő, ami a nehezebb grafikus kártyákat tartja a helyén, így a számítógép szállítása mellett nem szükséges ezeket eltávolítani.


Cubitek HTPX Tank

Az XL Tankok 230 mm szélesre, 525 mm mélyre és 490 mm magasra tervezték a gyárban, míg az HTPX verzió esetében a mélység és a magasság rendre 610 illetve 600 mm-re változik. A házak tetején helyett kapott hangkimenet, valamint mikrofonbemenet mellett két darab 3.0-s USB és egy eSATA csatlakozó szolgál. Természetesen a vízhűtők csöveinek elvezetésével sem lesz gond, továbbá az alaplap mögötti kivágás biztosítja a processzorhűtő kényelmes cseréjét.


Cubitek XL Tank

A kisebbik ház négy darab 5,25, öt 3,5, valamint kettő 2,5 hüvelykes rekeszt kínál, míg a nagyobbik termékbe már öt 5,25, illetve kilenc 3,5 colos meghajtót lehet helyezni. A Cubitek a forgalmazást az információk szerint tavasszal kezdi meg, a házak áráról azonban semmit sem lehet tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés